Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 42 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

athosga

Quote from: nenea_hartia on July 15, 2012, 11:41:28 PM
^ Nu fiţi răi, poate era britanic...  :lol:

E, incet cu glumele, treaba e serioasa, se poate muri din cauza cretinilor aia "britanici".

Ionut

^ Educatia ne mananca (sau lipsa ei)...

Apropo de asta, nu-mi vine sa cred ca deja au aterizat sticle de plastic in canalul colector pe Arad bypass... se arunca de pe autostrada?! Ca nu inteleg cat de imbecil poti sa fii sa arunci pur si simplu din masina.

In rest, numai cuvinte de lauda, arata genial centura, multumim pentru poze! :cheers:

iuli

Quote from: Ionut on July 16, 2012, 05:58:11 AM
Apropo de asta, nu-mi vine sa cred ca deja au aterizat sticle de plastic in canalul colector pe Arad bypass... se arunca de pe autostrada?! Ca nu inteleg cat de imbecil poti sa fii sa arunci pur si simplu din masina.

Sa fi tu sanatos si sa te fereasca bunul Dumnezeu de astfel de idioti, ca pe mine nu m-a ferit.
De 3 ori!!!! mi-au zburat din masina din fata lucruri. Cel mai grav a fost o data aproape de Onesti cand a zburat o STICLA (nu PET) de bere. Am intrat pe contrasens ca sa nu imi sara in parbriz. Langa Sibiu un PET a zburat dintr-un autocar (care mergea cu 110 km/h) direct in grilajul de la radiator. Sotia aproape sa faca infarct.

Quote from: bogdymol on July 15, 2012, 10:48:01 PM
De ala de la benzinarie nici nu ma leg... e copil mic fata de dobitocul al doilea.

Eu am ras de ala de la benzinarie ca mi-am adus aminte de o faza cand eu incercam sa intru in benzinarie si altul sa iasa si s-a oprit fix in botul meu si gesticula sa ma dau la o parte, el vrand sa o ia pe sens invers.  :shootme:

In rest, back on-topic, multumiri de aceste imagini superbe de pe bypass!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

pentru faza cu mersul pe contrasens pe autostrada, sunt tari unde iti pierzi definitiv dreptul de a conduce, iei o amenda de nu o poti duce si te pricopsesti si cu dosar penal. videoclipul de pe youtube sau camerele de luat vederi de pe bypass Arad ar trebui sa fie mijloace suficiente pentru ca Politia sa-i fi batut deja la usa...
cont inchis

MHN

Doua imagini realizate Duminica pe DN6, la sensul giratoriu cu drumul de legatura spre Lotul 1 (Giarmata - Izvin) al tronsonului TM-Lugoj:

iuli

Multumiri... Mai putin si conecteaza asfaltul!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Cu placere.
La fata locului nu mi-am dat prea bine seama, dar sper ca sensul giratoriu sa aiba o dimensiune "generoasa" pentru a facilita si manevrele autovehiculelor de mare capacitate.

madad

Quote from: MHN on July 16, 2012, 02:28:28 PM
Cu placere.
La fata locului nu mi-am dat prea bine seama, dar sper ca sensul giratoriu sa aiba o dimensiune "generoasa" pentru a facilita si manevrele autovehiculelor de mare capacitate.

Sunt nebuni???
Pai deschid Giarmata - Izvin si lasa alea doua giratoare temporare de la Giarmata in mijlocul autostazii???  :shootme:

sunt la servici si nu pot vedea poza de mai sus

iuli

Cred ca da... O sa incerc sa revin in zilele urmatoare, inainte de a pleca in concediu, cu detalii mai clare legate de vestitul nod.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Si cateva imagini realizate tot Duminica pe o portiune din traseul Lotului 1 (Sanovita-Dumbrava) al tronsonului Lugoj-Deva, in zona nodului de la Balint:

Inaltimea terasamentului este cuprinsa intre 2 si 3 metri:

MHN

Din scurta vizita pe un traseu de doar 1 km, mi-am dat seama ca structurile dificle nu au fost atacate (gen pasaj peste CF Lugoj-Ilia, structuri ale nodului dintre A1 si Drumul Express spre Centura Lugojului, etc.).
In schimb se lucreaza la terasamente, podete casetate, etc.

MHN

In prima imagine este suprinsa zona nodului de la Balint:

Vedere spre Sanovita (directia Izvin), unde se lucreaza la podul peste Bega:

In concluzie, parerea mea este ca au inceput sa se miste mai bine, recuperand putin din intarziere, desi mai e mult pana ...departe :)
O mare problema este insa reprezentata de furturile de combustibil: aproximativ 3000 de litri pe zi "se evapora".

davyl

Multumesc si eu tuturor acelora care au adus update-uri si fotografii (nenea_hartia, mhn, ca sa citez doar o parte).

Am inteles corect din postarile voastre ca nu o sa fie o circulatie "adevarata" pe intreg tronsonul de autostrada de la Giarmata pana la Izvin din cauza nodului de la Giarmata unde va fi un sens giratoriu? Atunci nu vad sensul unei deschideri in graba, daca vor fi 2 sensuri giratorii... Sincer!

nenea_hartia

Quote from: MHN on July 16, 2012, 03:18:37 PM
O mare problema este insa reprezentata de furturile de combustibil: aproximativ 3000 de litri pe zi "se evapora".
Mulţumesc pentru poze. Problema cu furturile este endemică şi se întâlneşte pe toate şantierele. Principalii vinovaţi de furturi sunt chiar muncitorii, abia apoi localnicii.