Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 20 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

Quote from: Sfantu on July 05, 2012, 08:56:06 PM
unde e asta p harta ?
Unde nu foloseşte la nimic, pe ,,centura" Pecica.

tonică

:D o fi pentru teste daca tocmai acolo s-au gandit ca-i nevoie de asfalt.

Sfantu

totusi e asfalt in plus nu in minus  :p
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

Time-and-Space

imagini nocturne A1 (bypass arad) nod arad centru/aeroport:

vedere spre vest: coborare arad centru/aeorport

idem

perspectiva spre tm+bretea de urcare directia TM

idem

idem

imagini in regim creative commons. rog a nu se prelua in scop de publicare sau comercial fara contactare prealabila

Ionut

Ionut

Stai asa... nu cumva sa amane iar... :ohno: sa vedem...

iuli

Am un feeling ca amanarea asta a fost cu dedicatie. Sa vedem rezultatele si apoi sa ne dam cu parerea.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Sfantu

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

MRS

Quote from: Sfantu on July 06, 2012, 02:08:11 PM
ce dedicatie?
fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar fara numar
:rofl: :rofl: :rofl:

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

iuli

Ori "fara numar" ori e osul pe care il arata la ceilalti constructori pe alte tronsoane ca sa faca treaba cat mai repede sau mai bine.
Cred totusi ca T2 Timisoara - Lugoj e pregatit pentru UMB si presiunea lor va fi destul de mare sa il primeasca pentru ca, costurile ar fi minime atata timp cat au deja totul aranjat aici de la birouri pana la santier si distanta de 10km pana la inceputul noului tronson e ideal. Sa vedem si altele, dar asta e pariul meu.
Ma gandesc ca si ceilalti doi de pe A3 mai prind niste loturi ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Sfantu

cum castigatorul este decis pe baza pretului UMB ar trebui sa fie avantajat pt ca e deja in teren are deja desfasurate utilajele :)

dar si cei care lucreaza la portiune de lugoj ar avea sanse :) ... poate e politic si nu conteaza deloc O:-) O:-)

Ionut

Hai sa fim seriosi si realisti, multi ani de acum inainte multe licitatii vor fi date cu dedicatie. Si nu doar la autostrazi... Si in conditiile astea mie unul mi-ar conveni sa le dea cu dedicatie constructorilor seriosi, gen UMB sau Astaldi/FCC/Alpine/Strabag... ca daca dau cu dedicatie celor de la Romstrade, e nasol. Bine ca a fost demis Basulescu (sau cum il chema), avem o sansa in plus ca Romstrade sa nu mai prinda inca un tronson.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Sfantu

n-aveti decat sa spuneti ca sunt pesimist dar eu tot n-am incredere nici in UMB nici MT nici Astaldi