Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 30 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Se pare ca in curand... deja vad ca au demontat termopanele si aerul conditionat.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Quote from: bogdymol on November 06, 2011, 11:31:16 AM
Se pare ca in curand... deja vad ca au demontat termopanele si aerul conditionat.

Poate reusesti sa imortalizezi momentul. :lol:

---

Intre timp, am pus ultimul clip de la MT pe dailymotion:

http://www.dailymotion.com/swf/video/xm66te

Ionut

Ionut

Un curajos pe Autostrada A1 Arad-Timisoara. :)

http://www.youtube.com/v/k0sz-hjYvf8

Care a fost ma?!

iuli

Tare asta!  :lol:

BTW: ai citit postarea de pe SSC?  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Quote from: iuli on November 08, 2011, 01:40:45 PM
Tare asta!  :lol:

BTW: ai citit postarea de pe SSC?  8)

Nu, ce postare? :D Nu prea mai urmaresc SSC, mai mult stau pe-aici decat pe SSC...  :book:

Ionut

Asa ne trebuie daca avem istorie de mii de ani...  :headache:

QuoteTrei situri arheologice descoperite la Cristian

Săpăturile făcute pe traseul autostrăzii Sibiu-Orăştie au dus la mai multe descoperiri arheologice în judetul Sibiu.

"În urma derulării etapei de cercetare arheologică, au fost descoperite un număr de trei situri arheologice. Cercetarea, în faza de diagnostic, a fost realizată de Muzeul Naţional Brukenthal în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a României. Cele trei situri sunte pe teritoriul comunie Cristian", confirmă CNADR.

Prima descoperire a fost făcute intre kilometrii 76+100 cu 76+325, al doilea sit, la kilometrul 76+450-76+900 si al treilea la kilomerul 74+150-74+600.

Singura informatie clară şi care ţine de bunul mers al afacerii, in privinta siturilor descoperite, este faptul că scoaterea lor la lumina zilei după mii de ani nu îngrunează lucrările la autostrada Sibiu-Orăştie.

sursa: CityNews

bogdymol

Quote from: Ionut on November 08, 2011, 04:07:45 PM
Nu, ce postare? :D Nu prea mai urmaresc SSC, mai mult stau pe-aici decat pe SSC...  :book:

Citeste-ti PM :D
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Quote from: bogdymol on November 08, 2011, 04:23:26 PM
Citeste-ti PM :D

Am citit, vazut, misto. Ma bucur sa vad ca lucrurile se schimba. :)

Ionut

Ionut

frunzamihai

Da. Surprinzator de dese :) Dar e bine. Avem astfel ce urmari si ce discuta  :D

Ionut

Mi se pare oricum la limita termenul de 15 decembrie. Au foarte mult inca de lucru la nodul Giarmata... deja multe zile in urmatoarea luna nu vor mai fi prielnice pentru asfaltare. Uh, am emotii.

frunzamihai

Eu sper totusi sa se inaugureze. Si asa am pierdut cei 52 km de pe Bucuresti - Ploiesti inaugurare pentru anul asta.

iuli

Quote from: Ionut on November 11, 2011, 11:14:25 AM
Mi se pare oricum la limita termenul de 15 decembrie. Au foarte mult inca de lucru la nodul Giarmata... deja multe zile in urmatoarea luna nu vor mai fi prielnice pentru asfaltare. Uh, am emotii.

Eu inca nu am emotii...  :-[
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog