Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 45 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Quote from: Ionut on July 03, 2012, 06:02:11 AM
@nenea_hartia: poti afla ceva vesti de la Lugoj-Deva lot 1? Foarte rare sunt vestile si pozele... ar fi super daca ai putea afla ceva noutati, nu mai vorbesc de poze. :D Pe celelalte tronsoane de pe C.IV de bine de rau stim cum stam. Multumesc mult! :cheers:

Eu am auzit de la cineva din zona ca se lucreaza si acolo...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Bine ai venit Eurocopter si multumiri de filmari! Superbe!  :cheers:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Quote from: bogdymol on July 03, 2012, 09:16:38 AM
Eu am auzit de la cineva din zona ca se lucreaza si acolo...

Da da, stiu ca se lucreaza, radutm a adus in weekend si cateva poze! Voiam sa stiu ceva detalii in plus, eventual daca poate intra cineva pe santier. Stiu, am pretentii. :D

davyl

@eurocopter!!! You are the man! :)
Multumiri pt efort!

ciprebbe

@eurocopter :thumbsup:
ma bucur ca ai facut pasul si aici spre "forumul lui Ionut"  :gj:
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

QuoteAutostrada Timisoara – Arad, gata si nu prea! Nu sunt bani suficienti pentru terminarea lucrarilor. Vezi in ce stadiu se afla si Timisoara – Lugoj!

,,Intrucat bugetul aprobat nu este suficient pentru anul 2012, CNADR a solicitat alocarea de resurse bugetare suplimentare, astfel: Imprumut Banca Europeana de Investitii – 192,8 milioane de lei, Finantare Externa Nerambursabila – 243,9 milioane de lei si Contributia locala Bugetul de Stat – 117,4 milioane de lei", ne-a declarat Mihail Basulescu, directorul general al CNADR.

Pe cealalta autostrada a vestului, cea care leaga Timisoara de Lugoj, pe primul tronson, de 9,5 kilometri inca se lucreaza, desi constructorul anuntase in luna aprilie ca va finaliza lucrarile in iunie. Termenul de finalizare a lucrarii primului tronson de autostrada Timisoara – Lugoj, de 9,5 kilometri, este aprilie 2013, lucrarile sunt realizate in proportie de 45,49%.

sursa: Opinia Timisoarei

Cred ca e o greseala pe lotul UMB, nu are cum sa fie 45% stadiul...

iuli

E discutabil cu acel procent, poate fi si nu prea. Daca luam in calcul lucrarea integrala atunci mai e enorm de lucru, doua viaducte, mai multe pasaje peste autostrada, spatiul de servicii, nodul de la Remetea. Insa pentru deschiderea circulatiei in doua luni... sunt foarte avansati.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

@ eurocopter:cheers:  :cheers:  pentru film iar ciprebbe  :cheers:  pentru intermediere.
Altfel, am avut drum luni seara pe DN7 intre Sibiu si Deva iar la ora 23 se lucra pe toate loturile aflate in executie.
Imaginile sunt inutile dupa filmul lui eurocopter.

Quote from: iuli on July 03, 2012, 12:38:38 PM
E discutabil cu acel procent, poate fi si nu prea. Daca luam in calcul lucrarea integrala atunci mai e enorm de lucru, doua viaducte, mai multe pasaje peste autostrada, spatiul de servicii, nodul de la Remetea. Insa pentru deschiderea circulatiei in doua luni... sunt foarte avansati.
Si eu cred ca sunt in urma cu actualizarea statusului.

ciprebbe

Pentru cei aflati pe fuga prin paginile forumului si interesati de viitoarele filmari aeriene ale lui @eurocopter dezbateri, pareri,sugestii, reclamatii :d , contributii... etc   @Ionut a initiat dezbaterea
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=102.0

Am scris aici deoarece vad mai multa activitate si e mai usor de atras atentia asupra problemei :D
E-republik

ciprebbe

@MHN  orice imagini sunt binevenite si nu inutile !!! ... asa ca daca ai le asteptam postate
E-republik

MHN

Imaginile au fost realizate din mers, dupa lasarea intunericului, cu camera hobby, de catre un sofer/fotograf obosit (calatoria a fost inceputa dinspre judetul Bacau).
Deci raman in arhiva proprie.

erw78ar

Alpine a turnat primul strat de asfalt intre km24-25 

nenea_hartia

Quote from: erw78ar on July 05, 2012, 06:12:21 PM
Alpine a turnat primul strat de asfalt intre km24-25

Mulţumesc pentru ştire, anunţasem şi eu săptămâna trecută:
Quote from: nenea_hartia on June 28, 2012, 10:27:26 PM
Veşti bune: Alpine se pregătesc să aştearnă ceva asfalt săptămâna viitoare pe Nădlac-Arad!!  :banana:
Alpine se mişcă foarte bine, dar terasamentele lor sunt foarte joase, deci le e mult mai uşor să ajungă la faza de balast stabilizat.

Sfantu

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB