Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 41 Guests are viewing this topic.

savagedanyro

daca "vremea" nu se strica pana in 31.12.2012 iar temperaturile nu scad sub 25 grade :) si nu ploua pana la iarna, sunt ceva sanse !
...live the moment...

ciprebbe

Santierul autostrazii A1 dinspre Sibiu spre Orastie la data de 2 iulie 2012

http://www.youtube.com/v/RfuySB2UZ4E

http://www.youtube.com/v/SN32dmM1tMo

http://www.youtube.com/v/JYEvyukRJLo

multumim inca odata eurocopter......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

athosga

Pentru mine important e sa va ca lucrarile evolueaza intr-un ritm oarecum anticipat. Si asta vad. Exista evolutie pronuntata (fata de sfarsitul lui aprilie) la toate structurile (inclusiv podul peste Mures), plus mai mult asfalt (sau balastul ala stabil :), nu stiu) masurabil in kilometrii. Personal mi-e suficient. Ca vom circula in octombrie, decembrie, februarie sau aprilie, nu este important. Important este sa vad ca baietii nu au iesit din ritmul cu care ne-am obisnuit. :) Si in film asta am vazut. Deci  :thumbsup:

athosga

Se vede clar (la Deva-Orastie) ca tronsonul Straco este mai avansat. Predarea in august insa este exclus, dupa parerea mea, dar nu-i bai, merge treaba. :)

tonică

Filmele-s foarte faine, Multam eurocopter.

Laud legat de prelucrare, in special, folosirea filtrului de stabilizare pentru film partea 1 de pe orastie-sibiu. Nu ca as face nazuri la celelalte, la o adica sunt dintr-un avion, nu de pe-o perna plutitoare... :D
La orastie-sibiu vadit ultimile doua loturi sunt mai inaintate, pe primele doua, probabil isi spune cuvantul faptul ca cei care au caastigat licitatiile sunt prinsi pe santierul de pe deva-orastie.

Care deva-orastie, la randul lui, arata mai inchegat pe lotul lui straco. Dar au pe alocuri mari intarzieri, ar fi de senzatie sa poata termina totul pana-n iarna dar nu prea mai sunt intr-atat de optimist ca se si poate.

udar

Multumim eurocopter pentru filmulete.....
Din ce  vad eu  deva-orastie o sa fie sigur gata pana la sfarsitul anului si acesta este un lucru bun, iar pentru celalalte mai este de lucru si ma bacura ca se lucreaza pe acele bucati care la farsitul lui 2013 o sa fie si ele gata, unele chiar mai repede.

:cheers:

tonică

O fugara clasare a diferitelor stari de lucru pe cele doua loturi deva-orastie rezultata in urma filmuletului facut de eurocopter..

Sper ca se poate vizualiza decent atunci cand se face click pe imagine.

Interesanta e si diferenta mica fata de imaginea din satelit datata aprilie 30 aprilie. Se pare ca i-a tras in urma faptul ca au trebuit sa introduca fel de fel de pasaje din tabla ondulata de care cred ca...uitasera :o Apoi faptul ca, asa cum se vede si in filmul realizat azi dar mai ales in fotografiile lui nenea_hartia si a celorlalti, au inaltat mult terasamentul din cauza muresului.

Ionut

Grozav efort tonica, multumesc! :cheers:

Mie mi se pare ca Simeria-Orastie este fezabil a fi gata anul asta... restul pana la Soimus/Deva mi se pare... hm, la limita. Ma gandesc cu groaza ca vom pierde finantarea ex-ISPA, sper totusi sa rezolve ceva Orban ca in Silaghi sau Ponta nu-mi pun baza deloc!

Ionut

Parca m-au auzit cei de la Turnul Sfatului si s-au conformat si au pus poze:

sursa: Turnul Sfatului

bogdymol

Multumim de filmulete eurocoter & ciprebbe :cheers:

Poze nu s-au facut din avion? :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

@ eurocopter: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

=============

Referitor la acest post: mulţumim, s-a rezolvat. :)

Eurocopter

Vazand atata recunostinta pe aici am decis sa imi fac si eu cont.  :) Salve!

Sfantu

welcome :) super video (dar greu de vizionat din germania din cauza muzicii de fundal:))))  O:-)
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

athosga

Eurocopter: +1  :notworthy:
Un film ca asta e cat o mie de poze (scuze, nu vreau sa ranesc pe nimeni  O:-), mai faceti si poze, va rog :) ).

Din pacate vad ca Orastie-Sibiu, lot 1 si 2 sunt ... naspa. Poate termina pana la sfarsitul lui 2013, ca mai devreme... :(

Ionut

@Eurocopter: welcome! :cheers:

@nenea_hartia: poti afla ceva vesti de la Lugoj-Deva lot 1? Foarte rare sunt vestile si pozele... ar fi super daca ai putea afla ceva noutati, nu mai vorbesc de poze. :D Pe celelalte tronsoane de pe C.IV de bine de rau stim cum stam. Multumesc mult! :cheers: