Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 23 Guests are viewing this topic.

mariansb

Da, poza e dupa 1 km de la iesirea din Cristian,inainte de viaducte si tunel.
E posibil sa se faca un giratoriu cu Dn 1,7 in ipoteza in care autostrada ar fi gata de acolo pana la actualul bypas Sibiu si s-ar intarzia cu viaductele si tunelul;ar fi vreo 6-7 km si s-ar evita Cristianul si drumul de legatura giratoriu aeroport-giratoriu bypas
Maine o sa ajung si eu pe acasa la Sibiu si o sa fac ceva poze
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

tonică

Si eu tot asa am presupus dar nimeni nu stie insa nimic oficial despre asa ceva.
Daca faci fotografii pe-acolo si te si poti opri, ai tu cumva timp sa intrebi pe cineva, daca fireste e cineva pe-acolo despre asa ceva? Fie si muncitor ori vreun gardian daca exista caci de obicei ajunge si pe la ei o astfel de informatie, mai ales daca chiar lucreaza tocmai in aceea zona. Ti-as ramane recunoscator... :)
Fireste, ideea ar fi buna caci cu siguranta tunelul va mai intarzia nitelus si ar avea de castigat Cristian in a se descotorosi de traficul greu...

mishu77

Quote from: mariansb on June 29, 2012, 02:27:10 PM
Da, poza e dupa 1 km de la iesirea din Cristian,inainte de viaducte si tunel.
E posibil sa se faca un giratoriu cu Dn 1,7 in ipoteza in care autostrada ar fi gata de acolo pana la actualul bypas Sibiu si s-ar intarzia cu viaductele si tunelul;ar fi vreo 6-7 km si s-ar evita Cristianul si drumul de legatura giratoriu aeroport-giratoriu bypas
Maine o sa ajung si eu pe acasa la Sibiu si o sa fac ceva poze

Pentru a folosi acel presupus sens giratoriu in scopul prelungiri Sibiu Bypass si in eventualitatea ca nu termina viaductele gemene o data cu restul autostrazii, ar trebui sa se apuce si de nodul Sibiu Vest cu DJ 106B, ori ei deocamdata nu au nici o treaba cu acel nod care va fi facut sa nu uitam sub trafic... (si nu pot sa nu ma enervez cand ma gandesc ca in SF a fost un nod super OK acolo si au ajuns la o porcarie cine stie din ce interese ...  :bash: :bash: :bash: )

mariansb

Astazi am facut un drum Alba-Sibiu si retur.Pe toate cele 3 loturi din Orastie -Sibiu se lucra din plin.
La intoarcere ,in jur de ora 19, se retrageau spre organizarile de santier utilajele constructorilor.
poze mai intai de la nodul Sebes -Lancram(ultima e facuta la 19.45)

[/img]

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

boer_escu

Am ajuns astazi pana in zona dinspre intersectia cu DN143B de pe lotul 4 (chiar langa actualul Sibiu by-pass) si, din masina, mi s-a parut ca vad o bucata de cativa zeci de metri de... asfalt!!! Din pacate nu am avut aparatul cu mine si nici n-am coborat din masina sa investighez situatia, dar sper sa ajung maine din nou in acea zona si sa confirm stirea si adaug si niste poze!

@mariansb si tuturor celorlalti-  multumiri de poze

mariansb

In continuare am vrut sa vad lucrarile din zonele mai departate de DN1,de pe lotul Impregilo,astfel ca la Miercurea Sibiului am intrat pe DJ 106G,pana la Apoldu de Jos.
La iesirea din acest sat ,spre Ludos DJ 106G suprataverseaza A1.
Asa cum se vede si in poze,pare ca doar de acum vor sa se apuce de acel pasaj

vedere spre Sebes

[/img]

mariansb

Din Apoldu de Jos am intrat pe DJ 143B,trecand prin Amnas,pana la intersectia cu DN 1 la Saliste;pozele de pe acest sector vor fi puse in sectiunea "Drumuri judetene"
Sa continuam cu A1
dupa iesirea din Apoldu,pasaj Dj 143B peste A1,in faza incipienta

[/img]

mariansb

cateva poze facute cu A1 de pe DJ 143B,inainte de Amnas;de aici" judeteanul"se indeparta de autostrada

[/img]

mariansb

o rectificare-dupa ce am trecut de padurea Amnas,pt a iesi in DN1,am luat-o pe DC 67,DJ 143B,avand cursul spre stanga;voi merge si pe acela cel putin pana la Mag,pt a iesi la Lacurile de la Sacel
nodul de la Saliste,de unde incepe lotul Astaldi,dar mai intai 3 poze de la capatul lotului Impregilo

][/img]

mariansb

mariansb

pasaj peste calea ferata la nod Saliste-DN1

[/img]

mariansb

mariansb

viaductele si tunelul Sacel

[/img]

mariansb

pt Tonica-Nu am uitat de ceea ce m-ai rugat,in legatura cu acel posibil giratoriu de dupa Cristian,insa azi nu se lucra in acel punct,asa ca nu am avut pe cine intreba
Asa cum se vede in una din pozele pe care le voi pune, se lucra undeva mai in spate,dar nu parea sa fie legat de A1 acolo

[/img]

mariansb

boer_escu-cu placere!Asteptam pozele tale
Data viitoare(candva prin iulie)o sa intru pe acel DJ 143B spre Rusciori,dar si in zona Mag(pe acolo si pe DC 65)