Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 34 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Iuli, eu iti spun doar ca NU imi plac deloc pozele tale. Si stii de ce? Nu pentru ca n-ar fi foarte faine, ci pentru ca n-am fost si eu pe acolo :D

Cu toate ca pe unele portiuni se pare ca stau excelent si deja monteaza parapetii, in zona podurilor si in zona nodului de la Remetea mai e de lucru. Anul acesta cu siguranta se va putea deschide circulatia, dar ca sa o termine cat de cat repede trebuie sa lucreze la turatie maxima pe bucatile care sunt mai in urma.

PS: si la Arad bypass au avut autogredere ghidate prin GPS
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Stiu, mai multi doreau sa vina...  :(
Incercam data viitoare o grupare si poate facem o vizita mai aprofundata ;) Sa vedem cum evolueaza relatiile si ce impresii si-au facut ei dupa vizita mea de azi...

Stiu ca GPS se folosea si pe Arad bypass si pe Arad-Timisoara si am vazut si pe alte tronsoane din pozele facute de nenea_hartia,dar nu toti au apucat sa le vada atat de bine de asta am dorit sa pozez de mai aproape aceste utilaje.
Ca va fi in septembrie deschis ca va fi in noiembrie sau in inauarie sincer nu ma agit, dar vreau sa fie gata si sa nu stea cu mana intinsa dupa bani ca cei de la Astaldi. Se va pune asfalt pe zonele cu balast stabilizant saptamana viitoare iar la nod au intr-adevar foarte mult de lucru, ala cred ca e cuiul lui Ahile dar din discutii am dedus ca cei de la UMB si-au impus intern termenul de 1 septembrie si le-am urat bafta!  ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Extraordinare poze! Si multe, multe, multe! Felicitari pentru efort iuli!

Ma trece un fior cand ma gandesc ca asta va fi viitorul meu traseu de venit acasa in vacante... Numai cat timp voi castiga si ma bucur ca scap de o buna parte din DN-uri pana la Lugoj macar...

davyl

Quote from: iuli on June 20, 2012, 04:36:26 PM
Stiu, mai multi doreau sa vina...  :(
Incercam data viitoare o grupare si poate facem o vizita mai aprofundata ;) Sa vedem cum evolueaza relatiile si ce impresii si-au facut ei dupa vizita mea de azi...

Stiu ca GPS se folosea si pe Arad bypass si pe Arad-Timisoara si am vazut si pe alte tronsoane din pozele facute de nenea_hartia,dar nu toti au apucat sa le vada atat de bine de asta am dorit sa pozez de mai aproape aceste utilaje.
Ca va fi in septembrie deschis ca va fi in noiembrie sau in inauarie sincer nu ma agit, dar vreau sa fie gata si sa nu stea cu mana intinsa dupa bani ca cei de la Astaldi. Se va pune asfalt pe zonele cu balast stabilizant saptamana viitoare iar la nod au intr-adevar foarte mult de lucru, ala cred ca e cuiul lui Ahile dar din discutii am dedus ca cei de la UMB si-au impus intern termenul de 1 septembrie si le-am urat bafta!  ;)
O veste buna termenul de 1 septembrie 2012, ca in ultima perioada numai stiti negative auzim...

Ai dreptate cu nodul...Acolo e mult de munca... Insa previziunile meteo sunt bune si daca se confirma vor avea vreme buna sa lucreze la turatie maxima...

isotech_ro

si inca un motiv de lauda pentru constructor LUCRARILE SUNT EXECUTATE INGRIJIT, SUB PREVEDERILE DE TOLERANTA ALE STANDARDELOR DE CONSTRUCTII
Sincer, mie chiar mi-au placut unele lucrari, chiar daca nu sunt executate dupa ultimele tehnologii

Sfantu

sunt foarte placut surprins :)

si am impresia ca bucatia asta "mica" de autostrada creste utilitatea Arad-Timisoara destul de mult  O:-)
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

davyl

Si eu cred ca bucatica asta de autostrada va aduce un plus. Cel putin pentru traficul dintre Lugoj si Timisoara, ca nu se va mai folosi DN6, ci autostrada, nu?

bogdymol

Bucatica asta mica de autostrada ajuta atat traficul Arad-Timisoara, cat si trafiul Arad-Lugoj:
+ Arad-Timisoara pentru ca drumul nod Giarmata-centura Timisoara va fi mai liber
+ Timisoara-Lugoj... evident pentru ca ai 9 km de autostrada in loc de "centura in regim de autostrada" a Timisoarei
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Faza e ca DN6 intre Timisoara si Lugoj nu e prea mult ajutat ci mai degraba dinspre Remetea spre Timisoara si mai ales Dumbravita - Giarmata. Toate masinile de tranzit nu vor mai veni pana in Timisoara ci vor intra inainte de centura actuala pe autostrada. De acum centura de nord a Timisoarei va fi pustie atata timp cat nu se face si partea de est si sud ca sa nu zic inel complet.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Poate acum cu noua situatie, vor realiza un inel complet de centura la Timisoara
Quote from: iuli on June 20, 2012, 05:04:05 PM
Faza e ca DN6 intre Timisoara si Lugoj nu e prea mult ajutat ci mai degraba dinspre Remetea spre Timisoara si mai ales Dumbravita - Giarmata. Toate masinile de tranzit nu vor mai veni pana in Timisoara ci vor intra inainte de centura actuala pe autostrada. De acum centura de nord a Timisoarei va fi pustie atata timp cat nu se face si partea de est si sud ca sa nu zic inel complet.
Poate acum cu noua situatie iuli, vor realiza un inel complet de centura la Timisoara... cine stie?

davyl

Quote from: bogdymol on June 20, 2012, 05:00:16 PM
Bucatica asta mica de autostrada ajuta atat traficul Arad-Timisoara, cat si trafiul Arad-Lugoj:
+ Arad-Timisoara pentru ca drumul nod Giarmata-centura Timisoara va fi mai liber
+ Timisoara-Lugoj... evident pentru ca ai 9 km de autostrada in loc de "centura in regim de autostrada" a Timisoarei
Am inteles de la tine bogdymol ca nodul ala Giarmata-centura Timisoara e criminal din p.d.v. al traficului, nu?  :((

iuli

Intre centura si autostrada sa zicem ca e rezonabil, se merge bara la bara si viteza medie 70-80, problema e insa daca vii dinspre oras si treci prin Dumbravita unde am prins o data o coloana in localitate de peste 2 km  :gaah:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

mariansb

Iuli,ce se mai intampla,ce se mai aude de nodul de la Giarmata?Crezi ca vor termina pana se deschide lotul UMB sau vom ajunge sa trecem prin giratorii intre cele 2 bucati de autostrada?
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

iuli

V-am zis... era o betoniera acolo, nu am putut opri sa investighez situatia, dar promit ca daca mai ajung prin zona am sa incerc sa vad exact stadiul acelui pasaj.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

am fi de tot rasul lumii sa vi pe autostrada sa franezi la giratoriile Giarmata si apoi sa iti continui drumul pe autostrada............
Nu cred ca sunt in stare de asa ceva.....chiar nu vreau sa cred......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe