Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 52 Guests are viewing this topic.

AFC

Domnul candidat este inca la Izvorani pentru nu stiu ce chestie legata de Olimpiada de la Rio, il vad in direct pe Realitatea TV. Poate nu vine el si vine numai Prietenul sau pleaca cu elicopterul. Care ajungeti la fata locului, va rog sa nu ne tineti pe jar.  :)
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

patratel_ro

Vine si Johanis sa-l ajute pe Ponta?   :D

TibiV

Nu stiu unde este Centrul de Intretinere, dar panglica va fi taiata probabiul la 12.30 pentru ca....

Ioan Rus a anuntat ca se duce azi la ora 13 la Centrul de întreţinere şi coordonare de pe autostrada Orăştie - Sibiu, unde se vor semna contractele de execuţie pentru Autostrada Sebeş - Turda, lotul 1 (km 0+000 - km 17+000) şi lotul 2 (km 17+000 - km 41+250).

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Sorry, abia acum am vazut ca NGC20 a anuntat deja asta....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

trifuhoria

patratel_ro

cand o sa apara noul tronson pe google maps?

NGC

Quote from: TibiV on November 14, 2014, 11:30:46 AM
Sorry, abia acum am vazut ca NGC20 a anuntat deja asta....

A anuntat si CNADNR, dar exista o diferenta intre comunicatul de la MT si cel de la CNADNR.
MT -> Ora 13:30 pentru semnare contracte A10
CNADNR -> Ora 13:00 pentru semnare contracte A10

http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/comunicat%20CNADNR%20SA%20%2014%2011%202014.pdf

igorashu

Quote from: trifuhoria on November 14, 2014, 11:32:45 AM
Cei de la ziarul Unirea zic ca nu se deschide....si atunci de ce au luat bucatile de beton care blocau inttrarile...
http://www.ziarulunirea.ro/foto-teapa-lotul-3-al-autostrazii-sebes-sibiu-nu-se-deschide-astazi-circulatiei-lucrarile-nu-sunt-terminate-295570.html
Numai eu sesizez penibilul situației?
Ăștia fug de noi la inaugurarea unui tronson de autostradă? Și de ce? De frică să nu fie întrebați de Sibiu-Pitești?
Am trăit s-o văd și p-asta...

ciprebbe

Sursa Sectreta:
Ora 13 fara tonta cu Rus si Neaga prezenti, se deschide din ambele capete, si fara taiere de panglica.

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

stangabriel

Multumim de vesti,felicitari celor de pe teren.

SILVIUFG

Intreb si eu asa... ca un necunoscator. Daca au ridicat blocurile de beton din autostrada ce te impiedica sa circuli pe lotul 3? Balizele de plastic de pe sosea? E politie? Sau cum? Am inteles ca nici macar panglicutza nu este...  :D

trifuhoria

Anul trecut la Sebes poliatia a blocat intrarile(ca sa nu ajungem la Ponta) si le-au deplocat imediat dupa cec acesta a plecat. Am in arhiva o poza faina cu primii care au intrat de la Sebes Vest, si-au facut poze cu politaii si cu masina de politie:))

alecu26

Inca nu sa deschis. Sunt la ciolanul cu fasole de la miercurea bai.....capatul dinspre Sebes.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ciprebbe

Nu va mai agitati si luati de buna (100%)stirea de la sursa secreta.
Se deschide azi inca putina rabdare.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe