Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 59 Guests are viewing this topic.

Redox

^^ oradesibiu.ro are ca sursa a articolului zf.ro. Acolo a aparut prima data confuzia intre 14 Nov si Sambata.
Chiar si ei citeaza in articol:
Quote"Deschiderea circulaţiei rutiere pe lotul al treilea al autostrăzii Orăştie-Sibiu va avea loc în data de 14.11.2014", susţine CNADNR.

Deci 14, Vineri.

alecu26

Anda, la cat de proaspete sunt informatiile aici...o sa primesti si bonusuri de la sefi. Dar vezi ca ai concurenta. Mai sunt alti ziaristi cu cont pe forum.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Daniel_I

Quote from: Redox on November 13, 2014, 03:53:15 PM
^^ oradesibiu.ro are ca sursa a articolului zf.ro. Acolo a aparut prima data confuzia intre 14 Nov si Sambata.
Deci 14, Vineri.
Multumesc de precizare, o sa fiu mai atent cand citesc stirile next time :). Am inteles a plecat confuzia de la nou venita pe forum Anda. Welcome Anda ! :)
Inaugurare sa fie atunci. O sa fiu si eu pe acolo, dupa 5 ani de naveta Alba - Sibiu, o sa fie o zi mare !
O sa ma mut cu aparatul foto pe Lot 1 si 2 din A10, la mine acasa, unde o sa fiu mult mai activ, dupa ce Lotulul 3 Orastie Sibiu va fi case closed de maine incepand !
Oricum mai trebuie urmarite lucrarile de consolidare a debleului si a terenului care inca nu e stabil in partea de vest a viaductului spre Sebes.

On The Road

horatiu.cosma

Doamne ajuta sa ai gura(taste) aurite si sa fie case closed. Cat despre inaugurarea vineri-sambata, se poate sa fi aparut aceasta neclaritate din faptul ca inaugurarea e vineri, iar noi o sa putem circula de sambata.

ciprebbe

Quote from: Ionut on November 13, 2014, 02:47:27 PM
Ce faceti fratilor, ati batut recordul de azi? Repetam figura maine.
Bine ai venit, Anda! Ai curaj, nu gluma.

Fiti atenti la ora deschiderii, probabil maine se va sti exact. Si sincronizati-va prin mesaje private. Asteptam relatările live din teren. :cheers:
Si cand te gandesti ca unii au fost pe teren (A3) azi la ora respectiva.
Welcome si din partea mea.
Maine va fi aceeasi nebunie ca si anul trecut in decembrie.
Dupa 10( poate chiar spre 14) se zice Saliste, (dar poate fi si Cunta ) folositi PM pt organizare.
Ceata va juca un rol in aceasta ecuatie!
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Quest

Quote from: AndaN on November 13, 2014, 12:24:52 PM
Buna tuturor,
...
Va multumesc pentru interesul cu care imi cititi articolele despre infrastructura din ZF.  (...)  Imi doresc sa colaboram astfel incat sa existe o situatie win-win: (...)

Andreea N.

Buna AndaN, bine ai venit ! N-as vrea sa fiu nepoliticos de la primul meu mesaj pe care ti-l adresez public, dar daca vorbesti despre o situatie win-win, la ce informatii te refereai ca ni le-ai putea oferi, din moment ce orice informatie aparte presupun c-o tii ptr ZF, si nu ptr a fi pusa public pe un forum inaintea publicatiei care te plateste ?! Gresesc ? Accept argumente rezonabile :) Observi, noi iti oferim situatia la zi in toata tara, sau macar pe arterele in care apar schimbari semnificative de infrastructura. Tu ce ne oferi ?

Radutm, pozele astea de pe Lugoj - Deva 3,4 din oct. curent, pe Google Earth, cind apar si pe Maps ? Oricum in ambele harti apare (c) CNES / Astrium.
Common sense will get you far !

horeaa

^^ Nu vreau sa raspund in locul Andei dar un avantaj pentru noi ii expunerea ideilor/informatiilor noastre in afara forumului, pentru publicul larg si in vazul autoritatilor. Daca vrei sa convingi autoritatile sa faca sau schimbe ceva ii bine sa ne sustina presa, altfel avem sanse mici de reusita.

AndaN

Salut,

Nu cred ca mediul in care se publica pentru prima oara o informatie este cel mai important (fie el ZF, Hotnews, peundemerg.ro, construim-romania.ro etc), ci mai degraba ca acea informatie sa ajunga la cat mai multi oameni si eventual sa produca o schimbare, sa puna presiune pe cei care pot face aceasta schimbare. Iar presa tocmai asta ofera: o platforma cu ajutorul careia ajungi mai usor la decidenti. Asta cred ca poate fi mai degraba aportul meu, pentru ca eu, de la Bucuresti, singura, cu siguranta nu pot surprinde atatea lucruri si informatii cum faceti voi, care sunteti "pe teren", in toata tara.

Si, by the way, si la noi stirile despre infrastructura sunt publice :) (intr-adevar, sunt cateva care apar doar pe ZFCorporate si trebuie platite, dar majoritatea sunt la liber, pe site-ul ZF.ro).

stangabriel

A aparut pe turnul sfatului articol cum ca nu e sigur daca se inaugureaza. Nu pot pune link,scriu de pe telefon. Cautati voi pe turnulsfatului.ro cred ca le e frica de proteste....

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

stangabriel

Ma iertati dar nu ma pot abtine: o sa vina Sova sa zica :Autostrada Nu exista! incredibil...

TibiV

Nu se deschide mai devreme de ora 13 sau 14, cel putin daca va fi de fata si Ponta pentru ca....

GUVERNUL ROMÂNIEI
13 noiembrie 2014

Programul Primului-ministru Victor Ponta
in data de 14 noiembrie 2014

Ora 10.00      Primul-ministru Victor Ponta va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, alaturi de ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu.

Asta vrea sa dezminta documentele pe care a pus mana Mediafaxul (colegi cu AndaN, lucreaza in aceeasi incapere mare...  :) ) si care spun ca vor sa elimnine cota unica si sa bage impozitul progresiv 15% - 25% - 35%. Banuiesc ca cei mai multi dintre colegii forumisti vor fi in "transa" de 35%....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

^ Depinde cu ce vine la Sibiu. Probabil ca vine cu elicopterul, are probabil super ocupat programul maine si sambata. Dar e clar, daca la 10:00 are conferinta de presa, inainte de 13:00 nu prea are cum. Nu stiu cum faceti rost de informatiile astea. :lol:

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Taifun

Salutare forumistiilor
    Am vazut ca au aparut poze noi pe lot 3 de la Cunta la Saliste si este foarte bine sa putem circula de la Deva (Soimus) pana la Sibiu(Selimbar) pe autostrada.Mi ar fi placut daca in zona viaductului ar fi fost un tunel (Cut & cover) la fel ca lotul  4 Astaldi in zona Sacel.
    Daca respectau programul si faceau tunel de la inceput lotul asta era deja deschis de mult.
    Acum legat de loturile  2 si 3 si 4 al autostrazi Lugoj Deva am eu o propunere  traseu fara probleme  Dumbrava-Margina iesire spre Cosava https://www.google.ro/maps/@45.8786415,22.3545464,8173m/data=!3m1!1e3.
     Continuand spre Costeiu de Sus mergand spre holdea  si ajungand la ohaba spre Lapugiu de Jos spre Ilia http://i.imgur.com/yWEl79Z.jpg si continuand spre Deva km 68 viaduct-tunel(cut&cover)-viaduct 72 si facand conexiunea cu trosonul Deva-Simeria.

Astept cu nerabdare sa inceapa lucrul pe Sibiu-Pitesti astfel incat sa avem facuta conexiunea dintre Constanta si Nadlac.
    Va doresc o seara faina in continuare si la cat mai multe poze noi pentru a le arata celor care ne conduc faptul ca vrem sa ne dorim sa calatorim repede prin tara si pentru a crea noi locuri de munca si zone nedescoperite in Romania.
    Eram sa uit Bun Venit Andreea pe forum.
    Va multumesc