Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 46 Guests are viewing this topic.

jalemare

Bine ati venit d-ra Neferu!
La cat mai multe, si mai bune, articole despre infrastructura Romaniei!

AlexIP

@coco.serban:

Practic bucata lipsă de aici:

P.S. Welcome, mrs. Neferu. :bye:

nicolaem

felicitari pt faptul ca vrei sa iti informezi cititorii cat mai exact.

Sa un uitam ca nu o sa fie timp de "comentat" si "corectat"  aici stirea, inainte de publicare. Inteleg perfect ce zice Andreea, sa vi primul cu stirea e esential in presa.
Faptul ca exista dorinta pentru informatii cat mai corecte e cel mai important.
E, drept marea majoritatea a cititorilor de presa nu sunt atat de atenti la detalii tehnice ca cei de pe un forum specializat, sau chiar ar fi tentati sa sara paragrafele care nu le inteleg. sa nu uitam, targhetul ZF e in zona economica.

coco.serban

radutm

Imagini proaspete din satelit:
Asfalt in zonele cu probleme de la Aciliu

Data imaginilor cf. Google Earth: 11 octombrie 2014 (LE: este cel mai probabil vorba de 11 noiembrie intrucat pe 11 octombrie nu era asfaltat)
cont inchis

radutm

Si imagini de pe Lugoj-Deva lot 3-4:

Imaginile sunt din 8/9 octombrie 2014 si pot fi vazute in programul Google Earth (nu au aparut inca pe Google Maps).
cont inchis

gdaniel

Pentru imaginea satelit de la Aciliu cred ca data e 10 noiembrie 2014 (in loc de 11 octombrie 2014, nu era asfaltat complet atunci, data este in format european).

L.E. Dar totusi nici 10 noiembrie nu poate fi dupa stadiul lucrarilor la cele 2 podete de langa LEA (linia de inalta tensiune) dinspre Sebes...

BIGRED1984

Salutare.
Dupa ce se deschide aceasta bucata, probabil ca se va updata si primul post al acestul topic.
As propune sa ramana, chiar si pentru cele operationale, constructorul in paranteza si perioada de lucru,unde se stie
ceva gen --> Lot 3: km 43+855-km 65+965 | start lucrari 11.11.2011 - operational 14.11.2014 - (Constructor: Impregilo)
Ar fi mai multe informatii la un loc, s-ar putea face niste comparatii la prima vedere a topicului gen un constructor s-a miscat mai repede, altul a castigat mai multe bucati
- mai departe, pentru detalii, se pot lua toate paginile la rand.

radutm

Asa este, am verificat de doua ori, insa asa zice Google. Au trecut gresit data.
cont inchis

Ionut

Ce faceti fratilor, ati batut recordul de azi? Repetam figura maine.
Bine ai venit, Anda! Ai curaj, nu gluma.

Fiti atenti la ora deschiderii, probabil maine se va sti exact. Si sincronizati-va prin mesaje private. Asteptam relatările live din teren. :cheers:

Danny550394

Quote from: gabriel.doroftei on November 13, 2014, 02:35:28 PM
De la Ohaba -> Traian Vuia pauza totala? Nu au aprobari?

LE: ah, e tot impregilio

Pentru ca fotografiile care acopera acea zona sunt din 2012 sau inceputul lui 2014.

danutzu_1069

@Ionut,
Pai cu o asa colega de forum, cum sa nu batem recordul?

Tavi

:welcome:
Bravo AndaN! Curaj si seriozitate! Retractez multe din posturile scrise in legatura cu articolele tale! Ignora-le! Eram rautacios!  :D

Daniel_I

Quote from: Ionut on November 13, 2014, 02:47:27 PM
Fiti atenti la ora deschiderii, probabil maine se va sti exact. Si sincronizati-va prin mesaje private. Asteptam relatările live din teren. :cheers:
E adevarat ce zice oradesibiu.ro ?
Adica o sa avem taiere de panglica, inaugurare oficiala Vineri, inca se discuta ora am inteles, dar traficul rutier va fi deschis abea Sambata ?!
Mi se pare o actiune mizerabila de campanie electorala pe ultima suta de metri. Daca e adevarata stirea..

http://www.oradesibiu.ro/2014/11/12/autostrada-saliste-cunta-deschisa-traficului-doar-de-sambata-iata-cum-arata-acum-tronsonul-foto/
On The Road

Danny550394

Quote from: gabriel.doroftei on November 13, 2014, 03:24:21 PM

da, greseala mea ca nu m-am uitat la date

Acum ca presa este cu ochii pe noi trebuie sa fim mai atenti in declaratii. :lol:
Oricum dupa Google Earth Strabag, Straco si Astaldi inca mai lucreaza la Orastie-Sibiu.  :)