Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 36 Guests are viewing this topic.

pasadia

A doua intrebare chiar nu isi are rostul. Indiferent de rezultatul de duminica, in PSD va urma un cutremur cauzat de luptele interne pentru sefia partidului. Viitorul lui Rus, inclusiv ca ministru al transporturilor, depinde de felul in care isi va negocia pozitia in timpul acelui cutremur si nu depinde de pix-ul lui Ponta nicicum.

M-Power

Va mai depinde si de scorul electoral de la Cluj...?

Redox

Cel mai probabil eu voi fi prezent la deschidere. Daca vrea sa mai vina cineva lasati un mesaj aici sau ne putem organiza prin mesaje pe privat.

Inginerul

Referitor la traficul pe cei 10 KM dintre centura Arad si nodul Pecica, trebuie mentionat ca nodul A1 cu centura Arad este la aproximativ 1,5 - 2 Km de intersectia centurii vechi din Arad cu DN7. Astfel, camioanele care vin pe DN7 si ocolesc Aradul pe centura veche, ar trebui sa ocoleasca pentru a merge pe autostrada. Or drumul DN7 de la iesire din Arad si pana la nodul Pecica (cu A1), este relativ drept si intretaiat doar de intersectia cu soseaua care duce spre vama Turnu.

laszlo.robert

Sunt de acord cu tine,dar cei care vin din Timisoara ?

istvan78

Quote from: laszlo.robert on November 12, 2014, 10:03:47 AM
Sunt de acord cu tine,dar cei care vin dinspre Timisoara ?
Sper ca nu te superi c-am completat!

Ideea e ca orice autostrada serveste in primul rand traficul de tranzit, de distanta lunga. Si eu cred ca Lotul 2 pana la nodul de la Pecica ar fi fost mult mai util acum decat lotul 1, cu drumul de legatura care te aduce inapoi la PTF Nadlac.
Lotul 1 va fi cu adevarat util cand se va conecta cu M43 si va avea PTF.

adiarc

vreau sa felicit pe toti cei care au contribuit la amploarea la care a ajuns acest forum , dar mai ales faptul ca suntem o comunitate care nu mai poate fii ignorata...spun acest lucru pt ca probabil , in scurt timp acest thread ( cel mai citit din tot forumul ) , va depasi , ca numar de pagini thread-ul similar de pe SSC.
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

rudolf.s

Păcat totuși ca a trebuit sa existe niște conflicte care sa ducă la împrăștierea comunității in 3 forumuri, dar e bine ca totuși s-a păstrat o inițiativă puternica și vocea comunității chiar contează. Cred ca nu exagerez ca aceasta comunitate este singura care e menționată de presa și luata la cunoștință de guvern - ascultata ar fi cam mult spus.

Revenind la A1: cred ca e inutila discuția despre care lot e e mai util din Arad - Nădlac. Asa cum se mai spunea, orice lot/ciot de autostrada e important. Nu credeam ca lotul 2 care era atât de aproape de finalizare se va deschide după lotul întâi care era mult în urma dar uite ca guvernanții au multe surprize. Au reușit sa ne surprindă... Din nou. :(

NGC

Termenul de deschidere a ofertelor pentru actualizarea SF-ului pentru Sibiu - Pitesti a ramas pentru Vineri, 14.11.2014, ora 12:00. "Prietenii" stiu de ce.  :lol:
Celelalte licitatii care au mai ramas pentru SF-uri pentru autostrazi, sunt amanate pina in 20/21.11.2014, si s-ar putea sa mai urmeze o amanare.

sebba

Quote from: rudolf.s on November 12, 2014, 11:26:05 AM
Păcat totuși ca a trebuit sa existe niște conflicte care sa ducă la împrăștierea comunității in 3 forumuri

asta nu e neaparat ceva rau
poate "metodele" sunt diferite dar obiectivul este cam acelasi
cam asa ar trebui sa functioneze partidele politice din RO dar din pacate la ei metodele sunt aceleasi iar obiectivele sunt diferite, rezultand bulibaseala,  incompetenta si lipsa de rezultate pozitive

cat despre intalnire la deschidere, e posibil sa ma intersectez cu voi in cazul in care se va potrivi ora mea de trecere prin zona dinspre Bucuresti spre Arad cu ora deschiderii/intalnirii
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

^ Ziceau undeva in jur de 12:00-13:00 pentru deschidere. Insa nu ne putem baza pe asta, mai ales stiind ce-am patit anul trecut. Este foarte dificil sa ne sincronizam daca tinem cont de ei. Eu zic sa va luati liber vineri de la munca (daca puteti, evident) si sa va rezervati ziua pentru asta, faceti intalniri intre voi, discutati, pierdeti vremea intr-un mod placut. Ar fi fain sa aveti conexiune mobila sau sa gasiti un loc cu wireless sa ne transmiteti live din teren. :D

horatiu.cosma

Nu facem o intalnire si sambata, ca eu doar atunci o sa ajung pe Cunta-Saliste :)?

NGC

Mai importanta e intilnirea de Vineri.
Si nu uitati pancarta cu "Vrem Autostrada Sibiu - Pitesti, pina in 2020".  :p

horatiu.cosma

Glumeam. Sunt curios daca pe langa taiatul panglicii,tovarasul ponta  o sa dea o tura cu masina pe tot lotul. Ma gandesc ca din ratiuni de siguranta a traficului, cineva o sa il sfatuiasca sa nu faca si plimbarea pe lot :)

igorashu

Oare o invită și pe Boagiu la deschidere?