Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 20 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Cateva poze de pe pagina de facebook a companiei PORR:

Arad Bypass Motorway

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Le fac plangere penala astora cu titlurile inepte, daca fac atac de cord din cauza titlurilor lor tampite?! :rant: Ar fi in stare sa puna orice titlu numai sa dai click.

@bogdymol: merci de poze! Cauta si pe siteul Alpine, poate gasesti si pe-acolo. Romstrade? :D

bogdymol

Quote from: Ionut on June 18, 2012, 11:15:21 AM
@bogdymol: merci de poze! Cauta si pe siteul Alpine, poate gasesti si pe-acolo. Romstrade? :D

La Alpine am gasit doar poze cu un pod din Viena construit dupa aceeasi tehnica ca cel de la Arad:

Diferenta e ca la asta au facut separat fiecare cale de rulare, iar la noi le-au facut impreuna:

Bonus: dupa o zi de lucru pe Arad bypass... :D

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

cred ca si masina lui nenea_hartia e la fel :D la cat alearga pe santierele patriei :D
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mariansb

Ieri,in jurul amiezii ,m-am deplasat pe A1,de la Timsoara la Arad;inainte de nodul cu DN69 tocmai se blocase traficul,pentru ca incercau sa scoata un tir care rupsese parapetul si ajunsese in santul din dreapta
Dupa vreo 30 minute nu reusisera sa il scoata,dar ne au lasat sa trecem.
Altfel,traficul lejer,au mai peticit la iesirea spre Giarmata,dar la 2 podete sunt deja denivelari,la cel peste Valea Magherus si Zorilor daca bine am retinut.
poze de la locul unde iesise tirul

][/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Ionut

Mda, normal.

QuoteRisc la banii europeni de pe autostrada

Scandalul dintre ,,românaşii" de la Romstrade şi portughezii de la Monteadriano a ajuns deja la urechile Uniunii Europene, care ar putea suspenda fonduri totale de 4,6 miliarde din cauza amânărilor făcute de societatea condusă de Nelu Iordache.

De la demararea lucrărilor, respectiv din iulie 2011, Romstrade (lider de proiect) a încasat de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) peste 20 de milioane de euro. Din această sumă, nu a dat nici măcar un cent partenerilor de la Monteadriano.

Iar portughezii au abandonat şantierul şi îşi caută dreptatea la Uniunea Europeană, acest lucru fiind anunţat de reprezentantul societăţii. ,,O delegaţie condusă de Angela Martinez a făcut, în urmă cu două săptămâni, o inspecţie pe primul tronson al autostrăzii Nădlac-Arad, unde şi noi facem parte din consorţiul care a câştigat licitaţia. În prezent, nu se lucrează de la kilometrul 0 până la kilometrul 7, aceasta fiind porţiunea care îi revine societăţii Monteadriano.

Noua conducere a CNADNR a analizat deja situaţia şi ne-a asigurat că se caută o soluţie pentru această problemă. Până atunci, noi aşteptăm decizia oficialilor care au realizat inspecţia", a declarat Florin Enăceanu, reprezentantul Monteadriano în România.

sursa: Aradon

iuli

Tineti-mi pumnii! In curand noutati de pe Timisoara-Lugoj lot 1  O:-)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

flanker1

bogdymol

Quote from: iuli on June 19, 2012, 11:47:45 AM
Tineti-mi pumnii! In curand noutati de pe Timisoara-Lugoj lot 1  O:-)

Nu ai nevoie de ajutor? :D Sunt in TM, dar fara aparat foto, doar cu camera video...
drumurile mele

iuli

Quote from: bogdymol on June 19, 2012, 01:06:06 PM
Nu ai nevoie de ajutor? :D Sunt in TM, dar fara aparat foto, doar cu camera video...

Momentan inca nu stiu nimic. Sper ca zilele urmatoare sa primesc ceva vesti bune si vedem dupa... 8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

tonică

Şutul decisiv in plex:
http://www.finantistii.ro/transporturi-infrastructura/licitatia-de-1-mld-de-euro-pentru-autostrazi-amanata-in-2012-nu-vor-mai-fi-incepute-tronsoane-noi-73352

Sa fim realisti, s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample. Schimbarea guvernului cu niste marţafoi, amatori si cu nasul numai dupa ciolanul care le-a lipsit atata. Televiziunile fireste, tac malc ori nici nu se mai obosesc sa arate cu degetul acum, ce era la gura lor daca se intampla asta cu vreun boc, boagiu ori altii din tabara opusa lor. Eu unul nu cred sa aibe aceste amanari vreo alta legatura in afara nevoii lor de a se folosi de banii necesari licitatilor in alegeri ori in pomeni cu iz populist. Oricum ne-am pupat pe bot de orice urma de transparenta cu care parca incepusem sa ne invatam. Nu tu filme de pe santiere, nu tu vizite, nu tu proiecte, nu tu realizari pe la bruxelles ori nu tu explicatii reale pentru amanarile acestea.
Ne reintoarcem la pesimismul imbecil pe care ne-au tot fortat sa-l abordam si la micile bucurii servite cu lingurita, ca la prosti...

O sa tot o lalaie cu licitatiile pana fix o saptamana inainte de alegeri ca sa falfaie cu realizarea lor pe la sate si comune de cat de potenti pot fi ei...of.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

tonică

eh, mi-am bagat capu'n aere conditionate si m-am linistit.   O:-)
devin chiar optimist cum ca 20 august nu e deloc departe si chiar e o data mai nimerita pentru licitatii, probabil chestii de horoscoape si feng shuiuri.... :D

Ionut

Mda, am modificat la stiri... cel mai mult pe mine ma deranjeaza lipsa de transparenta. Sa zica motivul exact pentru amanari.

@iuli: avem neaparata nevoie de niste poze de inveselire de pe lotul UMB... :cheers: