Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

10 Members and 44 Guests are viewing this topic.

iuli

Deci da... poza asta m-a chill-uit si pe mine la servici... dupa 5 min m-am calmat... eram ca nou!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Si daca tot vreti poze, pun aici cateva de pe A1 facute de colegul cinxxx de pe SSC:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Apusul de soare in Arad (luminile alea din departare sunt de pe Centura Arad):

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

'Neata! E mai bine. :D
Faina ultima poza! Astept cu interes si pozele de dupa deschiderea completa. :)

radutm

cont inchis

Ionut

Multumesc radutm! Seamana cu Deva-Orastie... zic bine, da? Ai cumva si la o rezolutie mai mare? Nu prea se disting bine portiunile cu asfalt.

Sfantu

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

tonică

e mai degraba simeria- orastie dar se vede si din podul peste mures. De la care din pacate n-am mai vazut nici o fotografie. Pare ca n-au legat inca malurile.

Sfantu', multam de ideeea cu linkul, ma tot fofilam sa postez ori ba capturile celor de la digitalglobe stiind sau banuind ca e vorba si despre un drept de autor acolo ori chiar necesitatea cumpararii acelor imagini. Asa cu linkul cred ca se rezolva orice problema care ar fi aparut legata de copyright.... ;)

Ionut

Merci Sfantu!
Mi se pare mie sau e cam putin asfalt? :(

erw78ar

am fos ieri pe santierul autostrazi arad  nadlac de la km0+100 pina la cent arad  la km1 lot monte  adriano se lucra cu doua utilaje si doua bascule dar nuM.A. ci romstrade  deci ceva nu e in regula intre cele doua firme

iuli

Mi-a picat fisa cum se va rezolva problema cu nodul de la Timisoara cand va fi gata lotul 1 Timisoara - Lugoj.  :-[

Pur si simplu vor inchide acel nod si iesirea de pe autostrada va fi la Izvin... Easy... E mai simplu decat orice solutie discutam pana acum aici mai ales cea cu atribuirea nodului celor de la UMB.  :zen:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

erw78ar

in rest pina lakm 7 nu e nici o miscare de la dj care leaga dn 7 cu loc Peregu mare pe o portiune de 1km sa lucrat serios la terrasamente mai trebuie doar balast stabilizat si asfalt  siau pregatite utilajele pentru asfaltat si  sigur o sa se laude sa au terminat primul km de autostrada in rest ma surprins ritmul de lucru sa lucra t pe  pe tot tronsonu cu aprox  100 de utilaje propri si subcontractante
majoritatea dinungaria cam aceiasi firme care au lucrat pe cent arad

nenea_hartia

^ Mulţumesc tuturor celor care au pus poze şi foto din satelit!

Quote from: Ionut on June 01, 2012, 09:29:55 PM
Ma duc sa ma culc, sunt mult prea nervos. E numai vina lui nenea_hartia, vedeti ce se intampla cand nu puneti suficiente poze? :nono:
:police:

Bypass Arad

- se frezează asfaltul aşternut la repezeală când cu hei-rupul lui Emil Boc:

- se fac marcaje şi se montează stâlpii de iluminat care mai lipsesc; datorită regimului de înălţime din zona aeroportului, stâlpii sunt mai mici:

- nene Bin Laden, lasă-ne autostrada în pace!

bogdymol

Excelente poze nenea_hartia! :cheers:

Quote from: nenea_hartia on June 02, 2012, 07:41:21 PM

Cati km arata indicatorul de jos pana la Zona Industriala Nord? Vad eu bine sau scrie 6 km?

Quote from: nenea_hartia on June 02, 2012, 07:41:21 PM- nene Bin Laden, lasă-ne autostrada în pace!

Nenea Bin Laden stropeste ca in fiecare an pentru țânțari.
PS: asa, ca si fapt divers, cand aveam vreo 7-8 ani am pilotat avionul ala pentru cateva minute :D
drumurile mele

nenea_hartia

Quote from: bogdymol on June 02, 2012, 08:16:22 PM
Cati km arata indicatorul de jos pana la Zona Industriala Nord? Vad eu bine sau scrie 6 km?

Quote from: bogdymol on June 02, 2012, 08:16:22 PM
PS: asa, ca si fapt divers, cand aveam vreo 7-8 ani am pilotat avionul ala pentru cateva minute :D
:o