Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 52 Guests are viewing this topic.

stangabriel

Pai tocmai ziceau ca au bani dar nu pot sa-i cheltuie....fac si ei cum s-a facut pe A3 intrare in Bucuresti.....Santaj electoral.

adiarc

conform art de mai jos ( care se bazeaza pe date CNADNR ) , platile sunt undeva la 82% din val.totala a contractului.Acum nu stim care este stadiul platii facturilor emise ulterior...plus faptul ca Impregilo trebuie sa vina si cu ceva bani de acasa

http://www.zf.ro/business-construct/situatia-santierelor-de-autostrazi-din-romania-la-jumatatea-lunii-august-13183408
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

stangabriel

Quote from: dorum on September 09, 2014, 08:42:57 PM
Nice....
LE: am aflat din sursa sigura ca de maine vine Ponta cu Dragnea pe lot 3 cu 2 lopeti si 3 roabe si continua sapaturile.... iar cu Impregilo se reziliaza totul....

:bash: :bash: :bash:

?????????????? pe tine aproape te cred indiferent ce ai zice. Se reziliaza?

teocharis

Quote from: adiarc on September 09, 2014, 08:46:57 PM
plus faptul ca Impregilo trebuie sa vina si cu ceva bani de acasa

dream on: nu s-a inventat inca firma care sa aduca bani [privati] intr-o lucrare de infrastructura [publica].

adiarc

eu am trimis deja sesizari si intrebari pe aceasta tema la Cnadnr si Ioan Rus

teo...o reziliere ar insemna pierderi insemnate pt.Impregilo...mult mai mari decat mil de euro pe care trebuie sa le puna Impregilo de la ei
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

dorum

imi cer scuze pt iesirea de ieri, am facut-o dintr-o reactie spontana... normal ca nu se reziliaza nimic... vorbeam si eu aiurea...

horatiu.cosma

Facea cineva un calcul nu de mult cum ca Sibiu-Pitesti nu ar depasi 1,8 mld de euro,costuri maximale stabilite de CNADNR. La o licitatie ar ajunge la 1,2-1,5 mld, din care 85% asigurati de UE. Restul de 15%, vreo 220 mil euro ar fi din bugetul de stat. Autostrada are 110 km, deci la un calcul banal guvernul ar avea de dat 2 mil de euro/ km pt o autostrada vitala. Nu stiu de ce, in timp ce scriu, imi vine sa strangulez pe cineva... >:(Doamne fereste urmasii nostri de asa politicieni "potenti" si "capabili".

delacroix

Quote from: horatiu.cosma on September 10, 2014, 11:41:43 AM
Facea cineva un calcul nu de mult cum ca Sibiu-Pitesti nu ar depasi 1,8 mld de euro,costuri maximale stabilite de CNADNR. ...
Cofetar, cizmar, "sales manager", dentist? Aproape toti bacalaureatii pot face cate un astfel de calcul. Cifrele astea emanate n-au nici o legatura cu realitatea. Pentru Sibiu-Pitesti cu atat mai putin.

dr4qul4

Costul exact poate fi calculat doar cand se va face SF-ul pe bune. Doar ca de 2 ani se tot gasesc motive sa nu-l faca.
Mai apoi costul va scadea la licitatie in functie de cat de interesant este pentru constructori sau mai bine zis de complexitatea si lungimea tronsoanelor si finantare.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

teocharis

Quote from: delacroix on September 10, 2014, 12:10:53 PM

Cofetar, cizmar, "sales manager", dentist?

acel cineva este "elefantul din camera", caruia nimeni nu indrazneste sa-i pronunte numele.

Goldmund

^
Da, tronsonul va fi mai scump, dar in nici un caz atat de scump ca un PPP pe Valea Prahovei.

rocklee

no  :|..imperegilo ce face ....lucra sau nu  ??? ???

adiarc

Impregilo nu mai lucreaza deloc la Aciliu....informatia lui Adi se confirma.....imediat poze

frunzaverde

Quote from: adiarc on September 10, 2014, 06:40:21 PM
Impregilo nu mai lucreaza deloc la Aciliu....informatia lui Adi se confirma.....imediat poze

Aveti idee ce s-a intamplat? Iar incercare de santaj a Impregilio? Sau nu s-a platit vreo factura emisa si certificata? Stie cineva mai in detaliu situatia?
Cand esti amenintat cu ban permanent pentru ca ai criticat pozitia publica a unui politician, nu se mai poate numi conversatie sau forum, ci campanie electorala. Imi pare rau, dar din pacate, sunt nevoit va urez la revedere!

adiarc

asadar zero miscare in jurul orei 16-30 la Aciliu..toate utilajele parcate
parerea mea ( strict o parere , nimic sigur ) , este ca motivul este prioritizarea pomenilor electorale in dauna investitiilor( si deci facturi restante )+santajul Impregilo