Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 35 Guests are viewing this topic.

Cristi232

Ce zici, Ionut?
Am asteptat, s-au asezat lucrurile... cum ai zis tu.

Oricum, stati linistiti, NU SE VA face nimic. Banii de la autostrazi vor merge EXACT unde au mers si pana in 2008, sorry.
Ce se mai face azi, pe A3, A2 si A1 si AIA ESTE! GATA! FINISH!
:lol:

Despre renuntarea la Pitesti-Sibiu.
Va mira ceva?
:D
In zona Comarnic-Bv sunt vilele celor care guverneaza azi Romania, de ce sa nu-si traga autostrada la 2 km de vilele lor, ii opreste ceva sau cineva? E tara lor, ei sunt stapanii peste capetele plecate si goale.

iuli

Aia cu renuntarea la Pitesti-Sibiu e o aberatie si mai nasol e ca unii se duc dupa ea. Nu se va renunta niciodata la asa ceva... stai calm!
Traseul actual ramane batut in cuie, nu il mai schimba nici mama guvernului!!!
Daca tu crezi ca vor sa mute autostrada pe Valea Prahovei de pe Valea Oltului pentru vile atunci crezi gresit pentru ca ORICUM este in plan o autostrada pe acolo... remember?! ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Cristi232

:D
Era o gluma amara, aia cu vilele.

Lucrurile stau asa, silaghi va spune, citez, in avans:
"Sibiu-Pitesti costa aprox 3 mld euro" (stiti povestea, coridor EU sau nu, banii astia trebuie dati de Romania, cel putin initial)
"Brasov-Comarnic costa aprox 2 mld euro"
"Statul roman nu-si permite Sibiu-Pitesti"
Ce nu ne va spune el, este: Pe Sibiu -Pitesti nu se pot deturna banii (fiind coridor cofinantat), pe Bv-Comarnic insa SE POT.

In plus...
Va fi reactivat regele asfaltului din Banat...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/silaghi-continuam-toate-contractele-in-derulare-cu-regii-asfaltului-982567.html

iuli

Daca o dai in politic cu Cornu si Confort-ul lui atunci cred ca ai gresit forumul.
Daca totusi vrei o discutie offtopic pe tema asta eu zic totusi sa analizezi MUUUUUUUULT mai bine articolul ala si sa vezi ca nu e chiar asa cum ti se pare la prima vedere...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Cristi232

gata cu off topicul ca depasim masura..
:)

sa revenim la A1 Tronsonul Arad-Nadlac, romanii de la Pecica spre granita cum evolueaza?

Ionut

Cristi, iti garantez ca iei iar 7 zile ban la urmatorul comentariu de tipul celui cu vilele.

Cred ca titlul articolului e gresit pentru ca se spune:
"Noua conducere doreşte modificarea traseului autostrăzii Sibiu-Piteşti, respectiv construcţia unei autostrăzi pe traseul Sibiu-Făgăraş-Braşov-Comarnic-Ploieşti. Rămâne de văzut cum se va rezolva problema finanţării", ne-au declarat sursele.

E o tampenie sa zici ca modifici autostrada Sibiu-Pitesti pe segmentul Sibiu-Brasov! Prostia e ca s-ar renunta la Sibiu-Pitesti si s-ar face in schimb doar Sibiu-Fagaras-Brasov si apoi "vechea" autostrada A3.

Nu vad de ce trebuie sa ne dam cu capul de toti peretii si sa comentam de vile. :shootme: Personal mi-e indiferent ca fac Sibiu-Pitesti sau Ploiesti-Brasov-Sibiu. Sincer, tot aia e. Problema problemelor e ca, probabil, nu se vor face nici Sibiu-Pitesti nici Ploiesti-Brasov-Sibiu.

PS: daca se face PPP pe Brasov-Ploiesti nu se pune problema de bani deturnati. Repet, la urmatorul comentariu ban 7 zile. Apoi urmatorul ban va fi definitiv, m-am saturat de mizeriile tale.

radutm

Deocamdata nu avem nicio confirmare, in afara de afirmatia doamnei Draghia, pe care multi dintre noi oricum nu o prea simpatizam. Sa vedem declaratiile oficiale si faptele, daca ele se materializeaza. Eu personal nu cred ca Draghia si-a dat demisia din cauza asta, cum nici nu cred ca actualii guvernanti se vor aventura pana intr-acolo incat sa modifice ceva batut in cuie de atata timp. Desi nu se lucreaza pe teren la Sibiu - Pitesti, proiectul se afla acum intr-un stadiu birocratic important, peste care nu se poate sari asa cu una cu doua. Deci se pierd niste eforturi si niste ani daca se renunta la el acum. In fine, sunt multe alte motive pentru care modificarea traseului ar fi hazardata si perdanta.Dar daca vrem sa discutam ceva util, ar fi posibilitatea ca Sibiu - Brasov sa capete contur de autostrada si sa inceapa sa prinda forma ca proiect concretizabil in urmatorul ciclu financiar al UE. Asta cred ca ar fi cel mai interesant de discutat si de analizat.
cont inchis

Ionut

Din ultimele vesti Sibiu-Pitesti ar fi primit bani europeni. Daca se renunta la ei... e grav. Nu stiu daca este intelept sa renuntam la asta decat daca sunt sanse mari sa facem PPP pe Sibiu-Brasov-Ploiesti. Vestea buna ar fi segmentul nou Brasov-Sibiu. Stati cu ochii pe presa... sa vedem ce urmeaza.

iuli

Eu ma gandesc si la o alta varianta. Poate dintr-o gresita folosire a limbii romane a iesit aiurea. Poate ca se gandea ca se incearca o conectare a celor doua autostrazi A1 si A3 printr-o alta autostrada prin Fagaras.
Legat de declaratiile dnei de la CNADR cred ca a fost informata ca va fi pe faras si acum incearca sa arunce matza moarta in curtea altora si sa iasa basma curata. Atat despre ea si ma bucur ca nu discutam mai mult ca astea sunt chestii pur politice si spalarea lor prin aruncarea mizeriilor in ochii nostri.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

tonică

vaaaai, pe forumul alalaltul au ajuns la 4 pagini despre subiect iar aici nimic?.:)))

Ce sa o mai cotim atat. Ce e acum pe tron la mt nu are nici o legatura cu transporturile ori cu transparenta. Sunt pusi acolo cu scop pur politic si nu are rost sa mai asteptam marea cu sarea de la ei. Asta este...
Intr-acelasi sens si cu subiectul acesta...S-a aruncat o pisica si noi tragem toti de coada ei fiecare inspre partea lui. Vor mai fi pisici d'astea cu sacu'. N-are rost sa ne aruncam ca fraierii la orice se debiteaza pe acolo dintr-o parte sau alta. eu cred ca daca e sa apara noutati ori lucrurile sa se aseze pe un fagas, oricare ar fi el va trebui sa asteptam cuminti dupa alegerile locale. Abia apoi sper eu, sa se gandeasca ca mai trebuie sa si munceasca la acel minister nu doar sa bage zanzanie si sa arunce zvonuri doar asa, sa aibe ce scrie cancanistii astia din presa.

iuli

Nu are rost sa intoarcem pe toate partile o fraza aruncata aiurea in tramvai. E clar ca proiecte noi de infrastructura nu vor fi lansate pana dupa alegeri. Se vor face doar astea care sunt incepute si licitate si apoi, dupa alegeri, cand va remaniat guvernul mai vedem si atunci discutam poate mai concret.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Quote from: tonică on May 24, 2012, 01:22:57 PM
vaaaai, pe forumul alalaltul au ajuns la 4 pagini despre subiect iar aici nimic?.:)))

Pai forumu' asta nu-i ca alalaltul. :)
Cel mai tare ma enerveaza ploaia asta care va opreste sa faceti poze de pe santiere. :p

Urasc anii electorali... si perioadele ploioase.

radutm

E un soare numai bun de poze. Am avut ocazia la pranz sa ajung la TM - Lugoj. Poze deseara
cont inchis

madad

abea astept sa ajung acasa deseara si sa vad pozele  :D