Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 23 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

- stabilizare cu dorosol:

- compactări, km 22+250:

- ce se vede în zare e începutul lotului Alpine, km 22+218. Noi suntem acum pe iarba verde a Lotului 1, constructor asocierea Romstrade-MonteAdriano-Donrep :lol::

valexandru

Se alege praful de lotul 1 :ohno:
Multumim de poze! :cheers:
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

nenea_hartia

Quote from: valexandru on May 12, 2012, 11:16:46 PM
Se alege praful de lotul 1 :ohno:
Să vedem...  8)

- ceva decopertări, acum abandonate:

- hopaaa! Dar ce se vede în zare? Să fie cumva utilajele Romstrade?  :o

- da! Romstrade există! Şi lucrează!

nenea_hartia

- lucrări de terasamente, km 18+300:

nenea_hartia

- pasaj peste autostradă pe DJ709J, km 18+270:

Am veşti bune: MonteAdriano şi Donrep nu s-au retras de pe acest Lot. O mică dovadă e faptul că organizarea lor de şantier e încă în picioare (vedeţi poze mai jos); dar credeţi-mă, nu de acolo ştiu. ;) Am şi veşti proaste: drumul de legătură ridică nenumărate probleme: exproprieri, relocări aproape imposibile de utilităţi (a se citi OMV Petrom) etc, iar proiectanţii încearcă să găsească soluţii. S-a sugerat chiar mutarea lui peste actualul drum pietruit DC103. Din această cauză, MonteAdriano nu lucrează la drumul de legătură. Regretul meu e că n-am reuşit încă să ajung pe sectorul portughezilor de lângă graniţă.

Zăvărşe...

udar

nenea_hartia multumim de poze , dar  Monte Adriano  lucra sau doar stateau in organizare  ca asa sunt si cei de pe Timisoara-Arad organizarea de la Sagu este tot acolo nu a disparut dar de lucrat nu prea lucreaza  nimeni...............

tonică

faine pozele nenea_hartia si interesanta stirea. Nu stiu daca neaparat trebuie primita cu bucurie caci la o adica Romstrade-ul este buba aici. Deasemenea se si vede, chiar daca lucreaza pe anumite portiuni ca sunt mult in urma.

Legat de drumul de legatura, coincidenta, tocmai ce pusesei tu pe undeva pe aici un plan mai vechi cu nadlacul...:)
Nu stiu care este dc103 acela dar pe un sf pe care-l am, mai dedemult si care se poate gasi si pe net, drumul de legatura chiar parea ca urmareste un drum agricol...S-or fi schimbat intre timp lucrurile... Pana la urma un nod cu dj709j si folosirea acestui drum, ca legatura cu dn7 si iesirea/intrarea din tara n-ar fi acelasi lucru? L-ar aglomera, fireste, dar la cum se misca lucrurile pe acolo mi-e ca vor termina nu cu mult inaintea ungurilor la m43 ori chiar in acelasi timp asa ca aglomerarea lui n-ar fi pt un timp indelungat.

valexandru

Multumim de poze nenea_hartia! :cheers::gj:
Fara o mobillizare masiva a Romstrade si Monte Adriano, nu prea vad acest tronson terminat in aprilie 2013 (sau cand o fi termenul). Se vede clar ca sunt cu mult in urma! Sunt curios cum sta Astaldi pe tronsonul lui fata de grafic si cand au de gand sa se apuce de tunel!
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

weaz

frunzamihai

Pe centura Aradului inteleg ca lucrarile se apropie de finalizare si va fi dat in folosinta la sfarsitul lunii si al doilea sens de mers.
Pe autostrada Timisoara - Arad din decembrie si pana acum s-a mai lucrat? Stie cineva?

iuli

Pe Arad-Timisoara s-a lucrat doar la conservare. Nimic nou decat vreo cateva garduri de protectie, parapeti in doar cateva locuri si ceva santuri...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

mns

Si nici viitorul nu pare prea roz, constructorul si-a cam luat utilajele si oamenii si a plecat. Sper ca la un moment dat cineva sa se sesizeze si sa primim ceva vesti oficiale in legatura cu Arad - Timisoara.

adsailton92

Quote from: mns on May 13, 2012, 11:31:04 PM
Si nici viitorul nu pare prea roz, constructorul si-a cam luat utilajele si oamenii si a plecat. Sper ca la un moment dat cineva sa se sesizeze si sa primim ceva vesti oficiale in legatura cu Arad - Timisoara.
Salut,
Care ar fi cauzele? Ceva intern sau neintelegeri cu beneficiarul?
Eu am tot vazut poze si filmuletze de pe aceasta autostrada, dar nefiind din zona, nu m-am putu lamurii, care ar mai fi zonele cu "probleme".
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri

bogdymol

^ Toata autostrada e cu probleme:
- mare parte din pasajele peste autostrada nu sunt gata si nu se poate circula pe ele (pasajele DJ-urilor sunt in principal gata, dar cele agricole nu)
- nu exista nici un panou antiorbire montat
- parapete de protectie lipsa in multe locuri
- cateva poduri la care s-a lasat terasamentul la capete (asta e din cauza vitezei cu care s-au executat lucrarile pe final)
- nodurile de la Ortisoara si Giarmata nu sunt finalizate (si mai e destul de munca la ambele)
- spatiul de servicii (parcarea) nu e gata (si mai e si aici o gramada de lucru)
- telefoanele SOS nu sunt montate (niciunul)

Eu consider ca mai sunt cateva luni de lucru pana va fi gata, dar acum se pare ca nu se grabeste nimeni pentru ca ea figureaza ca "deschisa"...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Quote from: bogdymol on May 14, 2012, 10:44:23 AM
Eu consider ca mai sunt cateva luni de lucru pana va fi gata, dar acum se pare ca nu se grabeste nimeni pentru ca ea figureaza ca "deschisa"...

Pai nu stiu daca asta e cauza... adica daca am deschis pentru trafic nu inseamna ca e gata... :ohno: probabil n-au rezolvat cu banii.