News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A3 Topa-Poarta și DEx4 Tureni. A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

10 Members and 42 Guests are viewing this topic.

rocklee

Poate la ei ...aia inseamna TBM.. :D

dumbravaandrei

Poate cand au zis bosniecii ca vin cu TBM-ul, s-or fi referit la o echipa de muncitori (Talib, Bojan si Mlada)  O:-)
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

hefaistos

Încep sa ma întreb dacă asocierea cu bosniecii a fost o idee buna. Cred ca si Umbrarescu a inceput.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

marinul

mie imi pare ca se potrivesc, ambele companii dau doi bani pe protectia muncii.
dar ce conteaza asta, important e sa fie eficienti si sa strapunga dealul ala cat mai repede

M_Z

pai vorba aia cine se aseamana se aduna. ca doar nu era sa vina o trupa din japonia sa lucreze cu ai nostri  :p

BIGRED1984

La sfarsit, eu as picta peretii ..din 20 in 20 metri as pune numai ursi ... si pe tavan .. peste tot .. ursi, lupi, rasi, vulpi ... sa fie frumos, sa stim de ce s-a asteptat xy ani.

carutasul

sincer, dincolo de ironie sunt sigur că am găsi niște street-artiști. Doar să nu fie ceva ce distrage șoferii :)

alexV

@BIGRED1984 dezinformezi. Tunelurile la Holdea sunt solutia normala pentru masini din cauza reliefului.

Unde gresesti, este ca ti se pare normala alternativa asta ca pe A3, un debleu de 70+ metri. Aici la Holdea ar fi fost de cateva ori mai lung, sapatura pe ambele parti.

API si altii au promovat normalitatea pe A1 - tunel, cu succes. Prea usor mergi pe fenta politicianului ticalos: nu eu ca ursul e de vina.

klax187

macar de se gaseau ceva zacaminte de pamanturi rare, scoteam costul autostrazii cu extractia de acolo  :lol:

ovicor

Eu cred ca @BIGRED1984 face o ironie, nu cred ca cineva de pe acest forum nu cunoaste necesitatea. Mai degraba ironizeaza CNAIR/MT care incercau sa nege necesitatea tehnica a tunelurilor!

Cuneo

Încă mai sunt o mulțime de oameni în România care cred că se forează doi kilometri de tuneluri pentru urși și presa are o mare parte din vină.

horatiu.cosma

Stați să vedeți după inaugurare cum o să oprească lumea în tunel să lase mâncare pentru urși.

Stefan01

Cu mulțumiri ,,Virtual Press" !

xenotium2

Cand ma uit la Porr apoi ma uit la lucrarea de aici, zici ca am trecut de la iPhone 16 Pro Ultra Max+++ la un Android care are lag la scroll pe Facebook.  O:-)

No-offence, eu sunt pe modelul if fits, it sits!

Radu_A

Evident ca nu sunt PORR, dar hai sa vedem produsul final, bine ca s-au apucat...

Cat au de sapat pe prima sectiune pana dau de bucata cut and cover? si cat pe a doua? stiu ca e informatia pe undeva dar sunt si multe pagini
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist