Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 49 Guests are viewing this topic.

bogdymol

bonus: inca 2 poze facute in seara aceasta cu telefonul la podul peste Mures de pe A1 din Arad:

Se pare ca au montat acelasi tip de panouri...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Cineva mi-a dat cateva poze facute saptamana aceasta pe santierul de pe A1.

Podul peste Mures de la Simeria:

Pasaj in constructie in zona Geoagiu:

Lucrari undeva pe langa Sebes:

Am inteles ca pe tot drumul Sibiu-Deva se vede destul de clar ca e forfota mare si ca se lucreaza la autostrada.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

anacronox

bogdymol, o singura corectura daca se poate
poza a treia nu este la Geoagiu, ci chiar inainte de podul peste Mures de la Simeria, la iesirea din Simeria spre Uroi (intersectia DJ 700A cu A1)
ultima poza este de la viaductele gemene de la Sacel

bogdymol

^ Ultimele poze nu le-am facut eu, ci le-am primit. Persoana care le-a facut nu se pricepe atat de bine la drumuri asa ca e posibil sa fi incurcat locatiile.
drumurile mele

iuli

Multumiri de poze bogdymol:gj:
Sunt foarte dezamagit de panourile fonoabsorbante de pe podul de peste Mures  :( dar nu atat de dezamagit de oprirea lucrarilor pe Arad-Timisoara.  >:(
Astept o veste de la noul minister legat de tronsonul asta.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

valexandru

Multumiri de poze! :cheers:
Ce frumos arata A1!!
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

udar

Ionut

Super, multumim pentru poze si filmulet, bogdymol & udar! Arata foarte bine bypassul! Ce ma bucur ca au pus parapetul lateral un pic mai departe de asfalt, creeaza senzatia de spatiu in plus. Le-o fi spus nenea_hartia de discutiile noastre! :lol: Glumesc, evident. Indicatoarele arata foarte bine. E bine ca e semnalizat "Arad centru", desi mai potrivit ar fi fost Arad vest...

Corect cred ca ar fi fost Arad sud, Arad sud-vest (Zadareni), Arad vest (aeroport), Arad nord-vest (giratoriu DN7). Deja le cerem prea mult.

udar

Sfantu

Quote from: iuli on May 11, 2012, 12:22:54 AM
Multumiri de poze bogdymol:gj:
Sunt foarte dezamagit de panourile fonoabsorbante de pe podul de peste Mures 

de ce ?
chiar crezi ca oamenii din blocurile adiacente autostrazii vor sa vada luminile masinilor non stop sau traficul de pe autostrada?
stiu ca ar fi frumos sa poti vedea de pe pod privelistea dar interesul oamenilor care locuiesc langa autostrada cred ca primeaza
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

vancouver

Eu sunt chiar încântat de panourile fonoabsorbante de pe Arad Bypass. @bogdymol, poate ne explici ce anume nu-ti place la ele.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

bogdymol

Quote from: vancouver on May 11, 2012, 10:42:19 AM
Eu sunt chiar încântat de panourile fonoabsorbante de pe Arad Bypass. @bogdymol, poate ne explici ce anume nu-ti place la ele.

Nu cred ca am zis pe undeva ca nu-mi plac. Chiar atata bine! Doar ca pe pod ar fi fost mai bine puse din alea semi-transparente.
drumurile mele

tonică

o stire importanta zic eu, de la 'alecu26' citire, de pe ssc, link catre cnadnr:

http://www.cnadnr.ro/docs/proceduri_derulare/1_Informare%20continuare%20procedura.pdf

Sincer, eu unul nici nu stiam ca exista o contestatie pe acest lot, dar poate mi-a scapat mie.
Deci in mod normal, se poate pregati licitatia pentru ilia-deva si poate pana la sfarsitul anului, daca nu se pun bete in roate, vedem si o decopertare in zona si fireste un nod la soimus...

iuli

Eu am fost cel caruia nu ii placea panourile pe pod.
Motivatia a fost ca din pacate se pierde partea vizuala spre oras si dealurile Siriei.
Sfantu are insa si el dreptate pentru ca podul fiind in curba toate farurile ar putea ajunge in geamurile celor de la etajul patru.
Asta e, sa fim multumiti cu ce avem si sa ne bucuram de ea!  O:-)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

Activitate foarte intensa la santierul drumului de legatura dintre centura Lugoj si A1:

De la centura Lugoj si pana la Costei, pe ambele parti circulau zeci si zeci de camioane. Este un du-te vino acolo incredibil pentru cineva care nu este obisnuit cu asa ceva.
cont inchis