Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 22 Guests are viewing this topic.

Ionut

Multumim pentru update boer_escu! Gasesti niste unghiuri grozave! La Aciliu chiar lucreaza sustinut, sper sa o tina tot asa. Sa ne tii la curent cu lucrarile de la tunelul de la Sacel, ar fi intr-adevar cazul sa vedem munca serioasa acolo, nu doar la viaducte.

Wadan

QuoteUtilaje ale Road Mix Techology (oare cine o fi respectivii?), tocmai sosite la nodul de la Miercurea Sibiului (să fie un utilaj pentru așternerea balastului stabilizat?)

By boer_escu at 2012-05-06

Utilajul din poza e de la Wirtgen si e un utilaj pentru stabilizarea pamanturilor cu ciment sau var, poate ca terenul de fundare nu are o capacitate portanta suficienta cat sa preia incarcarile de pe autostrada si atunci se face, inainte de turnarea fundatiei structurii rutiere, un strat de forma din pamant stabilizat. Utilajul mai e folosit si pentru tratamente cu emulsie bituminoasa care ajuta la aderenta stratului care urmeaza sa fie turnat.

Wadan

O scurta vizita pe tronsonul Timisoara - Lugoj lotul 1:

Acces pe autostrada si podet + decantoare (sau separatoare) la km 44 + 700. Este turnat deja binder:

Pasaj la km 45 + 400 (acelasi fotografiat si de Iuli):

Inca o portiune de binder:

Pod + utilaje km 46 + 900:

Excavatii pentru parcare:

Cristi232

:cheers:
La acea parcare munceau duminica?

Wadan

Geotextil pentru saltele de balast folosite pentru stabilitatea terasamentelor:

Compactor cu crampoane:

Inca o portiune de binder:

Asternere de material:

Pasaj (nu mai tin minte km :) ):

Pod km 52 + 800 (pod in curba):

Pasaj la drumul ce duce la Remetea:

In departare se vede pasajul de la nodul de intersectie cu DN 6:

Depozit:

Bonus, masina pentru realizarea stratului stabilizat pozata si de Boerescu pe Sibiu - Orastie:

boer_escu

@Wadan - multumiri pentru poze si pentru explicatiile despre utilajul respectiv
Ionut - de abia astept si eu sa documentez lucrarile la tunelul de la Sacel

valexandru

@Wadan :cheers: pt poze
@boer_escu Si noi!
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

vchira

@Wadan: mersi de poze! unde este Depozitul acela din penultima poza?

Wadan

Quote from: vchira on May 07, 2012, 07:16:18 PM
@Wadan: mersi de poze! unde este Depozitul acela din penultima poza?

Langa penultimul pasaj, de altfel ultimele 2 poze le-am facut de sus de pe pasaj si de aia se vedea atat de mult in departare.

Ionut

@Wadan - excelent update!!! Avem un nou insider, ce ma bucur! :D Multumim mult pentru fotografiile foarte bune si multumesc si pentru watermark :) Foarte bune si explicatiile. Acel utilaj alb pentru asternerea balastului stabilizat arata ca un monster truck dintr-un film sau dintr-un joc pe calculator. Cred ca operatorii de pe aceste utilaje se si distreaza, ar trebui sa fie foarte fun sa folosesti un dozer sau un astfel de utilaj.

Wadan

Cu placere, ma bucur ca putem vedea impreuna cum evolueaza lucrarile. O sa mai revin cu poze, dar astept sa se toarne mai mult asfalt ca sa avem pe unde sa mergem, acum a trebuit sa mergem mult pe drumuri de santier si nu am putut poza chiar tot.

vchira

nenea_hartia hai nu te lasa mai prejos! pune niste poze sa picam in fund!  :horse:

nenea_hartia

Quote from: vchira on May 07, 2012, 09:39:03 PM
nenea_hartia hai nu te lasa mai prejos! pune niste poze sa picam in fund!  :horse:
Altă dată. :)

@ boer_escu şi Wadan: mulţumesc mult, splendide şi extrem de interesante poze!

bogdymol

Am lipsit si eu 2 zile si e plin de poze pe aici. Multumesc :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

QuoteCirculaţia pe Autostrada Bucureşti-Pitesţi se desfăşoară cu dificultate, luni seară, la kilometrul 73 al sensului dinspre Capitală, după ce un utilaj s-a răsturnat de pe trailerul care îl transporta, informează Mediafax.

Accidentul, în urma căruia nu există victime, s-a produs din cauză că şoferul nu a respectat limita de înălţime şi a lovit cu utilajul grinda pasarelei care traversează autostrada.

sursa
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog