Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 66 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Quote from: sursasecreta on April 14, 2014, 02:38:23 PM
[
Se lucreaza la aproape toate structurile de beton. Se lucreaza intens la terasamentele de la lot ex-Alpine (lot 1) pana la DJ Pecica-Peregu Mare. Mobilizarea este mai mare de la o zi la alta.

:cheers:

Cum adica? cine lucreaza? Din ce stim noi nu s-a licitat si nici lucrari de conservare nu s-au achizitionat pentru acest lot! Asadar?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mariansb

Ieri in apropiere de Sebes

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

remus44

eu personal, nu as fi impotriva daca CNADNR le-ar fi atribuit direct si lotul ex Alpine celor de la ASTALDI, cel putin asa vom avea autostrada continua  la sf acestui an de la Nadlac pana la Izvin, oricum asteptam info de la @sursasecreta.

user201

Mersi tuturor pentru pozele de astăzi.

@dr4qul4
Cred că se referă de fapt începând cu locul unde se termină lotul 1 Ex-alpine până la ...

Eu sunt destul de optimist cu acest lot ex-Romstrade, mai ales că nu au de făcut terasamente înalte ca pe celelalte loturi și nici multe poduri și podețe. Două probleme pot exista:
- drumul de legătură cu Nădlac, ce se face la standarde de DN, bănuiesc, și va lua timp
- parcarea, sau terminalul de la graniță, care este mare ca și dimensiuni.

alin_simeriaveche

Quote from: remus44 on April 14, 2014, 06:23:01 PMeu personal, nu as fi impotriva daca CNADNR le-ar fi atribuit direct si lotul ex Alpine celor de la ASTALDI, cel putin asa vom avea autostrada continua la sf acestui an de la Nadlac pana la Izvin, oricum asteptam info de la @sursasecreta.
eu cred ca este o eroare de exprimare din partea sursei secrete. cred in minuni dar nici chiar asa :)

Ionut

Ati inteles gresit, e doar o chestiune de exprimare.
E pur si simplu vorba de portiunea din lotul 2 dintre marginea lotului 1 si DJ Pecica-Peregu Mare. Atat. Nu s-a licitat nimic. :)

dr4qul4

eu prefer aceasta varianta dar nu cred sa fie posibila.

intr-o alta ordine de idei, aflam ca licitatia pentru autostrada Pitesti-Sibiu se va organiza in august 2015!
http://www.oradesibiu.ro/2014/04/14/executia-pentru-autostrada-sibiu-pitesti-va-incepe-la-anul-asa-spune-consiliul-judetean-valcea/

Nu luati de buna "ruta Sibiu — Vâlcea — Pitești" pentru ca: Valcea este un judet iar Pitesti un Oras asa ca nu avem de unde sa stim la ce se refera. Tind sa cred ca a facut aceasta greseala in mod voit, deoarece nici ei habar nu au traseul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

stangabriel

Quote from: alecu26 on April 14, 2014, 01:33:55 PM
Cateva ganduri la ce s-a postat si scris:

referitor la debleurile lui LD3 (lugoj deva lot 3)....toata lumea uita ca dezastrul nu e unde e acel debleu urias, ca o mina de suprafata, ci in partea dinspre Sebes, unde la un debleu mic, totul s-a miscat, inclusiv inceputul viaductului.

te referi la lot 3 Sibiu Orastie? Ai amanunte?

sebba

Quote from: user201 on April 14, 2014, 06:47:00 PM
- drumul de legătură cu Nădlac, ce se face la standarde de DN, bănuiesc, și va lua timp

In afara de 2 panouri informationale si de 100m de pamant decopertat cu UN SEMN DE INTERZIS (Marius_AR, mai ai poza aia?) pe el nu am vazut nimic facut la drumul de legatura
acum... e posibil sa nu fi intersectat noi traseul acestuia in alte zone atacate deja
Sailing away! S/Y Haimana

iuliu05

@delacroix
Super randari

O singura observatie din ce am studiat eu proiectul tehnic limita dintre loturi este urmatoarea:

Deci doar unul la Teloxim si doua la Imbecilio :bash:

mariansb

Locul unde se termina A1 la Sibiu-Selimbar si de unde va continua spre Pitesti si Brasov

[/URL]

[/img]

dorum

Quote from: dr4qul4 on April 14, 2014, 06:04:07 PM
Cum adica? cine lucreaza? Din ce stim noi nu s-a licitat si nici lucrari de conservare nu s-au achizitionat pentru acest lot! Asadar?

Se lucreaza intens la terasamentele de la lot ex-Alpine (lot 1) pana la DJ Pecica-Peregu Mare   ---> inseamna de la finalul lotului 1 pana la DJ... adica doar pe LOT 2 ...exprimare putin ambigua, ce-i drept...

dorum

mariansb, merge cu hidemyass...mersi pt hint :)

mariansb

Perfect, atunci! Imi place ca pe photobucket se incarca usor si le pot dimensiona la 1600.