Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 45 Guests are viewing this topic.

B.Robert

Quote from: ciprebbe on April 06, 2014, 07:51:44 PM
Ordinul de incepere a lucrarilor a fost emis pentru data de 07.04.2014 !!!
Tronson 3A1 Gilau km 0+000(fara pod peste Somes) - Nadasel km8+700. E comunicare oficiala CNADNR.
Deci sunt sanse sa mobilizeze forte UMB-ul si in zona asta.
Nu se procedeaza ca la Deva - Lugoj ? De la data emiterii, urmatoarele 6 luni sa fie alocate pentru proiectare si apoi executia lucrarii ?

dorel

Quote from: rocklee on April 06, 2014, 06:34:06 PM
nu or fi primit autorizatia de constructeie de la primarul DEVEI ..

Nu inteleg ce treaba are primaria Deva cu ce se intampla in afara localitatii. Soimus are primarie proprie, nu apartine de Deva, asa ca nu vad ce autorizatie e necesara de la Deva... Marginean (prieten cu Felix) se baga si el in seama sa apara la TV.
Probabil UMB a inceput la capatul de la Ilia unde e mai usor iar intre timp continua proiectarea pentru zona Soimus si probabil le mai da putin ragaz pana spre vara la oamenii ale caror case vor fi daramate sub viaductul Soimus.

madsnowman

Azi am trecut cu trenul prin zona viaductului de la Aciliu si am facut cateva poze cu telefonul. Am observat ca a disparut macaraua de langa viaduct. de asemenea am prins creasta debleului din capatul spre Sibiu al viaductului si nu arata prea bine:

alin_simeriaveche

Quote from: adiarc on April 06, 2014, 07:28:16 PM
E aproape de finalizare...daca mentin ritmul , cred ca intr-o luna ,o luna jum ,  e gata...poate fac ceva poze sapt viitoare
Defapt ma gandeam la tine :) dar am zis ca poate mai sunt si altii. Daca termina asa de repede inseamna ca au bagat mai tare ca si Astaldi. Din ce tin eu minte, cand s-a dat in folosinta autostrada, nu era facut nimic la acele spatii

marcelbanu

Întreba cineva ce se mai aude de porțiunea Brănișca - Șoimuș...
Nimic, deocamdată, liniște și pace...

Intersecția spre Boz...

Terenul pregătit, se situează chiar la intersecția spre Boz...

Punctul de lucru din dreptul pescăriei Brănișca și mai departe,
peste deal va trece autostrada, prin dreapta stîlpilor de telefonie,
acolo unde m-am întîlnit cu cumătra Vulpe acum două săptămîni...

Am observat că este un coleg pe forum ce a făcut fotografii între Bacea și Brănișca și,
așa cum sugera Ionuț, sugerez și eu să-mpărțim lotul IV între noi, respectiv,
Ilia - Brănișca colegul și Brănișca - Șoimuș eu, fiindu-mi foarte ușor să mă deplasez în zonă,
astfel și eu și colegul facem reduceri de cheltuieli...

Sper să nu mi se ia în nume de rău, dar împărțim zona de acoperire
și astfel devine mai ușor de supravegheat !
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

alecu26

foarte aproape CF-ul de autostrada. Oricum am tot zis ca merg si eu pe traseul Vintu-Sibiu cu trenul. Mi se pare ceva fantastic ca o cale ferata sa faca serpentine sa urce niste dealuri.

PS: la un moment dat, CF-ul in zona ultimilor poze era in monitorizare, deoarece era afectata de alunerile lui Impregilo. Dar probabil a fost totusi ceva minor. Dealul problematic e in partea cealalta.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Redox

CF a fost cu probleme in aceea zona chiar inainte sa inceapa lucrarile la autostrada. Imi aduc aminte cu la uracare catre halta Tilisca trenul mergea foarte incet (max. 10 km/h).

madsnowman

nu stiu daca merge chiar cu 10 km\h, dar destul de incet. Oricum, ai mai mult timp sa admiri peisajul :)

doryan93

Poze cu lucrarile de refacere  a podetului  de la Km o+50  de pe Nadlac-Pecica, unde fostul constructor(ascocierea  Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct) la executat cu 80 cm mai inalt:

Sursa

Danny550394

Quote from: madsnowman on April 07, 2014, 02:46:54 PM
nu stiu daca merge chiar cu 10 km\h, dar destul de incet. Oricum, ai mai mult timp sa admiri peisajul :)
Intre halta Tilisca si Apoldu de Sus sunt 3 poduri. Constructorul (o firma Austriaca ) a instiintat CFR prin anul 2000 ca au iesit din garantie ( au peste 100 de ani vechime). :D

mariansb

Azi dimineata la 8 se lucra la podul peste Mures, pe sensul Deva-Sebes

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

In Lancram au terminat cu lucrarile de canalizare pe sensul Alba Iulia-Sebes, acum se asfalteaza acel sens si se circula alternativ.
Dupa asfaltare vor continua cu canalizarea pe sensul Sebes-Alba Iulia si apoi asfaltarea. Deci i va prinde toammna.
Ca sa evit Lancramul , la ore de varf, cand merg de la Alba Iulia atat spre Sibiu, cat si spre Deva, prefer sa o iau prin Vintu de Jos.
Poze de azi de la 9

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

Asa arata traficul intr-o zi de vineri la ora 16, din cauza lucraruilor de la Sebes; o coloana de vreo 5 km intre Sebes si Alba Iulia
Poza e din 28 martie

[/URL]

[/img]

mariansb

Marcelbanu, cred ca tu si rocklee sunteti oamenii de baza in zona Soimus- Ilia.
Eu trec frecvent spre Arad, Timisoara si cand o sa am timp o sa intru pe acel drum judetean sa  fac poze.
Peridiocitatea va fi intre 1 si 4 saptamani si nu se pune problema de cheltuieli suplimentare.