Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 40 Guests are viewing this topic.

delacroix

DC154 un drum de legatura  "perfect" pentru iesire-intrare pentru autostrada(lot 4

Mai rau ca la Sanovita. Sper din tot sufletul sa se sincronizeze loturile 3 si 4.

marian

Quote from: dorum on April 05, 2014, 02:38:50 PM
tu daca ai avea o casa de 100 ani si ai darama-o, ti-ai construi vila pe fundatia existenta?...nu cred....
Costurile cu expropierile sunt la jumatate, UE nu finanteaza partea de expropieri.

carutasul

Teoretic respectiva cale ferata e inca in carti pentru refacere ( e chiar in programul de guvernare, nu ca ar crede cineva ce scrie acolo) :)

dr4qul4

Ca si cale ferata ar insemna enorm si se poate face.
Totusi nu stiu ce vor face cu cei care vor arunca obiecte din tren in capul oamenilor, probabil ceva panouri care insa vor bloca privelistea.

Insa sa te apuci acum sa o modifici in autostrada, de fapt intr-un drum de legatura, este o nebunie. Pt al doilea sens ar trebui distruse toate consolidarile de maluri, dublate toate viaductele si tunelurile. Vorbim de un cost imens, iar in caz de accident masinile ar ateriza fix pe casele oamenilor...

Si asta pentru ce? Autostrada va trece la 20-25 km de Rm Valcea....

Cu cat va fi mai nordic traseul cu atat va fi mai scurt si vor fi mai putine sate de ocolit. Dar nu tot ce e logic se intampla la noi....asa ca tb sa vedem planurile si vb dupa.

Iar exproprierile pentru 20km , chiar si la standard de autostrada inseamna 70mX1000X20X1= 1400000 lei.
Hai 2 mil lei.....
Daca vrei tu plusam pana la 1 mil de euro....

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

anacronox

Am prins acum pe centura brasovului vreo 20 de basculante umb in coloana. Alte forte pt lotul 4?

iulius

Se prea poate, poate in primavara anului viitor vom avea si o deschidere partiala a lotului 4 Deva-Lugoj..

delacroix

Da, de la Branisca la Bacea si retur. Inca n-au miscat nimic la Soimus, un nod destul de greu, sau la viaducte, trei bucati. Sa asteptam iunie pentru a putea evalua progresele.

ciprebbe

Pot fi pt lot 4 sau pt Gilau-Nadasel. Maine e ziua CNADNR-ului cu semnarea orinului.
Va fi interesant cum gestioneaza cele 2 santiere in paralel.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

carutasul

Bravo lor, dar cred ca nu e cazul sa deschidem inca sampania. Desi speram cu totii. Si, de ce nu, poate or lucra si ceilalti bine. Mai depinde si de Vecinul de Deasupra, sa nu dea cu multa ploaie... doar cat sa se faca porumbu' :)

rocklee

pun si eu o intrebare ...de ce nu a miscat nimic UMB in zona soimus ??...nu or fi primit autorizatia de constructeie de la primarul DEVEI .. :(...su o fi alceva la mijloc :o

Ionut

Quote from: ciprebbe on April 06, 2014, 04:44:49 PM
Maine e ziua CNADNR-ului cu semnarea orinului.

Stii sigur ca se da ordinul maine?

georgec

Azi, 6 aprilie, am vazut si eu o serie de camioane UMB intre Brasov si Sibiu(mergand spre Sibiu), sper ca sunt forte suplimentare pentru lotul IV.

Am o intrebare: In zona Soimus UMB lucreaza ceva?, acolo cred ca va fi o zona mai complexa si as vedea normal
sa faca in primul rand podul peste mures si dn76 si alte structuri.

adiarc

Quote from: alin_simeriaveche on April 05, 2014, 10:54:44 PM
Am o intrebare pt cei care circula mai des pe A1 intre Sebes Sibiu. Ce stiti despre spatiul de servicii de la Cut? In ce stadiu se afla? Daca trece cineva pe acolo ne poate arata si ceva poze?:D mersi
E aproape de finalizare...daca mentin ritmul , cred ca intr-o luna ,o luna jum ,  e gata...poate fac ceva poze sapt viitoare
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ciprebbe

Quote from: Ionut on April 06, 2014, 07:04:55 PM
Quote from: ciprebbe on April 06, 2014, 04:44:49 PM
Maine e ziua CNADNR-ului cu semnarea orinului.

Stii sigur ca se da ordinul maine?

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost emis pentru data de 07.04.2014 !!!
Tronson 3A1 Gilau km 0+000(fara pod peste Somes) - Nadasel km8+700. E comunicare oficiala CNADNR.
Deci sunt sanse sa mobilizeze forte UMB-ul si in zona asta.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Archi

@ georgec   La Șoimuș nu se va construi nici un pod peste Mureș, dar în schimb vor fi 3 viaducte dintre care 2 "gemene". Eu personal nu cred ca vor ataca viaductele înainte sa rupa dealul chiar de lângă Mureș. Oricum zona va semana foarte mult cu dealul de la Cristian, doar ca nu e Mureșul lângă  :D