Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

vchira

Quote from: Ionut on May 02, 2012, 08:03:14 PM
@vchira: multumesc pentru filmulet! Mai rar filmulete de la televiziuni locale.

cu placere. mie mi se pare mai bine informati si in orice caz mai bine intentionati.

@nenea_hartia: mai vin pozele alea? ca is curios tare...  :gj:

bogdymol

Quote from: vchira on May 02, 2012, 10:02:54 PM

Stai linistit ca si eu tot dau refresh de cand a aparut postarea asta, dar sunt sigur ca o sa apara in curand :)

Quote from: nenea_hartia@SSC[...]
Bypass Arad motorway, one and a half months before the handover:

Bridge on A1 motorway (towards Hungary) over bypass Arad:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

Quote from: vchira on May 02, 2012, 10:02:54 PM
:)

Asfalt pe Deva-Orăştie, antreprenor Straco:

- o mică pauză în asfaltare, la km 1+500:

- scuze pentru soarele în faţă, pasaj pe DC42 peste A1, km 1+680:

- utilajul pentru asfaltat o întreagă cale de rulare:

nenea_hartia

- mai stăm un pic în zonă:

- staţia de asfalt a Straco de la Turdaş:

- pasaj pe DJ709G (I) peste A1 la Turdaş, km 10+000; credeţi-mă, pentru că din poze nu se vede, nu e genul de pasaj obişnuit din beton al unui drum secundar peste autostradă. Practic, DJ709G rămâne acolo unde este, dar A1 este excavată sub el. Debleul e enorm. Promit să revin curând cu poze mult mai clare:

- pasaj pe DJ709G (II) peste A1 la Turdaş, km 11+325:

valexandru

@nenea_hartia
Crezi ca au sanse sa deschida anul asta lotul lui Straco?
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

vchira

inca un articol cu video care prezinta situatia cat de cat de obiectiv.  pacat ca B1 este asociata cu Basescu sau fosta putere pentru ca eu zic ca sunt singura televiziune de stiri cat de cat independenta... a bit  :offtopic: sorry...

nenea_hartia

Quote from: valexandru on May 02, 2012, 11:01:58 PM
@nenea_hartia
Crezi ca au sanse sa deschida anul asta lotul lui Straco?
Posibil.

==============

Arad bypass:

- s-a rezolvat cu Vărşăndul:

- dar au apărut alte prostii: e VEST, nu est :bash::

- sunt şi multe lucruri bune:

bogdymol

Intreb si eu sa ma aflu in treaba...

Quote from: nenea_hartia on May 02, 2012, 11:20:44 PM

Pe langa faptul ca e Vest, nu Est: oare indicatoarele acestea chiar sunt necesare? Numai la noi am vazut indicator cu Iesire: X. Pe afara am vazut ca sunt suficiente indicatoarele obisnuite (cum e cel din fundalul pozei)...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

vchira

Quote from: bogdymol on May 02, 2012, 11:26:07 PM
Pe langa faptul ca e Vest, nu Est: oare indicatoarele acestea chiar sunt necesare? Numai la noi am vazut indicator cu Iesire: X. Pe afara am vazut ca sunt suficiente indicatoarele obisnuite (cum e cel din fundalul pozei)...

eu peste tot am vazut ca sunt marcate cu indicatoare 2000 m, 1000 m si 500 m de iesire... ma gandesc ca asa este si in RO. poate deaia sunt acele indicatoare. oricum mai bine mai multe decat mai putine ;)

bogdymol

Quote from: vchira on May 02, 2012, 11:28:54 PM
eu peste tot am vazut ca sunt marcate cu indicatoare 2000 m, 1000 m si 500 m de iesire... ma gandesc ca asa este si in RO. poate deaia sunt acele indicatoare. oricum mai bine mai multe decat mai putine ;)

Pai si la noi sunt indicatoare de presemnalizare. Vezi filmuletul:

http://www.youtube.com/v/Gx6NTYulHC4

2:25 - 3000 m
2:36 - 2000 m
2:47 - 1000 m
2:53 - indicatorul care mie nu-mi place
2:59 - inainte de aparitia benzii de decelerare
3:03 - fix la iesire

Eu zic ca e bine semnalizata iesirea, chiar si fara indicatorul ala (care nu aduce atatea informatii ca si celelalte).
drumurile mele

nenea_hartia

- podul:

- fonoabsorbante:

- montare indicatoare rutiere:

- marcaje:

- taluze:

bogdymol

drumurile mele

valexandru

@nenea_hartia
Mersi de raspuns + :cheers: pt poze
@bogdymol
Mie imi place combinatia finala: ochii de pisica, panouri fonoabsorbante, iluminare si autostrada in sine... Parca am fi oriunde altundeva in vest! :yes: :cheers:
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Ionut

In primele 4 poze din ultimul set pe cuvant ca nici nu-ti dai seama ca esti in RO. Podul peste Mures este pur si simplu exceptional. Cred ca este cel mai frumos pod din Romania, chiar mai frumos decat hobanatul de la Basarab din Bucuresti. E ca un fotomodel: lung si subtire. Imi place acest gen de constructie care te face sa te intrebi "cum naiba sta in picioare?!". Felicitari proiectantilor, niste artisti dom'le!

Multumesc de poze nenea_hartia! Felicitari ca ai reusit sa rezolvi buba cu Varsandul, sigur a fost si mana ta pe-acolo. Si poate rezolvi si cu restul de semne cu probleme. :cheers:

Later edit: @bogdymol: poate mai ajungi si acum ca au finalizat complet podul si faci niste poze, stiu ca ai prins in trecut niste unghiuri geniale. Poate faci o vizita si iei niste cadre frumoase cu podul complet finalizat pana dau drumul la trafic. Multumesc anticipat! :D

bogdymol

Quote from: Ionut on May 03, 2012, 06:18:19 AM
Later edit: @bogdymol: poate mai ajungi si acum ca au finalizat complet podul si faci niste poze, stiu ca ai prins in trecut niste unghiuri geniale. Poate faci o vizita si iei niste cadre frumoase cu podul complet finalizat pana dau drumul la trafic. Multumesc anticipat! :D

Stiu ca in trecut am prins unele cadre faine in zona podului, dar acum e un pic mai greu cu accesul pe santier fara sa fuga paznicii dupa mine :D

Am zis ca astept pana cand va fi finalizata si dupa aia mai trag o tura pe centura cu aparat foto + camera video.
drumurile mele