Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 54 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Quote from: delacroix on February 21, 2014, 06:52:44 PM
A1 Lugoj-Deva, lot4 Dobra-Soimus, supratraversare CF Chiscadaga
http://s28.postimg.org/6gwo3wr5p/A1_Chiscadaga2.jpg

Super tare! Ai cumva fisierul .kmz si poti sa-l trimiti pe e-mail / wetransfer?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

delacroix

A1 Lugoj-Deva, Lot4 Nod Ilia(Gurasada)

Fisiere .kmz (Google Earth)
http://speedy.sh/gmVSd/A1Gurasada.kmz
http://speedy.sh/fzN9k/A1Mintia.kmz
http://speedy.sh/Mt9GA/A1Dobra.kmz

bogdymol

^
Apreciez ca ai pus pe acel site fisierele .kmz, dar vreau sa te rog sa le pui in alta parte (de exemplu wetransfer.com si sa copiezi aici linkul), nu de alta, dar site-ul pe care ai pus tu cere downloadul unui program cu care sa scoti fisierele tale  :weird: Pare cam dubios.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

^ Nu se va construi acel pod? Dar ce se va construi, viaduct normal, clasic?
Daca mai ai randari, mai baga. Sunt facute de tine? Ca arata super. :D

rocklee

imagine cu viaductul de la soimus nu ai cumva .... :)

delacroix

Care din cele doua? De la Nod sau cel care urca spre Chiscadaga?

stangabriel

La nodul Ilia,DN7 ca avea serpentine.  :) Parca apartine de Lot 3,nu?

bogdymol

drumurile mele

Ionut

Quote from: delacroix on February 21, 2014, 08:45:33 PM
Care din cele doua? De la Nod sau cel care urca spre Chiscadaga?

Despre acesta spuneai ca NU se va mai construi? Sau vorbeai de alt pod?

delacroix

Am si nodul Soimus(final) dar e cam mare(MB) si se incarca greu.
Podul cu arce de la Gurasada-Dobra nu se face pentru ca e prea scump. Aproape sigur se va opta pentru ceva de genul Deva.

... intre timp:
A1Nod Soimus

si pentru @bogdymol
Soimus.kmz - 994.9 Kb

stangabriel

WOW,oare ce gabarit va fi intre DN 76 si A1?

Archi

Wow daca sunt facute de tine terog spune-mi ce program ai folosit.

delacroix

Sunt facute cu SketchUp 7 si 8 (de la Google). Doar ca intre timp, ca orice produs de calitate, a fost vandut * catre "Trimble" care l-au ... dat gata( era sa scriu "baut"). Respectiv merge mai greu ( de fapt mai putin usor), meniul e meschin si nu se mai potriveste terenul cu GoogleEarth.
* programul

Goldmund

Quote from: delacroix on February 21, 2014, 09:03:19 PM
Am si nodul Soimus(final) dar e cam mare(MB) si se incarca greu.
Podul cu arce de la Gurasada-Dobra nu se face pentru ca e prea scump. Aproape sigur se va opta pentru ceva de genul Deva.
... intre timp:
A1Nod Soimus
..........

delacroix, toate intersectiile/nodurile rutiere puse de tine aici arata superb! Pana vor fi gata, la ele ne uitam...

MHN

Quote from: bogdymol on February 21, 2014, 08:14:39 PM
^
Apreciez ca ai pus pe acel site fisierele .kmz, dar vreau sa te rog sa le pui in alta parte (de exemplu wetransfer.com si sa copiezi aici linkul), nu de alta, dar site-ul pe care ai pus tu cere downloadul unui program cu care sa scoti fisierele tale  :weird: Pare cam dubios.

@ bogdymol, in cazul meu transferul fisierelor Kmz a functionat fara sa instalez alta aplicatie, facand click precum in imaginea de mai jos:

@ delacroix, multumim pentru randari.
Ai cumva si de pe loturile 2 - 3 de pe Lugoj - Deva?