Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 96 Guests are viewing this topic.

ovicor

Daca  , intr-adevar, simotm e de sex feminin, o salutam cu drag ! Daca vrei sa-l tachinezi, vis-a-vis de inabilitatea de-a posta pozele, merita repectul si consideratia mea, macar la acest capitol. eu v-am urmarit minimum doi ani pana am reusit sa ma inscriu. Cred ca mai avem colegi de sex feminin pe aceste forumuri.

Ionut

Simona este de sex feminin si nu este singura domnisoara/doamna de pe forum. Mai sunt cateva. Ea este probabil singura de pana acum care a publicat fotografii de pe vreun santier, lucru pentru care-i multumim si speram sa vina cu noi poze de pe A1 si nu numai.

davyl

Bravo pentru fotografii lui simotm. Si dl. Marcel Banu a facut o treaba grozava si-i multumim pentru foto!

Dupa cum vad din fotografiile postate de ionut si facute de simotm, amplasamentul viitoarei autostrazi este destul de inalt, probabil ca sa faca fata unor eventuale inundatii, zona fiind destul de plata, nu?

teocharis

care este termenul oficial al ungurilor ptr ciotul Mako-Nadlac?

Ionut

Quote from: teocharis on February 20, 2014, 01:03:52 PM

30 septembrie 2014:

de la sursa secreta, poze de ieri.

simotm

@Ionut

Si eu m-am "delectat" cu pozele postate de alti membrii, efortul pt aceste poze nefiind mare din partea mea;legat de postare , la cat de "des"postez eu  ,i-am lasat pe altii mai priceputi(merci Ionut).

Legat de A1, cu cca10zile in urma am fost in zona Recas-Hernecova si erau ceva utilaje in apropierea viilor de la Recas(nu prea era miscare fiind in weekend)
Pt cei care folosesc bucata intre Deva-Sibiu cum vi se par semnalizate iesirile? Ce rost are sa semnalizeze iesirea din autostrada spre DN (ex.la iesirea de la Simeria apare iesirea la Dn spre Orastie , in loc sa apara orasul HD sau la iesirea de la Orastie unde apare iesirea spre Dn68 Sebes in loc sa apara de ex.Cugir sau Geoagiu-Bai)

iuli

Eu zic sa nu ne dam cu capul de pereti pentru niste indicatoare de circulatie scrise cam pe genunchi. Eu zic ca vor suferi modificari in timp, mai la presiunea noastra, mai la presiunea autoritatilor locale, mai la sugestia Politiei, etc.

Parca s-a mai discutat pe aici pe undeva de acele panouri pe fond maro cu obiectivele de pe traseul autostrazii. Din cate stiu, lucrul asta ar trebui sa intre in sarcina Ministerului Turismului, sau poate al Culturii. Nu am putea sa trimitem o propunere catre ei?
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

nenea_hartia

Quote from: davyl on February 20, 2014, 12:49:12 PM
Dupa cum vad din fotografiile postate de ionut si facute de simotm, amplasamentul viitoarei autostrazi este destul de inalt, probabil ca sa faca fata unor eventuale inundatii, zona fiind destul de plata, nu?
Acolo este rampa unui pasaj peste (probabil) drumul național 43, de aceea terasamentul e atât de sus. În poza numărul 2 se observă armătura fundației viitoarei culei. Totuși, din fotografii nu-mi dau seama dacă ceea ce se vede e chiar autostrada sau doar una din bretelele nodului. Poate că e a două variantă, pentru că altfel era mai ieftin să treacă drumul național peste autostradă. Voi căuta pe SSC la secțiunea maghiară, parcă postase cineva mai demult planurile. Dacă altcineva e mai rapid, îl rog să le pună aici, chiar dacă ar fi puțin off-topic. Oricum, mi se pare interesant că au executat întâi terasamentul și abia apoi vor face structura.

@simotm: mulțumiri! :)

davyl

Multumesc mult pentru lamuriri nenea_hartia. Acum inteleg mult mai bine fotografiile. Intr-adevar ne-ar fi utile si planurile... Cine le are...e invitatul nostru...

nenea_hartia

^ OK, am găsit. Sunt cele 3 link-uri de aici.
Bănuiesc că pozele sunt făcute aici. În acest caz, da, autostrada trece peste drumul local (nu e vorba de drumul național 43) pentru ca supratraversează și calea ferată.

erw78ar

Pe toata lungimea de la Mako Nagylak toate rampele sunt terminate dar nu sa lucrat inca ls nici o structura de beton!

Tavi

Ai dubii ca termina la timp? Asta sa fie problema lor :)

isantem

Quote from: teocharis on February 20, 2014, 01:03:52 PM

Acest ciot de autostrada de 23,1km care in Romania se cheama ditamai lotul vad ca este mai lung decat lot 1 sau 2 din Arad - Nadlac si are 3 parcari si 3 noduri rutiere :)

simotm

@nenea_hartia

ceea ce se vede e chiar autostrada si intr-adevar va trece peste acest drum folosit  momentan pt a intra pe autostrada din directia Arad spre Szeged;cei care vin dinspre Szeged intra pe el insa ceva mai departe de cele2"ziduri"de pamant din poze;cred ca logica lor e ca mai usor lucreaza la conexiune celor 2 bucati decat sa afecteze mai mult traficul spre Szeged in caz ca drumul secundar  ar fi traversat autostrada;terasamentul e inalt doar in zona acelei traversari,in rest e la o inaltime mai mica

mese

Quote from: marcelbanu on February 19, 2014, 11:04:12 PM
și anume că acea linie de înaltă tensiune alimentează un post de transformare situat într-un punct nevralgic
și anume pe malul abrupt al Mureșului, DN 76, o conductă de gaz și un dealul din stînga...

Acesta ii drumul catre Brad. Si nu cred ca autostrada va merge pe partea asta a Muresului ca nu ii loc pentru ea. Tarusii aia cred ca sunt pusi in zona pentru a marca modernizarea drumului Deva-Brad-Oradea (E75) care ii un jaf de drum.