Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 40 Guests are viewing this topic.

simotm

Quote from: Pellady on February 18, 2014, 08:06:08 PM
Autostrada Nădlac-Arad, care leagă România de Occident, va fi gata la finalul lui 2014, cu doi ani întârziere
asta daca totul merge bine de acum inainte
nu stiu ce termene oficiale au ungurii pe portiunea de autostrada pana in granita cu Ro,la care lucreaza ,insa sper sa o putem folosi anul asta;am trecut de curand pe acolo si cel putin la capatul de legatura cu actuala autostrada umplutura e la acelasi nivel, drumul actual, chiar inainte de a urca pe autostrada trecand printre cele 2 "ziduri de pamant", am facut si ceva poze din mers din zona unde se vor uni cele 2 bucati de autostrada (doar de pe drumul national, neputand opri dupa intrarea pe autostrada fiind politia chiar la capatul ei);cine le poate posta I le pot trimite pe mail

alecu26

se pare ca Romstrade are o mare parte din vina si probleme Astra. :)

"În discuţie ar fi şi poliţa emisă de Astra pentru compania de construcţii Romstrade pe care Rom­strade a folosit-o pentru a câştiga o licitaţie de construcţii de autostrăzi făcută de CNADNR în valoare de 94 mil. lei. Surse din ASF susţin că deşi Astra a pierdut în primă instanţă cu privire la această poliţă, valoarea sa nu a fost inclusă în rezervele de daune ale companiei deşi ar fi trebuit. Astfel marja de solvabilitate ar fi de 0,64 în loc de 1,29 - adică sub nivelul legal. Astra contestă că ar trebui să facă rezerve pentru această poliţă. Romstrade, patronată de Nelu Iordache (acuzat de ilegalităţi cu fonduri europene şi aflat în închisoare preventivă), este acum în insolvenţă."

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Archi

@ somotm  Maghiarii au termen septembrie 2014.

Click pentru tutorial: Cum pui o poza facuta de tine pe forum.

sursasecreta

A1 Nadlac-Pecica, constructor Astaldi-Max Boegl. Se schimba panourile.

Am pus si cateva poze de pe M43 aici. Termenul pentru M43, conform panoului de santier, este 30 septembrie 2014.
Acest cont este accesat de sursele secrete ale comunitatii PeUndeMerg. Fotografiile, clipurile video si informatiile aparute pe acest cont sunt din surse deosebit de credibile.

dorum

dr4qul4

data finalizarii!!! adica parapeti, spatii servicii si telefoane de urgenta!!!

In traducere libera: deschidere trafic: 1.12.2014  :D
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Lupul81

Noroc ca nu au pus data de Craciun, ca pe urma iar trebuiau amanari ca nu avea cine sa taie panglica !!!  :bash:
Life is a fight.....enjoy !

iuli

In general sunt optimist dar acum nu pot fi asa de optimist (inca) cu data de 1 dec. As vrea sa fac o prognoza dupa vreo 3-4 luni de munca, sa vedem cum se misca si ce surprize gasesc pe acolo.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

isantem

Cladirile vamale cad in sarcina constructorului autostrazi?

marcelbanu

Quote from: ovicor on February 17, 2014, 01:02:38 PM
@marcelbanu, imaginile prezentate de tine la secunda 12 si urmatoarele sunt cu o linie de medie tensiune ( 20 kv ), are doar cele 3 faze...

În grabă sau mai degrabă neatent la detaliile rețelei electrice am făcut această confuzie.
Revin acum cu fotografiile ce întăresc ce explică colegul dar și ce am spus și eu
și anume că acea linie de înaltă tensiune alimentează un post de transformare situat într-un punct nevralgic
și anume pe malul abrupt al Mureșului, DN 76, o conductă de gaz și dealul din stînga...

Pe DJ706A Băița - Ilia zona pe unde va trece A1 a reapărut un aparat bizar
,,plantat" de cei de la UMB, așa cum povestisem anterior...

Mașina oprită pe dreapta tocmai ,,planta" încă un OZN...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

alm26mm

"OZN-ul" este un aparat topograpic de inalta precizie ultraperformant (teodolit) care face singur treaba topografilor in timp f scurt... O:-)

Calin

Daca nu ma insel,OZN-urile respective nu sunt altceva decat niste "puncte de referinta" care prin intermediul satelitilor,a sistemului GPS, permit localizarea precisa a altor instalatii asemanatoare ,amplasate de aceasta data, pe un loc de interes- gen traseul viitoarei autostrazi. se observa clar faptul ca acel "OZN" se afla amplasat exact deasupra unui punct de referinta cadastral- o "borna" care aici se pare ca este vopsita cu vopsea rosie- punct care ,astfel este clar si precis determinat pe harti.Legatura , prin satelit , cu un alt "OZN" , amplasat de data aceasta intr-o zona de interes,dar mai greu determinata ca precizie,permite- in raport cu primul "OZN" (bine localizat) ,sa fie clar amplasat si el ( sa spunem la 1005,25 metri distanta pe directia NV- nu stiu cate grade ".La o astfel de lucrare am apelat pentru determinarea precisa a coordonatelor unui teren pe care il detin. Cand am vazut aparatul m-a apucat rasul pentru ca tocmai acum am nevoie de o alta lucrare ,de o refacere a cadastrului , iar cel care se ocupa de aceasta lucrare m-a cam lasat balta pentru ca a recunoscut in final ca are "niste lucrari mari la o autostrada din Transilvania "...:)).Oricum atata timp cat am banii si platesc,i-am gasit repede "inlocuitor" :))

Ionut

Quote from: simotm on February 18, 2014, 11:03:05 PM
nu stiu ce termene oficiale au ungurii pe portiunea de autostrada pana in granita cu Ro,la care lucreaza ,insa sper sa o putem folosi anul asta;am trecut de curand pe acolo si cel putin la capatul de legatura cu actuala autostrada umplutura e la acelasi nivel, drumul actual, chiar inainte de a urca pe autostrada trecand printre cele 2 "ziduri de pamant", am facut si ceva poze din mers din zona unde se vor uni cele 2 bucati de autostrada (doar de pe drumul national, neputand opri dupa intrarea pe autostrada fiind politia chiar la capatul ei);cine le poate posta I le pot trimite pe mail

Pozele ei primite ieri, le pun mai jos.

Chiar daca watermark-ul de pe poze este 2008, pozele sunt recente.
Multumim, Simo!

bogdymol

^Primul utilizator de sex feminin de pe forum? :D
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele