Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 29 Guests are viewing this topic.

Ionut

Quote from: udar on April 26, 2012, 05:23:19 PM
a fost deschis bypassul sunt pe drum?

Tu fa poze, nu sta pe forum! :D

nenea_hartia

Quote from: udar on April 26, 2012, 05:23:19 PM
a fost deschis bypassul sunt pe drum?
Da, ieri la 19.00. Drum bun!

valexandru

@ionut
Intr-una din pozele puse de tine din articolul legat de lotul 1 al Autostrazii Timisoara Lugoj, se observa avionul care filma.

@Cristi232
Din pacate, nu exista decat ignore mode.

@ionut din nou
De nebagat in seama , oricum nu-i bagam, insa problema e ca dezinformeaza (creca intentionat) masele de oameni care nu cunosc situatia din teren. Stiti situatia de la deschiderea Arad-Timisoara , cand foarte putini stiau ca aceasta autostrada a fost deschisa, deoarece vedetele Realitatea , Antena 1, Pro Tv nu au difuzat nimic.
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Cristi232

A cazut Nazare... si astia care mai faceau ceva investitii. (statistic, nu politic)
Eu zic asa:
Sa vedem cat se mai face din ce s-a semnat la A1 si la ce noi preturi si in rest bine ca s-au salvat ceva din filmuletzele si pozele furnizate de mt.ro...
Caci cam cu acestea vom ramane...

As vrea sa fiu contrazis de ceea ce va urma, dar n-am speranta decat 1%...
:( :( :(

valexandru

a picat guvernul.... urat.

ciprebbe

iara va fi o brambureala in MT
15 mai pe A3..pe cine mai intereseaza.... 2013 pe A1....la fel.......2012 A2 ..........   >:(
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Cristi232

Quote from: valexandru on April 27, 2012, 01:35:10 AM

De nebagat in seama , oricum nu-i bagam, insa problema e ca dezinformeaza (creca intentionat) masele de oameni care nu cunosc situatia din teren. Stiti situatia de la deschiderea Arad-Timisoara , cand foarte putini stiau ca aceasta autostrada a fost deschisa, deoarece vedetele Realitatea , Antena 1, Pro Tv nu au difuzat nimic.

Sa vezi acum: daca cumva se mai face ceva, cu 3 zile inainte se vor instala si vor transmite... inaugurarea...
>:(

valexandru

Urata zi... In mama lor cu motiune cu tot. Ce castiga USL-ul din toata faza asta?
Gata cu offtopicul ca se supara ionut.

Capital: La Timişoara-Lugoj este o porţiune de numai 10 km, nu?
A.N.: Da, e o porţiune de aproape 10 kilometri. E un sector de autostradă licitată în 2010-2011. Chiar dacă aparent aţi spune că este o porţiune mică, este foarte importantă pentru Timişoara, pentru că reuşim acolo să scoatem traficul greu din oraş. În acelaşi timp, la Orăştie-Deva sper să fim în poziţia în care să deschidem traficul tot înainte de termen, în octombrie.
sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/alexandru-nazare-vom-traversa-romania-pe-autostrada-in-2016-165130.html

MHN

Sincer, eu unul nu as mai cita nimic de pe capital.ro, pentru ca (in general) noua nu ne spun nimic nou.

ciprebbe

udar unde esti? vi cu pozele.....te asteptam........
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Baieti, fara politica. Multumesc ca n-ati sarit calul cu discutiile politice, desi azi chiar era un risc mare. :) Noi sa fim sanatosi, guvernele vin si pleaca! Daca nu mai vedem filmulete din avion platim noi si tot avem filmulete! Repet, noi sa fim sanatosi ca le facem pe toate.

:cheers:

valexandru

@ionut Problema nu era cu filmuletele, problema e ca e riscul sa nu se mai faca treaba...

iuli

Quote from: valexandru on April 27, 2012, 09:16:15 PM
@ionut Problema nu era cu filmuletele, problema e ca e riscul sa nu se mai faca treaba...

Asta vom vedea... Asa am zis si cand a ajuns Boagiu ministru!
Eu zic sa vedem ce va fi si sa discutam faptele si nu ipoteze politice.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

udar

Quote from: ciprebbe on April 27, 2012, 05:13:32 PM
udar unde esti? vi cu pozele.....te asteptam........

am venit, dar pe A3..........