Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 59 Guests are viewing this topic.

Anonymous Rider

Sunt in drum spre Transalpina si am intrat doar sa va scriu ca am vazut masini de la TS lucrand la un drum de access de pe DN inspre viitoarea A1 la intrare in Sustra (dinspre Timisoara). Daca nu ajunge careva sa faca poze pana Duminica, atunci fac eu cand ma intorc.

Am vazut vreo 3-4 masini cel putin, gravitand intre Lugoj si Topolovat, iar la Traian Vuia erau unii pe terenul aflat in continuarea autostrazii spre Dumbrava.

davyl

Multumesc si eu lui adiarc pentru minunatele fotografii (ca de obicei superbe...)

udar

La Sustra TS pregateste un drum tehnologic....astazi erau la lucru fac eu poze la intoarcere
Multe masini TS pe drum

dorum

Vizita de lucru pe TM-Lug 2...nu s-a schimbat nimic, in afara de constructia drumului tehnologic de la Sustra...

Ionut

Cata promptitudine! Multumim mult, Doru! :cheers:

Vad ca vremea la voi este super, doar maine se anunta ceva ninsori slabe si apoi nu mai anunta nimic, Carpatii si de data asta tin adapost. Noroc ca nu construim autostrazi la sud de Carpati. Sunt curios cat de bine vor lucra in continuare, daca au inceput deja sa miste este foarte bine, incep sa am sperante. Segmentul asta va fi de mare efect, sa speram ca o sa fie gata la timp.

davyl

Multumim inca o data dorum! Pentru informatii si bineinteles foto! Daca ati sti voi cum astept eu segmentul asta...Asta si cu segmentul Nadlac-Arad (cele 2 loturi, bineinteles)...

Archi

Quote from: Ionut on January 24, 2014, 02:29:20 PM

Segmentul asta va fi de mare efect, sa speram ca o sa fie gata la timp.

Dupa cata determinare au la acest lot eu spun ca anul asta pe final e gata, daca nu doar inspre vara ar putea fi finalizat. Se vor apuca puterni de lucru cam dupa jumatatea lui martie, cand nu mai exista riscuri de zapada, inghet-desghet etc. Momentan este suficient sa faca drumul tehnologic, sa taie copacii din cale daca este cazul si chestii dinastea usoare, dar absolut necesare.

udar

Quote from: davyl on January 24, 2014, 03:26:42 PM
Multumim inca o data dorum! Pentru informatii si bineinteles foto! Daca ati sti voi cum astept eu segmentul asta...Asta si cu segmentul Nadlac-Arad (cele 2 loturi, bineinteles)...

Dadyl, poate in viitorul apropiat si o bucata din A6 pana la Cransebes :) .......

udar

cred ca la Sustra acest drum tehnologic o sa fie centura la acest sat

multumim de poze Doru, eu nu am mai apucat sa fac la intoarcere a venit seara si ploaia

dorum

Asa este udar...si eu m-am gandit in prima faza de ce nu folosesc DC76?...insa cred ca se distrugeau casele din Sustra...

radutm

Daca va uitati pe Google StreetView vedeti ca strazile principale din Sustra sunt asfaltate si foarte bine amenajate, dar nu ar face fata traficului greu. Ar fi un dezastru pentru ei sa intre camioanele pe acolo. Bine ar fi daca, dupa terminarea santierului, le-ar ramane un drum nou si un drum comunal catre Petrovaselo, asfaltat.
cont inchis

rocklee

dorum ... :)....cum ai auzit de ceva miscare in perimetrul tau de activitate ....hoooop  :o .. ai si sarit la datorie multumim de poze si precizari ...multa sanatate iti doresc :D

Lupul81

Oare de pe acest drum o sa se faca legatura cu nodul de la Topolovat?
Life is a fight.....enjoy !

dorum

nu...de pe DJ572!
asta e doar tehnologic

https://maps.google.com/?ll=45.800354,21.65592&spn=0.007023,0.014924&t=m&z=17

in zona Sustra autostrada trece intre pescarie si satul Petrovaselo:

https://maps.google.com/?ll=45.797212,21.62221&spn=0.056191,0.11939&t=m&z=14

dorum

Quote from: Archi on January 24, 2014, 05:06:49 PM

Dupa cata determinare au la acest lot eu spun ca anul asta pe final e gata, daca nu doar inspre vara ar putea fi finalizat. Se vor apuca puterni de lucru cam dupa jumatatea lui martie, cand nu mai exista riscuri de zapada, inghet-desghet etc. Momentan este suficient sa faca drumul tehnologic, sa taie copacii din cale daca este cazul si chestii dinastea usoare, dar absolut necesare.

Nu se poate termina un tronson de 22 km intr-un an zic eu...dar inainte de termen sigur se poate, sunt toate premizele... insa TS e unul dintre cei mai pragmatici constructori si nu stim cum va impaca cele 2 tronsoane... (in cazul in care ramane pe A10)

Pe de alta parte eu zic ca ar avea forta sa le execute concomitent, fara a plimba utilaje si oameni dintr-un loc in altul....