Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 23 Guests are viewing this topic.

Cristi232

UMB a demonstrat tuturor ca poate primi 2 loturi in acealsi timp!
Are capacitatea, seriozitatea, cunostiintele si experienta pt 2 loturi!
:D

valexandru

Tot respectul pentru firma romaneasca UMB. Cat despre termenul august 2012, eu cred ca orice este posibil (asta ne-a demonstrat-o chiar UMB).
@radutm Poti sa faci si pentru Lugoj-Deva lot 1?
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Skynick

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

te ajut eu
http://www.youtube.com/v/RtbiBSveOEs
from skynick
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

ce se intampla o sa termine UMB si nu o sa avem nod la Giarmata  :bash:

radutm

Quote from: valexandru on April 25, 2012, 06:07:02 PM
@radutm Poti sa faci si pentru Lugoj-Deva lot 1?
Nu mai am timp in seara asta si oricum, din cate vad, nu e mare diferenta. Poate zilele viitoare.
cont inchis

nenea_hartia

@Skynick: splendidă comparaţia, mulţumesc!

===========

Ceva poze noi de la alt constructor român, de data asta Romstrade. N-am văzut mari schimbări faţă de data trecută pe Nădlac-Arad Lot 1, dar subliniez că n-am putut intra decât în puţine locuri pentru că plouase. Însă au mai apărut utilaje şi s-au deschis unele puncte noi de lucru. Nimic entuziasmant, totuşi:

- km 0+000 al drumului de legătură, la intrarea în Nădlac; sus, unde se văd stâlpii, se va construi un sens giratoriu pe DN7:

- acest drumeag existent va fi modernizat:

- km 1+430 al drumului de legătură; şi aici se va construi un giratoriu, dar MonteAdriano nu au început încă să lucreze. Pe câmp se văd doar ţăruşii topo:

- km 4+400, tot pe sectorul MonteAdriano:

- organizarea de şantier Romstrade de lângă Peregu Mare:

- se forează coloane la pasajul pe DC103 peste autostradă, km 11+330:

nenea_hartia

- organizarea de şantier MonteAdriano de pe DJ709J:

nenea_hartia

vchira

sa mai dscutat de craterele la intrarea pa Timisoara-Arad dar am gasit un filmulet edificator... rushine Astaldi+FCC http://www.realitatea.net/cratere-pe-autostrada-timisoara-arad-la-doar-patru-luni-de-la-inaugurare_936467.html

nenea_hartia

Bonus: lucrările celor de la Alpine pentru nodul de la Pecica:

vchira

aueleu..vad acolo semafor de santier pe DN catre arad..hmm..si si cu craterele de la iesire de pe arad-timisoara..cred ca o sa ma duc prin cenad la timisoara...

@nenea_hartie: vad eu bine? este semafor acolo? sunt cozi pe acolo?

nenea_hartia

Quote from: vchira on April 25, 2012, 11:20:12 PM
aueleu..vad acolo semafor de santier pe DN catre arad..hmm..si si cu craterele de la iesire de pe arad-timisoara..cred ca o sa ma duc prin cenad la timisoara...

@nenea_hartie: vad eu bine? este semafor acolo? sunt cozi pe acolo?
Nu, serios, din cauza a 500 m de cratere şi a unui semafor pus pe intermitent, care nu îngreunează absolut deloc traficul, te fereşti să folosesti autostrada? :(
Apropo, reportajul citat de tine e făcut de nişte cretini (sper că ne citesc). Ăla e un drum provizoriu, de aceea arată aşa ,,la doar un anotimp de la darea în folosinţă". Văd că niciun site sau ziar nu pune degetul pe rană: FCC-Astaldi s-au retras de pe şantier!