Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 61 Guests are viewing this topic.

athosga

Quote from: Ionut on January 18, 2014, 12:07:15 PM
Doar cei care mai locuiesc în apropiere și cei care "ratează" intrarea pe autostradă mai tranzitează Săcelul, sat ce aparține de orașul Săliște.

La o lună de la deschiderea circulației pe lotul IV al autostrăzii Orăștie – Sibiu (lot cuprins între Săliște și Sibiu), circulația pe DN1/DN7 s-a redus vizibil. Practic, chiar și la orele de vârf doar o dată la câteva zeci bune de secunde mai vezi câte o mașină. "E bine, e bine. Mai sunt TIR-uri, dar nici o zecime din câte erau. Nu îmi mai tremură casa, asta e sigur. Nu vedeți? E gol. E gol drumul", concluzionează o femeie care locuiește tocmai "la drum" în satul Săcel.

E, nu va mai fi asa de gol dupa ce va fi introdusa taxa pe autostrada.

Pellady

Quote from: marius_ar on January 16, 2014, 08:08:22 PM
Autostrada A1 de la Cunta la Deva, 3x:

Filmarea este x3 deci, 13:09x3=39:27 timp de mers intre Cunta -Deva. Nice

mariansb

Sambata pe la 12 am vazut ca se lucra pe lotul Impregillo, intre Cunta si Apoldu de  Jos. Am vazut  cateva camioane  pe traseu si muncitori in apropiere de Cunta.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

alin_simeriaveche

^^Baietii din zona, cand mergeti la pozat?

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ionut

Ne-am cam obisnuit cu updateurile... mai au si colegii nevoie de timp cu familia si bani de benzina. :p Poate imbina utilul cu placutul, azi si ieri a fost frumos, cel putin in Bucuresti. De obicei duminica dupa-amiaza/seara avem poze, odata ce oamenii se intorc acasa din weekend.

boer_escu

Trafic de zi de sambata pe A1 langa Sibiu:

http://www.youtube.com/v/71KDYakShQQ

adiarc

probabil v-a fost dor de o transa consitenta de poze...si mie
astazi lotul Impregilo..cap-coada

am intrat pe la capatul lotului Astaldi

mai lipseste str de uzura si mici finisaje...mergem spre tunel

am fost cuminte si Mos  Craciun mi-a adus o jucarie nou-nouta..cu ea accesul pe orice tip de drum este o joaca

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

Ionut

Chiar ca ai fost cuminte... BIG LIKE de la mine!
Abia astept si restul pozelor, multumim mult, sunt grozave pe asa seceta. :cheers:

adiarc

din pacate lucrurile sunt in mare la fel la tunel , fata de ultima vizita

adiarc

am facut cale intoarsa ( sa nu murdarim masina..nu de alta ) ..si mergem pe Dn la capatul viaductului spre SB

si aici e cam totul la fel..vestea buna este ca malurile , inspre capatul acesta stau "cuminiti" , momentan

paznicul de acolo , f.amabil , confirma ca nu au mai miscat nimic anul asta , la tunel

ne intoarcem iarasi pe Dn si mergem spre capatul dinspre Sebes

spre viaduct ( spre Sb )

bogdymol

Multumim de poze adiarc!

Quote from: adiarc on January 19, 2014, 03:03:15 PMam fost cuminte si Mos  Craciun mi-a adus o jucarie nou-nouta..cu ea accesul pe orice tip de drum este o joaca

Te asteptam cu un review complet legat de noua ta achizitie pe thread-ul Industria auto in Romania :cheers:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

adiarc

aproape de viaduct , momentan nu am observat crapaturi in calea de rulare , sau altceva
cam asa arata de alocuri

din ultima poza...se vede ca au rezolvat problema inaltarii liniei de inalta tensiune

adiarc

mai am destule poze...le pun un pic mai tarziu

alin_simeriaveche

Adiarc multumim de poze, si ma bucur de noua ta achizitie. Cel putin pt munca pe care ai depus-o aici, meriti. Chiar nu inteleg ce asteapta Impregilio.Inteleg partea cu tunelul...dar după viaduct spre Sebes, ce mai asteapta? La ce vreme avem ar trebui sa fie plin de muncitori