Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 56 Guests are viewing this topic.

Ionut

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Cateva noutati de pe Izvin - Sanovita de azi 17.01.2014

1. Firme subcontractate lucrau la foraje pt realizarea studiului geo in mai multe locatii: zona Izvin, zona Petrovaselo, zona Topolovatu Mare spre Sanovita...

2. La Sanovita, TS si-a eliberat ""autostrada tehnologica"" de parapetii de la Sanovita, semn ca probabil vor sa se apuce de lucru...si-au luat masuri de precautie insa, sa nu intre vreun tembel pe autostrada la Sanovita: a aparut o firma de paza si au fost blocate intrarile din DJ609A inspre capatul de autostrada pe unde s-ar putea intra...

sebba

HUH?!! pai si baietii veseli care folosesc autostrada platesc ptr asta?
sau dupa ce o sa mearga ei pe acolo o sa fie deja rupta-n doua si o sa inauguram primul lot de autostrada second-hand?

daca pe ei ii lasa sa foloseasca bucata aia noi de ce n-am putea? ii incurcam?
si ei ne incurca pe noi pe DN-urile de pe langa autostrazile in constructie asa ca ar fi foarte fair-play sa o deschida ptr toata lumea
Sailing away! S/Y Haimana

radutm

A1 in apropiere de Sanovita:

Mai multe poze pe Motorway spotting
cont inchis

tonică

totusi inca nimic nou sub ''soarele'' Sanovitei... Sperante desarte c-ar lua foc lucrul acolo odata ce au castigat lotul, macar descarcari arheologice sa fi vazut pana acum mai ales ca vremea asta parca-i special facuta pentru lucru la autostrazi.

Archi

Probabil nu vor sa se apuce si sa vina o zapada si sa faca noroaie nu nu se mai poate lucra 2 luni. Totusi sa nu uitam ca si pe luna februarie tot iarna scrie. Nici martie nu este prea placuta constructorilor. Eu cred ca fac studile geo, si tot ce tine de pregatirea santierului acuma, si de la jumatatea lui martie se apuca la decopertari si terasamente in forta.

sebba

daaa.... si in aprilie o sa ploua iar apoi o sa fie atat de cald ca nu se va putea lucra!
cum dracu la altii se poate lucra in orice conditii iar la noi nu se poate face nimic daca nu sunt conditii de laborator!
Sailing away! S/Y Haimana

Archi

Eu zic sa nu atacam TS ca s-au apucat intr-un timp record (3 zile de la semnarea contractului) de lucru. Anterior eu nu am facut decat sa ma pun in locul constructorului:
                                            - timp avem destul ca de o luna s-a semnat si avem org. de santier + drum tehnologic pe toata lungimea finalizat
                                            - subcontractori avem
                                            - furnizori de materiale avem

Din toate trei rezulta (d.p.d.v. al constructorului): Nu merita sa riscam sa pierdem bani lucrand in conditii mai grele. Nu merita sa ne impotmolim utilajele in noroi (ca nu cred ca vom scapa de iarna fara cateva ploi sau chiar ninsori serioase), cand timpul cel mai fertil de lucru e la 3-4 luni distanta. De ce sa apasam tare pe acceleratie si sa consumam multa benzina cand putem merge la viteza medie cu consum minim?

Nu vreau sa ma intelegeti gresit, imi doresc sa se finalizeze cat mai repede cu putinta acest tronson, dar eu doar m-am pus in locul constructorului.

mariansb

Vad ca nu a aparut informatia.Tocmai am ajuns acasa , venind pe A1 dinspre Deva.
Scena incredibila in seara aceasta pe A1,  in zona spatiului de servicii de la Orastie. Am ajuns acolo la 21.45 si am vazut semnele de avarii in fata mea. Cand m-am apropiat parca fusesem teleportat intr-o exploatare forestiera. Erau pe carosabil zeci de busteni lungi , pe o lungime de 70-80. Pe mijloc era printre ei un culoar prin care se putea trece. In parapetul din stanga era o remorca din care se desprinsesera lemnele. Probabil ca au ajuns lemne si pe sensul Sebes-Deva. Politie sau ambulanta nu am vazut.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

dorum

Archi....mi-ai luat vorba din gura...io zic de TS sa nu ne luam...deocamdata...
...pai credeti ca sunt dusi cu capul sa dea la o parte parapetii si sa puna o firma de paza acolo daca incep doar in martie lucrul? credeti ca renteaza? nu vad sensul...eu zic ca se apuca de lucru saptamana viitoare, normal in ritm de iarna...

dorum

hmmm...nasol...sper sa fie fara urmari nasoale...si sper sa nu vina vreu cocalar cu 200 la ora, ca nu mai evita bustenii veci...si sper ca s-au luat masuri de semnalizare serioase...

FRS

pichetarea e gata la TS. urmeaza deminarea si arheologia cat de curand

Ionut

Doar cei care mai locuiesc în apropiere și cei care "ratează" intrarea pe autostradă mai tranzitează Săcelul, sat ce aparține de orașul Săliște.

La o lună de la deschiderea circulației pe lotul IV al autostrăzii Orăștie – Sibiu (lot cuprins între Săliște și Sibiu), circulația pe DN1/DN7 s-a redus vizibil. Practic, chiar și la orele de vârf doar o dată la câteva zeci bune de secunde mai vezi câte o mașină. "E bine, e bine. Mai sunt TIR-uri, dar nici o zecime din câte erau. Nu îmi mai tremură casa, asta e sigur. Nu vedeți? E gol. E gol drumul", concluzionează o femeie care locuiește tocmai "la drum" în satul Săcel.

sursa: Turnul Sfatului