Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 43 Guests are viewing this topic.

Anonymous Rider

Quote from: Ionut on January 07, 2014, 08:07:36 PM
Acum sincer, 1 RON/mp e cam putin, oricum o dai.

Pe anumite sectoare, s-a dat chiar sub 1leu (0.75-0.85), fara sa se evalueze investitiile de pe acel teren sau fara sa se ia in considerare ca daca se sectioneaza parcela proprietarul practic nu mai are ce face cu ea din moment ce s-a consumat peste 50% din suprafata ei. Nu pot specifica sursa, insa pot garanta ca e sigura.

luc

Quote from: adiarc on January 09, 2014, 08:48:23 PM
nu se lucreaza...lucrez cu fermieri din zona si ma anunta cand misca ceva....oricum vreau sa ajung sapt viitoare sa fac niste poze..."de muzeu"

Azi de dimineață, pe la 8:30 peste tunelul de cale ferata de pe lotul 3 erau vreo 2 basculante și câțiva oameni... lucrau la terasamentul autostrăzii în partea finala a tunelului spre Sibiu...

adiarc

Deocamdata e praf in ochi.
Asteptam sa inceapa sa lucreze ca lumea.
Asta e doar asa sa nu poata sa spuna Cnadnr ca nu lucreaza.
Hai sa spunem ca e iarna....dar la tunelul de la Cunta au lucrat in plin iarna trecuta
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Ionut

Quote from: adiarc on January 10, 2014, 09:58:55 AM
dar la tunelul de la Cunta au lucrat in plin iarna trecuta

Huh? Ce tunel la Cunta? Vorbesti de acea trecere peste CF?

anacronox

@ ionut

de tunelul asta e vb

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

adiarc

Am mai primit ceva raspunsuri  de la Cnadnr

dorum

Sa speram ca lanseaza licitatia luna asta pt Arad - Pecica....ca au cam taraganat-o...iar castigatorul? fac pariu ca Astaldi!!!

...ceea ce e foarte plauzibil!

dr4qul4

Sa intelegem ca loturile 1 si 2 din Centura Brrasov vor fi licitate impreuna sau ca se doreste acelasi constructor (licitatia se face in aceeasi luna). iar de aici putem intelege ca in licitatia de lun aceasta pentru Nadlac-Arad (lot Alpine) este cu dedicatie tot pentru Astaldi, ceea ce ar fi si normal. Oricum nu cred ca se vor inghesui prea multe firme pt cei 15% ramasi. Poate doar Selina  O:-)

In alta ordine de idei, este incredibil cum functioneaza CNADNR-ul. Ofera raspunsuri rapide si la obiect la solicitari desi ar fi fost mult mai usor sa le posteze pe site-ul lor unde Sebes-Turda inca apare ca un drum expres. De fapt si la ei pe site singura sectiune updatata este cea de "comunicate"
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dorum

e, nu-s chiar asa rapizi :) una din intrebarile lui adi era din nov 2013, si a primit raspuns in 6 ian 2014 :)
Dar e de apreciat efortul de a raspunde, totusi!

dr4qul4

25 noiembrie - 6 ianuarie mi se pare un termen rezonabil (sub 30 de zile lucratoare).
fata de ceea ce scrie pe site la ei: Sibiu-Pitesti termen incepere 2007 - termen estimat finalizare 2008  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

pasadia

Quote from: dr4qul4 on January 10, 2014, 05:47:57 PM
Sa intelegem ca loturile 1 si 2 din Centura Brrasov vor fi licitate impreuna sau ca se doreste acelasi constructor (licitatia se face in aceeasi luna). iar de aici putem intelege ca in licitatia de lun aceasta pentru Nadlac-Arad (lot Alpine) este cu dedicatie tot pentru Astaldi, ceea ce ar fi si normal.

Pentru cele 2 tronsoane din centura Brasov au fost 2 anunturi diferite intre ele:

tronsonul I - 8 ianuarie: http://www.cnadnr.ro/proiect_pcd.php?id=696

tronsonul II - 16 decembrie: http://www.cnadnr.ro/proiect_pcd.php?id=692

Nu cred ca pot fi acuzati de dedicatie in cazul lotului Alpine de la Nadlac - Arad. La cat de putine lucrari mai sunt de facut cred ca organizarea de santier ar avea o ponderea prea mare pentru cei care nu sunt, deja, acolo.

dorum

asa este...din punctul asta de vedere am zis si eu castigator Astaldi...nu cred sa fie concurenta prea mare acolo....nu renteaza!

stangabriel

Ha,mai ales ca au declarat deschiderea in toamna simultana a loturilor,obligatorie din punct de vedere al traficului.

mariansb

Pana sa inceapa treaba pe santiere , cateva poze de pe ce avem deschis.
Pozele sunt facute azi , pe la 16.45-17.00, intre Sebes Vest si Simeria- podul peste Mures

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell