Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 66 Guests are viewing this topic.

dorum

Quote from: Archi on January 06, 2014, 06:14:37 PM
@DORUM  Au strapuns lotul cu drumul tehnologoc?

P.S: poza inspre Timisoara are zoom nu?

Da, au strapuns complet!
E cu zoom, ofc! :)

FRS

Sunt curios ce anume au trasat cei de la topo pe TM - Lugoj lot 2

dorum

Mergem spre tara vecina si prietena... :)

De pe linia de demarcatie, spre HU, M43:

Spre RO, A1:

dorum

Quote from: FRS on January 06, 2014, 06:26:12 PM
Sunt curios ce anume au trasat cei de la topo pe TM - Lugoj lot 2

Este trasat axul autostrazii, marginea terenului expropriat, iar in poza cu sensul spre TM se vede ca au trasat si drumul tehnologic pt a stii Gigel pe unde sa puna piatra :)
Drumul tehnologic e facut chiar la marginea culoarului expropriat...

Sargon1806

Ionut

Hm, mai e buna de ceva structura asta?

sebba

^aia sa fie toata paguba, 200kg de fier beton...
Sailing away! S/Y Haimana

bogdymol

Quote from: radutm on January 06, 2014, 05:01:50 PM
cica in zona de frontiera este interzisa fotografierea teritoriului tarii vecine...am patit-o pe pielea mea

Deci n-ai voie sa stai in Romania si sa faci poze spre Ungaria? Ok, atunci treci frumos frontiera pe la Nadlac (legal), dupa care mergi fix in acelasi loc de pe autostrada, dar cu 50 m in Ungaria, si faci de acolo cate poze vrei.

Asa reguli :nuts:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

adiarc

astazi am primit raspuns la una dintre sesizari
ca de obicei , legat de Nadlac-Arad....nici vb de februarie , cum speram eu...sau vreun orizont clar...si acel martie e relativ, in fct de contestatii

Uploaded with ImageShack.us
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

radutm

Quote from: bogdymol on January 06, 2014, 08:43:01 PM
Deci n-ai voie sa stai in Romania si sa faci poze spre Ungaria? Ok, atunci treci frumos frontiera pe la Nadlac (legal), dupa care mergi fix in acelasi loc de pe autostrada, dar cu 50 m in Ungaria, si faci de acolo cate poze vrei.
Asta a fost motivul pe care mi l-a invocat un politist de frontiera, acum vreo trei ani, cand am vrut sa fac niste poze la granita, spre Ungaria. Aparent, zona de frontiera inca este reglementata printr-un statut special, iar in protocolul dintre cele doua tari se arata ca Ungaria nu permite fotografierea zonei de granita dinspre Romania (nu stiu daca reciporca e valabila). Nu mi-am pus problema sa aflu alte detalii, redau ce mi s-a spus si mie.
cont inchis

sebba

adica primul utilaj il vom vedea prin iunie, daca avem noroc? @#$^^^%#$##!!!!!!!!!!!!!
Sailing away! S/Y Haimana

bogdymol

Quote from: radutm on January 06, 2014, 09:51:39 PM
Asta a fost motivul pe care mi l-a invocat un politist de frontiera, acum vreo trei ani, cand am vrut sa fac niste poze la granita, spre Ungaria. Aparent, zona de frontiera inca este reglementata printr-un statut special, iar in protocolul dintre cele doua tari se arata ca Ungaria nu permite fotografierea zonei de granita dinspre Romania (nu stiu daca reciporca e valabila). Nu mi-am pus problema sa aflu alte detalii, redau ce mi s-a spus si mie.

Nici o problema, stiu ca asa ti s-a spus si tie.

Eu doar am prezentat o varianta prin care faci exact aceleasi poze, dar legal.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

radutm

Quote from: bogdymol on January 06, 2014, 09:59:26 PM
Eu doar am prezentat o varianta prin care faci exact aceleasi poze, dar legal.
Asa e, iar chestiile astea au devenit desuete si nu cred ca le mai baga cineva in seama, de cand ambele tari sustin aderarea Romaniei la Schengen. Practic, zona de frontiera ar redeveni aproape la fel ca oricare alta, usor de traversat prin o multime de puncte, nu doar prin actualele puncte vamale. Din motivul asta, amanarea Schengen e o mare pierdere pentru judetele din zona de vest. Cred ca si legatura pe autostrada dintre RO si HU va fi mai complicata daca intre timp nu reusim sa intram in Schengen.
cont inchis

anacronox

Am fost 2 sapt acasa la Deva in de craciun. Din 2 in 2 zile am trecut prin zona umb si nu era nicio miscare. In schimb pe drumul spre brad am vazut intr-o curte din satul podele vreo 4 basculante de la selina.

florin74

Quote from: anacronox on January 06, 2014, 10:25:08 PM
Am fost 2 sapt acasa la Deva in de craciun. Din 2 in 2 zile am trecut prin zona umb si nu era nicio miscare. In schimb pe drumul spre brad am vazut intr-o curte din satul podele vreo 4 basculante de la selina.

Selina are contract pentru reabilitare DN  76 sectorSoimus Brad

UMB : inca nu si-au terminat calculele , sa vada pe bune cat ii costa si cati bani trebuie sa aduca de acasa Umbrarescu.