Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 38 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Pitesti-Sibiu pe 3 benzi pe sens!!!! si impartita in loturi de 10-12 km? adica in 10-12 loturi?

stiu ca este doar o idee, dar ar putea deveni realitate: o felie pentru fiecare, constestatii putine.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

sebba

3 benzi pe sens? ar fi frumos dar nu cred...
si daca tot e sa faca 3 benzi pe sens cred ca acestea s-ar justifica mai mult pe Buc-Pitesti, largirea acesteia, decat pe Pitesti-Sibiu ptr ca de la Pitesti ar pleca alta A spre Craiova si traficul spre vest s-ar imparti pe cele doua variante
Sailing away! S/Y Haimana

pasadia

Quote from: dr4qul4 on January 06, 2014, 11:56:30 AM
Pitesti-Sibiu pe 3 benzi pe sens!!!! si impartita in loturi de 10-12 km? adica in 10-12 loturi?

stiu ca este doar o idee, dar ar putea deveni realitate: o felie pentru fiecare, constestatii putine.

3 benzi pe urcari ar trebui sa aiba in mod firesc. Si ar fi cel putin 2 urcari (inainte de Curtea de Arges, cand urca spre Tigveni  si dupa Salatrucu) pe sensul spre Sibiu, pe sensul spre Pitesti dupa Brezoi si dupa Tigveni.

In rest insa, cred ca ar fi inutil. Mai degraba as spera ca un viitor SF sa studieze, in anumite pasaje, 2 trasee distincte, unul spre Sibiu si unul spre Pitesti, astfel incat sa nu fie nevoie de o platforma de 27 de metri ci de 2 platforme ce se pot afla la altitudini si pe trasee diferite.

Archi

Sper ca 3 benzi la urcari cu tot cu banda de urgenta, ca fara parca ai o senzatie de claustrofobie.

dorum

Azi am strabatut aproape integral nadlac-pecica...chiar am facut cativa pasi cu tupeu si pe M43 :)...inca nici urma de astaldi din pacate...poze mai pe dupamasa...

bogdymol

Ai trecut frontiera prin santier? Vezi sa nu ai probleme din cauza asta...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Hai mai...am facut 5 pasi pe numarate...:) fara masina :)

dr4qul4

"recunoaste" ca ai facut cei 5 pasi inapoi ca sunt cativa care nu te vor prin preajma santierelor lor  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

Ioi, ce infractor periculos. :lol: Hai ca nu mai suntem pe vremea impuscatului. :)
Abia astept poze, sunt curios de cat de tare s-au degradat lucrarile. Bine, pe lotul Romstrade nici nu prea sunt lucrari care sa se degradeze. :tomatoes:

sebba

doru, next time baga si tu o stire pe aici ca daca as fi stiut poate as fi mers cu tine
nu de alta dar sa te opresc din "fuga" ilegala peste granita, motivatia ar fi fost o bere romaneasca :)
Sailing away! S/Y Haimana

radutm

cica in zona de frontiera este interzisa fotografierea teritoriului tarii vecine...am patit-o pe pielea mea
cont inchis

dorum

Santierul TM-Lugoj lot2 vedere inspre Sanovita:

Vedere spre TM:

Inca e liniste totala, trebuie sa tinem cont ca sunt sarbatori inca :)

alin_simeriaveche

^^ abea astept sa vad pe acolo deblee si ramblee :D , cei drept mai mici

Archi

@DORUM  Au strapuns lotul cu drumul tehnologoc?

P.S: poza inspre Timisoara are zoom nu?

dorum

A1 Nadlac - Pecica, in zona fostei organizari de santier Romstrade, inspre Pecica...

Asfaltu' lu' Iordache luat la puricat :