Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 87 Guests are viewing this topic.

alecu26

Dacă se păstrează evoluția din tabelul de mai sus poate vedem tronson și la 6 zile.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

adrian sibiu

Cu siguranță vom vedea tronsoane turnate si la 6 zile înspre capete unde scade suprafata de cofrat si betonat.

raulbogdan23

@adrian sibiu ai cumva confirmarea ca s-a turnat al 3-lea segment ieri?

adrian sibiu

Da,ieri a fost turnat segmentul 3.

raulbogdan23

Am facut un update la tabel, pentru segmentul 3 era cu "?"

SegmentDataZile trecute de la Segment - 1
114.05.20210
226.05.2021+12
304.06.2021+9
4soonsoon

alecu26

Eu zic ca în interviu inginerul de la Porr greșește. Cred ca vor fi 11 segmente. Ca partea aia de deasupra pilei deja e turnata și nu se socotește
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

cristi5

Probabil era emotionat din cauza camerei.

cfdp

in plus un ultim tronson este monolitizarea intre cele doua console de pe pilele invecinate

udar

udar

.

Dragos_R

Lucreaza la pile. Din cate am inteles, pana pe 11.06 circulatia va fi restrictionata pe cate o singura banda, pe ambele sensuri. Nu sunt asa sigur ca vor respecta termenul propus. De lucrat lucreaza, dar nu e usor de evaluat progresul in cele cateva secunde cand treci in trafic prin zona respectiva.

oneway

^^ Cand am trecut joi, lucrau la cofrajul pilei de pe mijloc. O sa mai revin maine cu detalii :D
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

Puffyk

Am făcut un tur de forță ieri, până la Sibiu și inapoi. Am ajuns in zona de lucru a tronsonului Boița... fraților, este extraordinar! Din dronă sau pe forum nu prea îți dai seama dar este o desfășurare spectaculoasa de forțe... Chiar am fost foarte impresionat...Din păcate, la întoarcere am întâlnit un accident grav cu 9 km înainte să ajungem la autostrada Pitești- București...

daniel321

Autostrada A1 Sibiu Pitesti lot 5 ASTALDI SPA 04062021

punktnet

Just kidding.