Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 58 Guests are viewing this topic.

ovicor

Nodurile de la Sebes n-au fost gandite pentru sebeseni, ci pentru traficul din zona, sa se evite tranzitul prin oras ! N-are nimic de-a face cu numarul de locuitori ai Sebesului. Cat priveste nodul de la Cugir, eu l-as fi facut in detrimentul nodului Orastie. Cei ce voiau sa ajunga la Orastie dinspre Sebes coborau la Cugir, cei ce veneau dinspre Deva coborau la Simeria.

rocklee

de construit nod la sibot cugir era foarte simplu mai mult  de jumatate  era construit .....fostul dn-u erau practic bratele care dadeu pe fostul traseu in autostrada ...dar nu era proiect ...asa ca ....fasssss nod ... :(

alin_simeriaveche

sunt extrem  de bucuros. mai am 50 de km si ajung in Sibiu si pana la Simeria Veche  pe autostrada..iupy :) 

GabiHd

Or sa ti se para multi cei 20 de km de DN din dreptul lotului 3. Pe autostrada nici nu simti cand ajungi.

anacronox

ceata densa la Deva, vizibilitate 50 de metrii. pe centura si la giratoriile de intrare/ iesire pe autostrada e cam haotic ca se vine tare

Ionut

E cod galben de ceata in jumatate de tara, mergeti atent!
:cheers:

Ar fi utile niste mesaje pe VMS/ITS. Poate si o limitare de viteza. Stiti daca acum acele portaluri pot afisa reduceri de viteza?

bogdymol

Quote from: Ionut on December 29, 2013, 05:21:40 PMStiti daca acum acele portaluri pot afisa reduceri de viteza?

Pot afisa cam orice, doar sa le comanzi din soft. Reduceri de viteza au fost afisat pe Centura Arad, iarna trecuta, cand erau ninsorile alea puternice. In loc de 100 (cat afiseaza in mod obisnuit), aratau 80 km/h.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

radutm

Din pacate, suntem nevoiti sa asistam si la partea proasta a autostrazilor noi: intretinerea necorespunzatoare. La parcarea de langa Orastie (LE: Pianu), este o bataie de joc totala...toaleta este de fapt inchisa, oamenii isi fac nevoile pe unde apuca si nu sunt cosuri de gunoi.

Asta era in ajunul Craciunului.
cont inchis

GabiHd

Nu seamana cu spatiul de servicii de la Orastie. Mai degraba cu cel de la Pianu.
La Orastie sunt deschise toaletele.

iuli

Am mers ieri pe A1 Lugoj - Dumbrava si pe A6. Impresii? Pai, imi place calitatea lucrarii desi mi se pare ca pe A6 calitatea rosturilor are probleme, "micile" hopuri nu mi se par foarte mici mai ales ca e putin circulata, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi dupa un an sau dupa ce va intra si ceva trafic mai greu. Imi place ideea de camere video si telefoane de urgenta alimentate solar. Nodul de la Dumbrava mi se pare cam neispirat iluminat, fata de restul nodurilor de pe A1. Peisajul superb, mai ales pe A6 unde ai impresia ca mergi zeci de kilometri fiind atat de serpuit, denivelat, cu debleuri verde crud, cu pasaje, noduri...

Si legat de toalete, erau deschise si cu agent de paza. La fel si pe lotul 1 Timisoara - Lugoj.

Pe scurt, o treaba buna!

Legat de lotul 2, deja exista infipti tarusi in continuarea lotului 1 la Izvin, atat pe centrul autostrazii cat si pe laterale. Abia astept!!!  :D
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

confirm si eu ca spatiul de servicii de la Orastie e cel postat de GabiHD...deschis, curat, functional si pazit...caut o poza de cand am fost la deschidere sa vad daca am facut si revin...nu stiu de unde sunt pozele lui radu, insa de oriunde ar fi e strigator la cer... !

radutm

Quote from: GabiHd on December 29, 2013, 06:52:44 PM
Nu seamana cu spatiul de servicii de la Orastie. Mai degraba cu cel de la Pianu.
La Orastie sunt deschise toaletele.
Asa este, nu mai tineam minte exact care era. A fost dupa Orastie, ai dreptate.
cont inchis

GabiHd

Avem iarasi trafic cu rosu in dreptul podului peste Mures de la Simeria. E o ceata foarte densa in zona Hunedoarei.
http://goo.gl/maps/iPLZe

LE. Vad ca a disparut rosul, dar oricum galben e foarte mult.

dorum

offf....cat de mult urasc MCV-urile albe cu girofar stand la panda, atat de mult mi le doresc pe vremea asta sa fie din 10 in 10 km pe autostrada....