Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 52 Guests are viewing this topic.

Nebhotep

Mare porcarie sa ti o autostrada inchisa fara un motiv... sau poate nu exista contract ptr deszapezire si tinand cont ce so intamplat ieri... pacat

Am facut si eu azi soimus -sibiu. Am obsevat ca inainte de iesirea de la orastie indicatoarele de pe autostrada inca au stearsa directia bucuresti A1... cred ca au uitat de ele. In rest a fost superb drumul, in special lotul Strabag.

dorum

Quote from: sebba on December 23, 2013, 06:45:05 PM
apropos... dorum... ai vazut vreo masina de la vreo televiziune sau ceva de la mass-media asteptand deschiderea?
lipsa lor ar dovedi clar politizarea si manipularea presei... de la A la Z... nimic senzational din pacate!

unu de la Digi s-a plictisit asteptand si el la centura lugoj...el s-a mai dus pe A6 pe contrasens, dar se intorcea...bataie de joc!
au ramas acolo 2 colegi Schluppi si imike
eu m-am retras :(

dorum

CONCLUZII personale la sfarsit de an:

Sanovita e de domeniul trecutului...vom fi cu ochii pe TS sa vedem ce vor face dupa sarbatori...daca incep tare cu ce se poate face iarna si din primavara incep cu terasamentele, sunt sanse ca la anul sa circulam macar de la Dumbrava pana la Topolovatu Mare...

Lugoj -Deva 2,3,4 speram de asemenea dupa sarbatori sa vedem miscare cu org de santier & stuff...

De Sebes - Turda nu-mi fac iluzii, pana cel mai devreme la sfarsitul primaverii o sa ne fu..m tastaturile cu F5 pe paginile CNSC si CAB.

Comarnic-Brasov va dura pana se obtine finantarea, si nu sper sa vad primu' tarnacop in stanca decat dupa sfarsitul verii...

Nadlac - Pecica tinand cont ca termenul e de un an si avem castigator firma serioasa, ma astept dupa sarbatori la ceva miscare...

Pecica - Arad chiar daca se semneaza in vara, nu poate sa nu fie gata inainte de Nadlac - Pecica!

A3 zona centura BUC, sper din tot sufletul sa primeasca finantare

and last .... Impregilo...Dumnezeu cu mila!!!!

imike

Asteptind deschiderea A1-A6 am avut parte de un apus de soare superb.

Celelalte stiri au fost deja postate de DORUM.
Seara faina!

dorum

Si cu asta, eu va urez tuturor sa aveti parte de cel mai fericit CRACIUN cu putinta, multe cadouri si zile frumoase si linistite alaturi de cei dragi!
Iar despre autostrazi (pasiunea noastra) sa auzim, sa pozam si sa filmam numai de bine!!

:cheers:

Ionut

Stati asa, nu plecati. Noi ce facem pana la primavara? :D
Oare vor lucra pe Lugoj-Deva si/sau Timisoara-Lugoj lot 2 pe timpul iernii? :) Ca altfel vor urma doua-trei luni triste rau.

BoGDaN

Astazi pe centura Sibiu in dreptul nodului spre Agnita era sau calc un caine care mi-a sarit in fata masinii la 125 km/h. Stiam ca sunt garduri pe centura, cred ca a venit de pe breteaua de acces cumva. Cainii astia si autoritatiile locale...Black Holes and Stephen Hawking.

dorum

:)

1. Urmarim procesele pe Sebes-Turda
2. Pozam TS TM - Lug 2 si Astaldi Nadlac-Pecica, care eu zic ca vor lucra
3. Urmarim Lg - Deva 2,3,4...trebe sa inceapa ceva

...nu ramanem noi fara "obectu" muncii asa usor :)

Ionut

Ah, multumesc in numele colegilor pentru efortul tau de azi!!! E foarte nasol ca nu au deschis... politicieni de doi lei. Multumim pentru efort! Si multumiri si pentru ceilalti doi colegi sau cine a mai fost (si nu stim de ei). Apreciem foarte mult ca ati pierdut o zi acolo degeaba... si in perioada asta... :ohno:

Ionut

Avem trafic pe A1 si A6. S-a deschis sa inteleg...
Poate cineva sa confirme?

iuli

Aici iarasi scrie de subraversari pentru ursi. Prima data am crezut ca am citit aiurea... Deci costa niste subtraversari?! Pai alea nu se pot lua in considerare in zona unor viaducte sau unor pasaje? Credeam ca e vorba de supratraversari... Sunt confuz!!!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

doryan93

Deja apare stirea c-am prin toate ziarele. Autostrada s-a deschis in jurul orei 20.
Primul tronson al autostrăzii Lugoj-Deva se va deschide în această seară traficului, după amânări şi... confuzii şi iar... amânări. E vorba de 27 de kilometri (plus încă 10), care fac mai lin drumul de la Lugoj la Deva, dar nu destul de lin, pentru că mai e de lucru în continuarea acestui tronson.
Sursa aici.

Harry

Din ce am inteles (am vazut un documentar pe Discovery despre construirea de autostrazi in zone cu animale salbatice) ursii, lupii, cerbii, elanii si alte animale care intr-un ciclu anual au un traseu extins, acest trasu fiind acelasi. Si cercetatorii studiaza aceste trasee si deseneaza harti ale miscarii animalelor catre zonele de hrana/inmultire si aceste traversari (fie ca autostrada devine elevata, fie ca traversarea e pe deasupra autostrazii) se fac la intersectia traseelor animalelor cu autostrada....

Ionut

In exploatare (km reali, nu km de numerotare) la 23.12.2013:
A1: Bucuresti-Pitesti 109,66 km (include Pitesti bypass)
A1: Sibiu bypass 17,56 km
A1: Sibiu-Saliste 16,105 km
A1: Cunta-Sebes-Orastie 43,855 km
A1: Orastie-Simeria-Deva 32,80 km
A1: Dumbrava-Sanovita 27,472 (intre nod A6 si Sanovita NU se circula, desi segmentul este finalizat)
A1: Izvin-Giarmata (Timisoara bypass) 9,50 km
A1: Timisoara-Arad 44,50 km (include Arad bypass)
A2: Bucuresti-Cernavoda-Medgidia-Constanta 203,00 km
A3: Bucuresti-Ploiesti 56,29 km (sectiunea de 6 km intre CB si zona Pipera/Tunari nu este terminata)
A3: Campia Turzii-Gilau (Cluj vest) 52,00 km
A4: Constanta bypass 22,20 km
A6: A1-Centura Lugoj 11,40 km
---------------------------------------------------------------------
TOTAL KM REALI IN EXPLOATARE: 646,342
* pe aproximativ 10 km intre nod A6 si Sanovita NU se circula, desi segmentul este finalizat
---------------------------------------------------------------------

Astazi am mai pus 27,472 + 11,40 = 38,872 km, desi cei aproximativ 10 km intre A6 si Sanovita nu sunt dati efectiv in exploatare. Ca sa fie mai simplu, i-am pus si pe ei la socoteala. :)

Deci acum avem aproape 650 km de autostrada. Sa fie primiti.