Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 60 Guests are viewing this topic.

dorum

nici la aceasta ora nu s-a deschis...nu mai stau ca nu mai pot filma...se intuneca...
neseriosi!

sebba

io ti-am zis! fugi acasa! nu merita! sa ai pofta la bere sau la ce vrei tu!
Sailing away! S/Y Haimana

AFC

Quote from: baudolino on December 23, 2013, 04:42:35 PM
Salutare tuturor!

Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat: pe 6 ianuarie (luni) trebuie sa plec din Bucuresti spre Budapesta si nu stiu ce traseu sa aleg, cu toate tronsoanele astea care s-au deschis in ultima luna.

Eu iti recomand ultima varianta, cu mentiunea ca ai putea de la Timisoara sa mergi spre Cenad in loc de Arad - Nadlac. Am iesit de mai multe ori pe la Cenad si a fost ok. Drumul prin sud este ok si putin mai scurt.
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

Anonymous Rider

Acum 10 minute am trecut pe centura Lugojului. 2 masini de Politie, una de la jandarmi. Blocurile de piatra fotografiate anterior de @dorum, sunt tot acolo. ȚEAPĂ!

M-a cam enervat faza asta! Poate am noroc maine sa ajung pe la Alba Iulia si compenseaza nervii din seara asta! :D

LaterEdit: acceasi treaba si la nodul de la Traian Vuia. Am senzatia ca cei mai țepiți sunt cei de la Interne: au tinut vreo 10 politisti pe vremea asta. "Saracii de ei!!" :D

sebba

lasa ca aia sunt platiti, au stat acolo in orele de program
dorum si ceilalti (care au fost data trecuta, pe 19) au stat pe timpul si banii lor
nesimtirea mare e ca nici de cioturile finalizate nu putem beneficia, si acolo trebuie sa fie intarzieri si batjocura

propun sa upgradam bannerul cu "vrem A1 sibiu-pitesti" intr-unul cu "incetati ACUM sa va mai bateti joc de tara / vrem A1 sibiu-pitesti"

bogdymol

Quote from: sebba on December 23, 2013, 05:26:57 PM
propun sa upgradam bannerul cu "vrem A1 sibiu-pitesti" intr-unul cu "incetati ACUM sa va mai bateti joc de tara / vrem A1 sibiu-pitesti"

Eu l-as upgrada cu "VREM AUTOSTRĂZI !!!"
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

sebba

^^ da, da, dar stai, ca trebuie sa o luam progresiv... prima data trebuie sa-i trezim... sa priceapa ca noi nu dormim... :D

schluppi

ora 17:45. Circulatia  pe A6 si A1 (Balint - Traian Vuia) nu este inca deschisa.

penad2007

sebba

apropos... dorum... ai vazut vreo masina de la vreo televiziune sau ceva de la mass-media asteptand deschiderea?
lipsa lor ar dovedi clar politizarea si manipularea presei... de la A la Z... nimic senzational din pacate!

Ionut

Ce mizerie de politicieni. Sper totusi sa deschida.

sebba

@Ionut, n-ai o tema pe negru ptr SMF? asa, provizoriu... macar prin asa ceva sa protestam... trebuie totusi sa-i facem sa priceapa ca nu lucreaza in interesul nostru... trebuie sa facem ceva... cat de putin...  nici nu mai stiu ce sa zic...

StefanCelMare

stangabriel

Si filmarea e de pe autostrada azi.

marcelbanu

Pe unde merg susțin A1 Sibiu - Pitești...

Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !