Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 60 Guests are viewing this topic.

sebba

da, e clar ca fara continuarea spre Sanovita e o imbarligatura aiurea dar asta se va rezolva in viitor
si exact cum zice si vancouver, ori pe la Paru ori pe centura Lugjului, ca timp e cam acelasi lucru
chiar ma intrebam deunazi de ce au facut nod la Paru... va ramane ca si nod principal Lugoj Nord dupa ce se va continua A6 spre sud?
Sailing away! S/Y Haimana

dorum

A6 de pe pasaj Paru

A1 de pe pasaj Balint

dorum

oficialii parcurgA1/ A6 dinspre Dumbrava spre Lugoj

dorum

Tavi

@dorum: Daca poti te rog sa le transmiti un sincer ... "Vrem autostrada Sibiu - Pitesti!" :)

Ionut

dorum

liniste...aufost oficialii insa nu au deschis-o...nu mai stau mult ca m-am plicti :)

Ionut

Daca mai stai si intri pe A6 sunt foarte curios cum se prezinta situatia la nod, cum este acel DJ prin acele localitati pana in DN. :cheers:

dorum

dj e GROAZNIC! cred ca am niste poze, o sa le postez...nu poti filma prin hartoape...

stangabriel

Plus inainte de Paru sunt cateva curbe in panta foarte abrupte.

Multumim de poze si informatii....felicitari pentru efort,va ramane scris acest lucru in arhiva.

dr4qul4

S-a dat avizul pentru mediu. (banuiesc ca e vb de Lugoj-Deva)
Subtraversari pentru ursi de 30-32 mil euro!!!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

sebba

Quote from: dorum on December 23, 2013, 02:51:20 PM
liniste...aufost oficialii insa nu au deschis-o...nu mai stau mult ca m-am plicti :)

pai daca nu o deschid de ce pastele masii au mai ars gazul pe acolo?
oare ce putem  face ca sa-i trezim totusi la realitate pe astia?

doru, daca nu ai facut-o, mergi tata acasa si bea o bere, o meriti! lasa-i incolo cu alba/neagra lor... deja, a nush cata oara, batjocura se mentine...

teocharis

dupa accidentul de la Cunta sufla si in iaurt cu aceste deschideri "partiale"

totusi, nu s-a anuntat oficial nicio deschidere ptr astazi 23.12. 2013.

baudolino

Salutare tuturor!

Sper ca ma puteti ajuta cu un sfat: pe 6 ianuarie (luni) trebuie sa plec din Bucuresti spre Budapesta si nu stiu ce traseu sa aleg, cu toate tronsoanele astea care s-au deschis in ultima luna.
Variantele la care m-am oprit pana acum:
a. cea clasica: Bucuresti - Valea Oltului - Sibiu - Deva - Arad - Nadlac
+: cele 3 tronsoane din A1 Sibiu - Deva
-: la venirea in tara, bucata Nadlac - Soimus (200 km) am facut-o in 4 ore din cauza cetii si a aglomeratiei
-: bucata Cunta - Sibiu a fost extrem de aglomerata (si ceata f groasa)

b. Bucuresti - Valea Oltului - Sibiu - Deva - Faget - Lugoj - Timisoara - Arad - Nadlac
+: desi e cu 40 km mai lung fata de varianta a), e mai multa autostrada
-: nu stiu cum se prezinta drumul Deva - Faget - Lugoj

c. Bucuresti - Drobeta - Caransebes - Lugoj - Timisoara - Arad - Nadlac
+: sper sa fie mai putin aglomerat decat valea Oltului
-: nu stiu mare lucru despre cum e drumul prin sud

Daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii, va multumesc mult.

sebba

@teocharis, crezi tu ca-i doare pe ei undeva de accidentul de la Cunta??
daca i-ar fi intresat ar fi facut ceva provizoriu la Sanovita sau nu ar fi avut comportamentul asta indolent fata de alte lucrari care pe langa importanta lor economica ar salva, indirect, si vieti...