Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 64 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Archi

OMG Bratislava-Budapesta 5 ore si ceva, pe goagle arata 2 ore. Sau se referea la Bratislava-Mako?

Betuel

Quote from: Archi on December 22, 2013, 12:05:31 AM
For curiosity: Cam cat ai stat la coada?

N-am stat la coada pt ca nu am venit de pe A1 ci doar am trecut podul peste autostrada catre Cunta si astfel am vazut ca era coada. Daca imi amintesc bine coada era mai lunga decat breteaua de iesire de pe A1.

Earthchild

anacronox

Accident pe A1 intre sebes si cunta. Traficul blocal din cauza cetii. Ajung in scurt timp in zona

gdaniel

Accidente multiple la iesirea de la Cuntza. Smurdul era blocat in coloana. Politia muta traficul pe Dn1 la iesirea din Sebes.

bogdymol

Accident in lant pe A1 langa Sebeș. La TV am vazut o stire scurta cum ca 40 masini au fost implicate. Cantareata Paula Seling e acolo:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

teocharis

era un "destept" pe aici care incerca sa ne convinga ca soferii  pot vedea si singuri ce vreme e afara?! nu e nevoie de semnalizare electronica pe autostrada POLEI

wha a fine mess

verdiuc

Acelasi care zicea ca nu poti circula pe banda 2 a unei autostrazi, daca ea este fara trafic ..  :zen:

bogdymol

Quote from: verdiuc on December 22, 2013, 10:35:28 AM
Acelasi care zicea ca nu poti circula pe banda 2 a unei autostrazi, daca ea este fara trafic ..  :zen:

Iar incepi?
drumurile mele

Ionut

Sper ca n-a patit nimeni nimic serios... doar table indoite.

dorum

BoGDaN

Pfff am auzit si eu de accident de la cineva din zona, se pare ca e destul de grav. Cred ca e un miracol ca doar o persoana e grav ranita, mai ales ca e zi de Duminica si nu circula multe TIR-uri. Daca era in timpul saptamanii....