Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 26 Guests are viewing this topic.

Anonymous Rider

Quote from: dorum on December 21, 2013, 04:21:29 PM
te ajut eu...copiaza de la mine si eu imi sterg postul...

Mersi mult! Incă îmi prind urechile cu phpBB.

BTW, dacă am pus ceva greșit pe undeva, vă rog dați de știre!

Mulțam!

P.S.: Luni-Marți fac și Traian Vuia - Lugoj; din nou, sper să fie vreme bună!

bogdymol

Imi explica si mie cineva utilitatea benzii dintre parcare si autostrada de la minutul 20:00?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Nu-ti explicam...o tinem doar pt noi! :lol: :lol:
Evident...utilitate 0 barat...

Anonymous Rider

Quote from: bogdymol on December 21, 2013, 04:26:46 PM
Imi explica si mie cineva utilitatea benzii dintre parcare si autostrada de la minutul 20:00?

Ca sa stea politia. :) Vezi acelasi minut, la iesire din parcare.  :lol:

Intre timp, s-a randat si varianta HD, puteti verifica.

iuli

Quote from: bogdymol on December 21, 2013, 04:26:46 PM

Pitstop rapid, sau in cazul in care te-ai razgandit si vrei doar sa le faci cu mana la cei din parcare. ;)

Quote from: dorum on December 21, 2013, 01:22:51 PM
Ziaristi de DOI LEI BUCATA!!!!

Presa....no comment, RUSINE pt modul de a pune problema...

Am pus si eu mai sus un link de la cei pe care ii credeam seriosi (digi24) care la fel iau la misto si cauta doar partile negative.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

pasadia

Quote from: dr4qul4 on December 20, 2013, 06:44:59 PM
In legatura cu Pitesti-Sibiu, erau doar niste avize, nimic complicat. Nu trece prin nici o zona protejata, nu au nici macar pasaje pentru animale de facut pana la Racovita.
Interesant ce spunea Primarul: vor fi 2 noduri, unul Curtea de Arges Sud si unul la Tigveni , probabil putin mai la nord de localitate.

Am fost de ateva ori anul acesta in zona, de la Curtea de Arges atat spre Rm Valcea cat si spre Salatrucu. Inca nu au inceput nici un fel de exproprieri iar cei din Tigveni nu stiu ca satul lor va deveni nodul prin care se va lega Rm Valcea de A1 (de fapt nimeni nu cred ca stie ceva de autostrada).

Singurele probleme sunt intre Curtea de Arges si Tigveni (unde dealurile aluneca mereu) si la trecerea Salatrucu-Poiana unde terenul este stabil dar abrupt (si unde ar trebui un tunel). In rest se merge pe valea Topologului, care este destul de larga si nu foarte populata.

Cum n-am aflat in mod sigur de nicaieri, te intreb pe tine, daca tot ai fost in zona: acel DN7D este asfatat? Care e starea lui? Ma refer mai ales la zona dintre Salatrucu si Poiana, desi oricum in cazul unui santier ar ajunge sa fie foarte folosit pe intreaga sa lungime.

iuli

Locuitorii din Sebeş au petrecut cu muzică şi artificii după inaugurarea autostrăzii Sibiu - Orăştie

QuoteAvem atât de puţine autostrăzi, încât atunci când mai inaugurăm câţiva kilometri e motiv de sărbătoare. Locuitorii din Sebeş au petrecut aseară în cinstea inaugurării autostrăzii Sibiu-Orăştie. Oamenii spun că au scăpat de traficul aglomerat, de gălăgie dar şi de poluare. Sute de localnici au petrecut aseară în centrul oraşului cu muzică şi focuri de artificii.

Fericiţi că prin oraş nu mai trec tiruri, mai mulţi şoferi din Sebeş au făcut o plimbare cu maşinile.

,,Înseamnă foarte mult, cel mai mult, e un cadou acum de sărbători. Am scăpat de traficul infernal, am scăpat de cele 40.000 de maşini care treversau municipiul Sebeş. Este mult mai linişte", spune cu încântare un localnic.

Apoi s-au reunit cu mic cu mare în parcul din faţa primăriei, unde au participat la un spectacol susţinut de câteva trupe locale. Petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii.

Potrivit statisticilor, prin Sebeş treceau zilnic peste 10.000 de autovehicule, iar în zilele de trafic intens, numărul acestora putea ajunge la 40.000. Odată cu inaugurarea centurii, aceasta problemă a fost rezolvată, iar localnicii au de acum mai multă liniște și mai puține noxe de inhalat.

sursa: digi24
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Cristian, excelenta filmarea, multumim mult! BIG like! :)
Abia astept si Lugoj-Deva si A6. Vezi poate reusesti sa te vezi cu dorum. :D

Anonymous Rider

Quote from: Ionut on December 21, 2013, 04:58:24 PM
Cristian, excelenta filmarea, multumim mult! BIG like! :)
Abia astept si Lugoj-Deva si A6. Vezi poate reusesti sa te vezi cu dorum. :D

Luni am o zi complicata, in care trebuie sa ajung la Alba Iulia. Din nou. Sper sa pot filma Deva-Sebes Nord, dupa ce filmez Lugoj-Traian Vuia. Partea buna e ca nu trebuie sa ma dau jos. :lol:

La primavara sper sa ajung sa "dronez"  toate nodurile principale de pe A1. Vremea sa tina si timp sa fie! :)

iuli

În lipsa indicatoarelor pentru Sebeș, șoferii înconjoară sensul giratoriu de mai multe ori

QuoteAbia inaugurată, Autostrada Orăştie-Sibiu le încurcă drumurile şoferilor care sperau că odată cu deschiderea circulaţiei vor ajunge mai repede în diferite colţuri ale ţării. Cei care merg dinspre Sibiu spre Orăştie se împotmolesc într-un sens giratoriu, situat în apropierea localităţii Sălişte.

Aici ar fi trebuit să existe un indicator spre Sebeş, care însă lipseşte. De aceea, mulţi şoferi nu ştiu încotro să se îndrepe şi înconjoară sensul giratoriu de mai multe ori, în speranţa că vor alege, până la urmă, ieşirea corectă.

Lipsa unui indicator care să le arate şoferilor drumul spre Sebeş îi pune în mare dificultate. În aproximativ 10 minute nu mai puţin de 15 maşini au fost nevoite să se rotească în acest sens giratoriu până au identificat traseul corect.

Unii şoferi au ales la întâmplare drumul.

Mai mult, unul dintre indicatoare îi întoarce din drum pe şoferii care vor să meargă dinspre Sibiu spre Sebeş.

Si pentru ca prostia nu a fost clara in fostul reportaj insista pe senzational:

QuoteCei 60 de kilometri de autostradă dintre Sibiu şi Orăştie au fost inauguraţi joi.Atunci premierul a tăiat panglica, deși autostrada are lipsuri mari.

Punctele SOS de pe autostrada Orăștie-Sibiu nu au fost încă desigilate și nici nu funcționează.

Bucata de autostradă Orăştie-Sibiu este drum cu obstacole, iar pe traseu se pot vedea deja animale moarte.

Mai mult, pe porţiunea inaugurată ieri nu există toalete publice şi benzinării.

Sursa: digi24
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Anonymous Rider

^

E si nu e adevarat. Oricum, presarii si-au urmarit interesul: senzationalul!

1. sunt probleme la giratorii; unele sunt puse bine, altele nu, dar importanta e si "cultura" soferului; la Cunta am vazut o duba care a dat vreo 3 ture pana a "inteles" cum intra pe A1
2. Nu am observat situatia punctelor SOS, in schimb, am vazut multi soferi stationand pe banda de urgenta, din motive de: poze, telefon, hai sa poposim aici, hai sa cascam gura
3. Animale moarte nu am vazut; am vazut doar un caine undeva intre Sebes si Cunta
4. Nu exista nici toalete si nici benzinarii, e drept; exista parcari, in care nu am oprit, dar unde am vazut toaletele publice: nu stiu daca sunt deschise sau nu.

Earthchild

Ce ziariști de c...t avem! :(( :(( :((    Ăștia își închipuie că bomboanele cresc în brad și benzinăriile se construiesc înaintea autostrăzii propriu-zise... Într-adevăr școala românească de jurnalism scoate pe bandă cre...izi tabloidizați.

Dacă inaugura Bianca Slav autostrada, mamă, mamă, ce articol de front page ar fi avut respectivii ziariști!!!

Betuel

Am fost ieri pe la amiaza pana la Drașov (imediat dupa Cunta) si la iesirea de pe A1 era o coada destul de mare. Pana nu va fi gata lotul 3 problema asta cred ca o sa persiste. La intoarcere am mers pe A1 de la Saliste pana la Sibiu. Va spun ca m-am indragostit de autostrada :D E realizata exceptional. La viteza de aprox. 140 km/h cu cat am mers, (doar in dreptul loc. Cristian am "calcat-o" mai tare) mersu' pe autostrada se simte extraordinar. Zici ca stai pe loc. Sunt foarte entuziasmat sa vad ca in sfarsit nu mai trece traficul de tranzit prin Cristian.

Archi

For curiosity: Cam cat ai stat la coada?