Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 55 Guests are viewing this topic.

Tavi

Nadlac Arad (ambele loturi) si Imbecilio in 2014, Tm- Lugoj Lot2 - "daca da Dumnezeu" (ce-o insemna asta?) in 2014. Oricum, am inteles ca toamna 2015 inseamna Nadlac - Sibiu in totalitate (nu stiu daca si cu parcari si cu benzinarii) dar si Sebes - Turda. Om vedea ..

razvan_43

^^ Asa ar fi cel mai logic si speram ca se va si intampla.Arad-Sibiu si Sebes-Turda finalizati.Am mai avea doar Sibiu-Pitesti si centura Bucuresti.Apropo de centura Bucuresti,ce se mai aude?Se face,e proiect,e studiu de fezabilitate?In ce stadiu e?

Ionut

Baieti, luati cu rezerve ce zice Sova. Ce, iar trebuie sa repet? :)
ESTE IMPOSIBIL SEBES-TURDA LA FINAL DE 2015! Imposibil. E final de 2013 si vor fi multe contestatii. Iar traseul nu e usor deloc!

De centura Bucuresti (adica A0, presupun ca la asta te referi), nu se mai aude nimic. Ultimele vesti erau ca se va face in concesiune/PPP la pachet cu administrarea Bucuresti-Pitesti si A2. Insa nu se mai aude nimic. Avem thread si pentru A0, discutam acolo daca stie cineva ceva.

mariansb

Poze de azi de la nodul Lancram, marca Edy Schneider

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Ionut

Nodul Lancram e superb. Superb si incredibil de aglomerat. Nu se va imbunatati simtitor situatia decat dupa ce va fi gata Sebes-Alba Iulia (din Sebes-Turda). La Sebes va fi cel mai demential nod de la noi dintre doua autostrazi si doua drumuri nationale. :D

Iata captura din clipul video pus de Doru IERI imediat dupa inaugurare.

Ionut

Razboiul dronelor. :D
http://www.youtube.com/v/B8-meXpyQJs

Nu cred ca s-a mai pus ieri... Sau s-a pus? Scuze daca il repet, ieri a fost nebunie.
http://www.youtube.com/v/U2Z73eLXyOw

Ionut

Conform planului initial, da? :)
(15 mai 2012)

http://www.youtube.com/v/uNUlIcvNJjA

Nu are nimeni cunostinte pe la Curtea de Arges sa afle ce s-a intamplat din 2012 si pana acum cu acele autorizatii? Sau putem cere informatii?

Anonymous Rider

Quote from: Ionut on December 20, 2013, 06:19:02 AM
Quote from: CristianSitov on December 20, 2013, 02:02:25 AM
Mâine, dacă ține vremea, filmăm cei 76.6km de la Cunța la Șoimuș.

Daca filmezi, am o mare rugaminte, daca poti/vrei. Sa pui DOUA versiuni pe youtube - una rapida, 2x, pentru cei care se plictisesc. Si una normala, la viteza normala, 1x, pentru cei ca mine care nu se plictisesc. :lol: Merci fain!

A ținut vremea. Acum lipim filme. Revin după ce fac upload. ;)

razvan_43

Vin si eu cu o intrebare.Oare nu era mai bine ca la nodul Lancram sa fie denumirea pusa si pe indicator?Sau este si nu am vazut-o eu? Pentru ca daca vii dinspre Orastie vezi primul nod cu indicatoare Sebes,Alba,Bucuresti  si daca mai mergi la nodul Lancram iar Sebes,Alba.Ma gandesc la cei care vin de prin strainatate sau cei care nu stiu vor iesi pe primul nod catre Sebes daca merg spre Alba,Cluj  sa zicem, nestiind ca mai pot rula pe autostrada pana la urmatorul nod.Ce ziceti,la noi intotdeauna mi s-a parut destul de proasta semnalizarea.
In strainatate parca sunt mai bine facute semnalizarile localitatilor.

Ionut

Eh, noi nu stim sa punem punctele cardinale... in mod normal trebuie pus Sebes Est, Nord si Vest. Nu trebuie "Lancram" ca nu inseamna nimic pentru cei care nu sunt de prin partea locului (doar localnicii si noi stim treburile astea). Dar punctele cardinale sunt bune pentru a te orienta. Foarte rar vezi asa ceva la noi.

radutm

De la intrarea in Deva (intersectia DN7 cu Dn76 de la Soimus) pana la Sibiu est, Google Maps ne arata in felul urmator:
- 133 km, 1 ora si 16 minute pe varianta cu autostrada recent inaugurata
- 137 km, 1 ora si 36 minute, cu autostrada Deva - Orastie, cum era pana acum
- 135 km, 1 ora si 51 minute, pe varianta veche, doar pe DN
In realitate timpii erau mai lungi.
cont inchis

dr4qul4

In legatura cu Pitesti-Sibiu, erau doar niste avize, nimic complicat. Nu trece prin nici o zona protejata, nu au nici macar pasaje pentru animale de facut pana la Racovita.
Interesant ce spunea Primarul: vor fi 2 noduri, unul Curtea de Arges Sud si unul la Tigveni , probabil putin mai la nord de localitate.

Am fost de ateva ori anul acesta in zona, de la Curtea de Arges atat spre Rm Valcea cat si spre Salatrucu. Inca nu au inceput nici un fel de exproprieri iar cei din Tigveni nu stiu ca satul lor va deveni nodul prin care se va lega Rm Valcea de A1 (de fapt nimeni nu cred ca stie ceva de autostrada).

Singurele probleme sunt intre Curtea de Arges si Tigveni (unde dealurile aluneca mereu) si la trecerea Salatrucu-Poiana unde terenul este stabil dar abrupt (si unde ar trebui un tunel). In rest se merge pe valea Topologului, care este destul de larga si nu foarte populata.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Goldmund

Am vazut si admirat toate filmele si pozele puse la dispozitia noastra de entuziastii 'de pe teren'(inca o data, mii de multumiri!), printre altele tronsonul Sibiu-Saliste cu tunelul bine iluminat si avertismente cu 'drum alunecos' inainte de viaduct - nota bene! - in general, multe semne de circulatie, informatii f. utile. O singura mentiune:
marele viaduct de la Ciliu( - documentar pus pe 29.01 2013, cu nici un an in urma!! - inca o data, respect fata de constructor ) avea bineinteles si un panou care ne anunta lungimea viaductului, insa nu si inaltimea lui - mare pacat! - oriunde ar fi un motiv de mandrie inaltimea acestui viaduct si bineinteles ca ar fi scris pe un panou...
Felicitari tuturor celor care intretin acest forum!
Sarbatori fericite si
Un Craciun Fericit la toti!

iuli

Apa la moara pentru cei care spun ca in Romania nu se face nimic sau ca suntem prosti:

Autostrada Orăştie-Sibiu are probleme, la o zi de la inaugurare

QuoteIeri premierul tăia panglica, astăzi se plimbă câinii pe autostrada Orăştie-Sibiu, o bucată din ceea ce ar trebui sa fie autostrada care leagă Marea Neagră de vestul Europei. A fost inaugurată cu lipsuri mari, ca toate autostrăzile deschise traficului pe fugă în România.

[...]

sursa
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele