Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 73 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Prima poza aeriana cu Centura Sebes deschisa:

Quote from: Eduard Schneider

19.12.2013 o zi istorica pentru Romania

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Eu ma gandesc, pe langa dopul de la Sebes, la ce incredibil cosmar am incheiat astazi cu traficul pe DN1/7 intre Sebes si Sibiu. Cei care au condus macar o data pe acest drum EXTREM de ingust, plin de trafic, extrem de virajat si cu multe pante, pot sa uite in sfarsit de cosmar. Un drum care a omorat mult oameni de-a lungul timpului. Bine, n-am scapat complet, mai avem Cunta-Saliste, dar e un mare pas inainte.

Daca toate vor merge bine si nu va pleca la vale dealul Aciliu cu viaduct si/sau cu tunel cu tot, atunci la anul pe vremea asta vom sarbatori din nou!!! Poate chiar cu o luna-doua mai devreme, daca avem noroc.

Ionut

davyl

Quote from: Ionut on December 19, 2013, 04:36:18 PM
Poze Ovidiu Sopa, sibiul.ro. Multumim!

sursa: Sibiul.ro
Absolut superbe! Multumiri d-lui Ovidiu Sopa!

Fotografia asta este "Fotografia zilei" in viziunea mea!!! Grazie Italia!  8)

savagedanyro

...live the moment...

mariansb

Sunt  in Alba Iulia acum cu treaba şi trebuie sa ramîn pînă mîine aici, dar nu mai am rabdare şi chiar daca se intuneca, voi merge in seara asta pana la Cunta şi înapoi .:cheers:
Voi reveni cu impresii
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

RaduC

avem trafic intens deja pe A1!!!
va salut pe toti, am asteptat precum un copil asteapta bicicleta de la Mos Craciun aceasta deschidere, cu toate ca nu stiu cand voi ajunge sa profit de ea! Sa aveti parte de sarbatori fericite si un an nou macar la fel de fruptos in ceea ce priveste activitatea pe forum!
http://www.flickr.com/photos/109521249@N03/11451091003/

chr

Vad ca GoogleMaps inca nu ruteaza pe autostrada.

Ionut

Sa adunam, asadar. Astazi avem trei tronsoane noi, Orastie-Sebes Vest, Sebes Vest-Cunta si Saliste-Sibiu Vest. In total 59,96 km fix.

In exploatare (km reali, nu km de numerotare) la 19.12.2013:
A1: Bucuresti-Pitesti 109,66 km (include Pitesti bypass)
A1: Sibiu bypass 17,56 km
A1: Sibiu-Saliste 16,105 km
A1: Cunta-Sebes-Orastie 43,855 km
A1: Orastie-Simeria-Deva 32,80 km
A1: Lugoj-Timisoara lot 1 (Izvin-Giarmata, Timisoara bypass) 9,50 km
A1: Timisoara-Arad 44,50 km (include Arad bypass)
A2: Bucuresti-Cernavoda-Medgidia-Constanta 203,00 km
A3: Bucuresti-Ploiesti 56,29 km (sectiunea de 6 km intre CB si zona Pipera/Tunari nu este terminata)
A3: Campia Turzii-Gilau (Cluj vest) 52,00 km
A4: Constanta bypass 22,20 km
---------------------------------------------------------------------
TOTAL KM REALI IN EXPLOATARE: 607,47 km
---------------------------------------------------------------------

Am depasit 600 km!!!

Si mai avem si Sanovita-Dumbrava si A6. Luni, pe 23 dupa cum zicea Ponta prin presa. Pacat ca nu a fost tot azi... ma rog, poate Tirrena mai are ceva de lucru pe la A6 si mai are nevoie de cateva zile.

savagedanyro

...live the moment...

dr4qul4

Poate fac un giratoriu weekend-ul asta la sanovita  O:-)

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

savagedanyro

Si totusi vor fi si oameni tristi prin deschiderea asta.

Pe camera RDS vedem primul "perdant" : proprietarul benzinariei Petrom din Sebes :)
...live the moment...

mariansb

Pe camera RDS se vad destul de multe autoturisme care intra in Sebes dinspre Sibiu.
Sa fie asa multi sebeseni care se intorc spre casa?!
Probabil ca e ca dupa deschiderea centurii Sibiului in 2011 si a Devei in 2012  , cand unii nu stiau de autostrada.
Acum e totusi prea evident la intrarea de la Cunta.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

ciprebbe

O sursa secreta prezenta in nodul Lancram in aceasta zi friguroasa.

Arata bine lucrarea.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

savagedanyro

...live the moment...