Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 47 Guests are viewing this topic.

msamoila

:D Uraaaa ! avem inca putina autostrada! Poimaine o verificam cu rotile noastre ca sa spunem asa!

Inginerul

8)
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16243041-ultima-ora-asocierea-vinci-strabag-aktor-castigat-licitatia-pentru-realizarea-autostrazii-comarnic-brasov.htm

I told you guys! ;)

Quote from: Inginerul on December 03, 2013, 03:29:27 PM
Quote from: iachi_da on December 03, 2013, 02:59:10 PM
Na stati asa ca acum Ponta vrea autostrada Pitesti Valcea. Bai, a dracului, dar tot nu vor sa inchida CIV-ul! Totul e politica:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16124674-harta-strategia-autostrazi-pana-2018-guvernul-vrea-mai-multe-autostrazi-mici-printre-care-una-care-lege-bucuresti-alexandria-fieful-lui-liviu-dragnea-loc-finalizeze-coridorul-european-sibiu-pitesti.htm

Va propun un exercitiu si anume, sa privim aceasta decizie din punct de vedere al afacerii private! Așa, o sa vedem si intelegem decizia. Va genera un munte de bani si totodata justifica investiția! Este un business foarte profitabil sa interpui o zona privată intr-un canal public. Succesul este asigurat! Reteta nu este noua si este folosită cu succes si in alte domenii (gripa aviară si măsurile de dezinsecție in vămi, avizul medical pentru vize, etc).
Cine se opune? U.E.? Oare Vinci, care se știe ca are unul din cele mai puternice grupuri de lobby la Bruxelles, nu va obține girul pentru modificarea culoarului IV?
Pararea mea! Prietenii știu de ce!

Ionut

Evident. Toata lumea asteapta mireasa. :|
Bai chiar nu deschid si Sanovita-Dumbrava plus A6?! Hai spuneti-mi ca nu sunt atat de... hm, sa fiu politically correct? Atat de prosti.

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Da, Ponta si Sova s-au suparat. Au fost doar la Sibiu. Acum pe DIGI24 spun!
S-au speriat de noi ma... daca-ti zic. :lol:

Oameni buni, pentru Comarnic-Brasov avem thread SEPARAT! Vorbim acolo! Aici doar A1!

msamoila

Quote from: Ionut on December 19, 2013, 02:17:20 PM
Oameni buni, pentru Comarnic-Brasov avem thread SEPARAT! Vorbim acolo! Aici doar A1!
Scuze Ionut, voi posta acolo..dar dupa situatia de azi se pare ca A1 va trece prin Brasov.... :p

davyl

Multumiri tuturor colegilor din teren pentru relatarile live! Vad pe camera din Sebes ca inca este un trafic infernal acolo, la ora asta...

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Archi

Poza este la Cunta? ca m-am incurcat.

msamoila

4. Lugoj-Deva: in constructie, finalizare 2013 (lot 1)
Lot 1: km 0+000-km 27+472 | Constructor: Tirrena Scavi-Condotte-Cossi
Lot 2: km 27+620-km 56+220 | Constructor: Salini-Secol
Lot 3: km 56+220-km 77+361 | Constructor: Comsa-Teloxim-Aldesa-Arcadis
Lot 4: km 77+361-km 99+500 | Constructor: UMB-Tehnostrade
In total: 99,5 km.
detalii tronson

Ionut de astazi poti modifica si postarea de deschidere :) pt A1

ciprebbe

La Sebes inca nu s-a deschis.
Pana la ora 3 se va deschide.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Modific pe seara. Sper sa nu avem suprize pe Lugoj-Deva si sa dea drumul la circulatie, asa cum au promis! Nu mai au nicio scuza! Modific pe seara totul.

bogdymol

Poze pe SSC: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=109848009#post109848009

Quote from: cartmannOk, incep pozele.

Adunarea de la nod sibiu-vest.

Utilajele aranjate ca la venirea conducatorului suprem....

Toti gramada in jurul... ghici cui

Prietenii nostri :)

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele