Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 64 Guests are viewing this topic.

mariansb

Transalpina originala, " Drumul Regelui" , e de la Saliste, in acceptiunea mai noua e si tronsonul Sebes-Sugag.
Da, ar trebui semnalizata la Sebes Vest si Sebes-Lancram.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Pellady

Autostrada Vestului a primit încă o undă verde

După debocarea investiției de pe tronsonul de autostradă Timișoara-Lugoj, unde a fost semnat deja și contractul aferent, a fost deblocat şi tronsonul Pecica-Nădlac

Pellady

CNADNR: Circulaţia pe AUTOSTRADA Orăştie – Sibiu se DESCHIDE de JOI, 19 decembrie. Lotul 3, finalizat doar la sfârşitul anului viitor

Circulaţia pe Autostrada Orăştie – Sibiu, tronsoanele 1, 2 şi 4 este prevăzută să fie deschisă de joi, 19 decembrie, potrivit CNADNR. Lotul trei al acestei autostrăzi, în judeţul Sibiu, ar urma să fie finalizat abia la sfârşitul anului viitor.

msamoila

Quote from: vancouver on December 15, 2013, 09:46:24 PM
Quote from: Archi on December 15, 2013, 04:00:38 PM
Vai ce tari sunt. Ati mai vazut astfel de petreceri la inaugurare de loturi? Sau sunt originali?

Nu stiu in România, dar in Italia, Franta si Germania se organizeaza de obicei astfel de petreceri.
:D Este normal si se poarta peste tot pe proiecte. Eu am lucrat pe hidro si la fiecare testare finalizata de turbina se punea de un mic si bere cu tot poporul, de la paznici la director, cateii din santier etc :)). Sunt singurele momente in care toata lumea poate discuta altfel decat in relatia sef-subordonat si au un rol benefic in proiect...e un fel de team-buiding la nivel mai mic.

Ionut

Quote from: mariansb on December 16, 2013, 12:06:43 PM
Transalpina originala, " Drumul Regelui" , e de la Saliste, in acceptiunea mai noua e si tronsonul Sebes-Sugag.
Da, ar trebui semnalizata la Sebes Vest si Sebes-Lancram.

Sincer nu stiam asta, imi cer scuze. Uite am mai invatat ceva azi. Oricum, ar trebui semnalizat drumul si la Sebes, exact asa cum spuneai si cum ziceam si eu anterior. (PS: comentariul cu Vodafone a fost, evident, o gluma! Sunt fan Vodafone. :p)

razvan_43

De acord ca trebuie semnalizata Transalipna,dar ar trebui sa-i mai puna parapetii lipsa si marcajele pentru a-l face un drum cat de cat sigur.Am fost asta vara si sunt destule portiuni cu probleme.Are un potential turistic enorm.
Sper ca in primavara UMB ul sa se apuce de treaba pe lotul 4 din Lugoj-Deva si sa nu fie probleme.

savagedanyro

Transalpina e DEPARTE de a fi o sosea terminata.

Mai trebuiesc multe de rezolvat dar nea Nelu Iordache se "afla in imposibilitate" ca sa fim diplomati !!!
...live the moment...

teocharis

Quote from: savagedanyro on December 16, 2013, 04:20:55 PM

Mai trebuiesc multe de rezolvat dar nea Nelu Iordache se "afla in imposibilitate" ca sa fim diplomati !!!

cati ani a primit?

Tavi

"Cati ani risca?" mai degraba. Ca de primit ... are de luat ...

mirceal

Referitor la petrecere ... ce-ar fi ca peste exact un an Astaldi sa repete cheful de finalizare alaturi de Max Bogl si cei ce vin dinspre Ungaria ?   :drunk:  :drunk:  :drunk:

stangabriel

Apropo....lotul 1 Nadlac se termina in camp?

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

stangabriel

Pecica.....asa imi pare. nu trebuie repede si lotul 2?

iuli

Trebuie repede doar ca să nu se deterioreze. Practic lotul e aproape finalizat. Bogdymol ar putea evalua mai bine un termen realist pentru lotul 2. Oricum e cu mult mai avansat decât lotul 1.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

stangabriel

Da,repede cu licitatia. Parca acum cateva zile aparuse informatia ca s-a terminat evaluarea lucrarilor facute pe lot 2 si ca se recomanda continuarea formalitatilor.

Poate dupa anul nou se lanseaza licitatia.