Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 72 Guests are viewing this topic.

dorum

...si, din pacate, totusi se amana...

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000308576&id_inst=2

05.12.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 3 recurs
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:   

28.11.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 3 recurs
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:

radutm

Quote from: savagedanyro on November 28, 2013, 12:28:13 PM
Dar daca citim o stire de azi:

http://www.tion.ro/intrare-pe-autostrada-la-ghizela-pentru-un-tronson-care-se-termina-in-camp/1358920

in care un consilier judetean spune de Ghizela , in loc de Sanovita, ne facem idee despre felul in care de la birou se vede situatia din teren.

Noroc ca nu a zis Paniova sau si mai rau Secas :)
Are si el dreptate pentru ca Sanovita este in comuna Ghizela, iar din punct de vedere administrativ, autostrada este pe teritoriul comunei Ghizela si nu a localitatii Sanovita. Teritoriul e organizat in comune, nu in sate. Ii spunem noi Sanovita ca punct de reper, dar pe acte conteaza numele comunei.
cont inchis

dorum

...asa e, eu cewl putin nu m-am gandit la aspectul asta...mai gresim si noi :)

ovicor

Pentru cei ce editeaza in openstreetmap.org :
Nodul Arad ce leaga tronsonul A1 aflat in exploatare de tronsonul Pecica- Arad prezinta greseli. Banda de iesire spre DN7 a celor ce vin dinspre Pecica nu e evidentiata pe portiunea comuna cu sensul Arad- Pecica, iar dupa despartirea de acesta , sagetile de sens sunt invers.
Profit de acest prilej sa-mi exprim consideratia pentru munca depusa si, asemeni altora, sa solicit evidentierea si pe google maps, cu linie gri - cu linie punctata, spre a nu crea neplaceri, dar sa se poata viziona traseele la un zoom ce poate da o imagine de ansamblu a traseelor (poate 2 km ?!?)

cipt2001

Am reparat eu pe OpenStreetMap, multumim!

alexandru_neagos

^

Salut Ovicor, ai dreptate ca legatura A1 cu centura Arad e cu greseli, din pacate nu exista un suport cu imagini satelit de la bing care sa arate traseul actual sau trackuri GPS. Datele actuale sunt din decembrie 2012 (de 3 ani) introduse de un coleg care a primit traselu autostrazii.

Oricum urmare a observatiilor tale un coleg a facut deja o corectie, corectie care va trebuii acutalizata la momentul cand date mai precise de pe teren ne vor intra la indemana.

dr4qul4

cateodata e bine sa faci pe prostu  O:-)

eu zic sa asteptam cu VO si BV-SB pana dupa ce se incepe lucrul la VP. Se vor schimba si declaratiile radical.

In alta ordine de idei, cine isi inchipuie ca VO se poate face in mai putin 3 ani de lucru efectiv+ inca unul pentru reactualizarea SF-ului, este mult prea optimist.

si degeaba termina ei alte tronsoane daca nu fac portiunea aceea grea din defileu.

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ghrt

Intre Boita si Racovita sunt 30km prin defileu, pe DN. Daca se face o descarcare provizorie la Racovita, ca sa nu zic de nod si pod (probabil ca ar ajuta Ramnicu Valcea), nu ar mai conta asa de mult ca finalizarea Boita-Racovita dureaza mai mult cu 1-2 ani decat restul tronsoanelor.
Cont (aproape) inactiv.

dr4qul4

Intre Bascov și RmValcea sunt 60 km care se fac intr-o ora. Pitesti-racovita-rm valcea nu are sens. E prea lung și tot mergi pe DN destul.
A1 poate ajuta valcea printr-un nod la Cepari (suici), sau cel mult la Curtea de Arges.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Archi

Quote from: ghrt on November 29, 2013, 11:40:31 PM
Daca se face o descarcare provizorie la Racovita, ca sa nu zic de nod si pod (probabil ca ar ajuta Ramnicu Valcea)

Eu cred ca la Racovita va fi nod in proiect. Ar fi chiar fraieri daca nu ar face.

Quote from: dr4qul4 on November 29, 2013, 11:58:26 PM
A1 poate ajuta valcea printr-un nod la Cepari (suici), sau cel mult la Curtea de Arges.

Un nod la Suici ar fi util pt. Rm. Valcea, nodul Racovita fiind important pentru Calimanesti-Caciulata si zona turistica.

Gandindu-ma poate ca de la suici ar trebui sa se faca un "ciot" de drum expres pana in Valcea. Ar avea un impact mai mare decat un simplu nod.

NordKapp

"ciotul" ala nu ar fi rau, ar facilita legatura si spre Horezu, Tg. Jiu... dar trece printr-o zona dificila din punct de vedere geologic

in alta ordine de idei, eu tot sper sa faca ceva temporar la capatul dinspre Sanovita (ok, comuna Ghizela  :) ) al A1 pana de Craciun cand ajung in tara...  daca are cineva drum prin zona in acest week-end, dau o bere virtula daca da o fuga sa vada daca sunt noutati in zona   :cheers:

iuli

^^^

Finally un articol care nu bate campii. Nu spune multe, dar spune corect...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

SB76UFO

Oare este ok sa asterni asfalt la -3oC?
"Prostia este eternă și invincibilă"