Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 65 Guests are viewing this topic.

Ionut

Mda, mai este mult si pe Nadlac-Pecica... mult pana se vor pronunta. Cel mai probabil va fi Porr aici. Sa ne tii la curent, multumim mult! :cheers:
De Pecica-Arad mai are cineva noutati? Ar trebui re-licitat. Cam acestea doua ar fi singurele de pe A1 cu probleme... in rest e clar.

Ionut

Orastie-Sebes de pe 18 noiembrie (luni). S-a mai pus?! Eu nu stiu sa se fi pus...

http://www.youtube.com/v/5tEj6HGzqGs

Busted. Dar i-a dat drumul mai departe. :D

Goldmund

Din nou poze superbe! Mersi tuturor pentru efortul vostru.
timisoreanul,
un comentariu excelent si sper ca de data asta visele voastre sa devina mai rapid realitate, mult mai rapid decat visele si sperantele generatiei mele odata cu terminarea primilor km de autostrada in Romania, atunci in 1972...

mishu77

Quote from: Ionut on November 23, 2013, 02:02:37 PM
Orastie-Sebes de pe 18 noiembrie (luni). S-a mai pus?! Eu nu stiu sa se fi pus...
Busted. Dar i-a dat drumul mai departe. :D

Pacat ca nu si-a reglat camera sa se vad mai bine....

sebba

multumesc si eu ptr filmare
parca nu-mi vine sa cred ca se termina episoadele astea... :D

urmarind filmul si vazand furgonetele strabag ma gandeam cum ar fi sa-ti pui un autocolant cu STRABAG pe masina si sa intri pe santierele altora :D

cu siguranta nu te-ar opri nimeni dar cred ca s-ar starni un mare iures prin "conducere" :D
Sailing away! S/Y Haimana

boer_escu

Sibiu vest, acum o ora, mai intai in partea dinspre Sibiu:

Spre Ocna Sibiului:

Spre Cristian au inceput sa apara gropile pentru fundatia gardului:

In incheiere, dupa imagini reprezentative:

Archi

AUUUUUUUUUUUUUU!!

Peticeala inainte de deschidere

sebba

da-le-n colo de peticel... mai bine petice decat cioturi! :D

bogdymol

Quote from: Archi on November 23, 2013, 05:10:30 PM
AUUUUUUUUUUUUUU!!

Peticeala inainte de deschidere

O explicatie foarte simpla a aparitiei acestui petic (nu bag mana in foc ca asa e... dar e o varianta): dupa asternerea stratului de uzura, in acel loc s-a scurs putina motorina de la vreun camion sau utilaj. In cazul in care nu stiati, motorina "ataca" bitumul din asfalt, iar agregatele raman "dezvelite" (adica devin pietris, fara nimic sa le lege intre ele). Normal ca Strabag a primit neconformitate de la consultanta pentru aceasta problema, asa ca a trebuit sa o repare. Ce era sa faca? Sa frezeze stratul de uzura de pe toata autostrada pentru 5 mp? Normal ca au frezat doar local si au facut un "petic", dar daca acesta e facut cum trebuie n-ar trebui sa fie probleme (nu o sa se simta la trecere).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

pai ARAD-TM a fost tot numa' un petic mai mic sau mai mare :) :)
se mai intampla si la case mai mari, nu-i o tragedie...

florin74

Quote from: bogdymol on November 23, 2013, 05:36:46 PM
O explicatie foarte simpla a aparitiei acestui petic (nu bag mana in foc ca asa e... dar e o varianta): dupa asternerea stratului de uzura, in acel loc s-a scurs putina motorina de la vreun camion sau utilaj. In cazul in care nu stiati, motorina "ataca" bitumul din asfalt, iar agregatele raman "dezvelite" (adica devin pietris, fara nimic sa le lege intre ele). Normal ca Strabag a primit neconformitate de la consultanta pentru aceasta problema, asa ca a trebuit sa o repare. Ce era sa faca? Sa frezeze stratul de uzura de pe toata autostrada pentru 5 mp? Normal ca au frezat doar local si au facut un "petic", dar daca acesta e facut cum trebuie n-ar trebui sa fie probleme (nu o sa se simta la trecere).

Sper sa fie doar problema asta. Ia uite ce zice AMPOST

"a)   Pentru tronsonul de autostradă Orăstie – Sibiu, lot.I:
a.1.) Se va finaliza expertiza tehnică pentru calitatea mixturilor asfaltice până la data de 13 noiembrie 2013 care va fi însusită dacă rezultatele expertizei sunt favorabile de către beneficiar - Responsabil: Director tehnic calitate CNADNR SA;"

sorin

In momentul in care va fi functionala autostrada, fara lotul cu probleme, in cat timp se va parcurge portiunea Orastie -Sibiu cu aproximatie? Sunt curios cu cat se reduc timpi de parcurs pentru cine parcurge ruta Nadlac-Sibiu?

sebba

parca undeva in 2014 aveau termenul... retin corect?

bogdymol

Quote from: sorin on November 23, 2013, 09:15:49 PM
Stie cineva care mai este stadiul lucrarilor la autostrada in Ungaria, pe cand este preconizat sa fie deschisa traficului?

In toamna lui 2014 se va deschide traficul pe M43 Mako - granita cu Romania.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

sorin

In momentul in care va fi functionala autostrada, fara lotul cu probleme, in cat timp se va parcurge portiunea Orastie -Sibiu cu aproximatie? Sunt curios cu cat se reduc timpi de parcurs pentru cine parcurge ruta Nadlac-Sibiu?