Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

13 Members and 73 Guests are viewing this topic.

davyl

Ce veste minunata! Multumiri tuturor acelora care au urmarit de aproape acest subiect si ne-au informat prompt, pas cu pas!

Si multumiri din tot sufletul tuturor acelora care au adus minunatele foto pe forum in ultima perioada!

Vorba colegilor: sa speram ca TS va face cat mai curand ceva provizoriu la Sanovita. Desi zapada e aproape (saptamana viitoare) si cred ca mai degraba e timpul de stat in birou si proiectat, decat de decopertat si lucrat! :)

dorum

""DREPTATE"" nu putem afirma cu mana pe inima ca s-a facut...nu stim...insa putem afirma ca s-a facut ceva pt interesul national....

rocklee

ciprebbe

Le punem si aici sunt prea frumoase si nu cred ca se supara cartmann
Quote from: cartmann;109062176Vedere spre sibiu, acolo totul e asfaltat nu am pozat detaliu ca era vant destul de puternic

Detaliu

Intrarea si iesirea Sura Mica

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

Quote from: cartmann;109062203Viitorul giratoriu spre Sura

E-republik

ciprebbe

^^^ mii de multumiri din partea mea. Se lucreaza in draci acolo.
E-republik

ciprebbe

SI acum adiarc:
Quote from: adiarc;109062859la tunel era o forfota de nedescris...si masina de asfaltat era pe pozitie..pt asfaltarea tunelului...in rest avem str final...peste tot  :banana:

am luat tronsonul la pas..cu masina de seviciu nu mai pot intra..bate la ochi...:)

autostrada versus Dn..bineanteles AUTOSTRADAAAAAAAAAAAAAAA

si o carota de proba

pasajele sunt complete..de fapt mai trebuie pe acest sens...rosturile de dilatatie...pe celalalt sens se lucreaza la ele " in cort "...mai incolo si dovada

E-republik

ciprebbe

Quote from: adiarc;109063021

aici taluzarea este finlizata

E-republik

ciprebbe

Quote from: adiarc;109063322cum spuneam..peste tot avem str de uzura

zid de sprijin in partea de jos...sunt mai multe...in terase

chiar in dreptul dealului Sacel , pe p dr , pe sensul Sebes-Sb

santurile au fost umplute temporar cu pietris..pt asfaltare...mai incolo scoteau pietrisul si turnau santurile...panta e prea mare....sa nu faca santuri

dinspre Sibiu , aici au ajuns cu parapetii...in plan departat e si masina care batea pilonii parapetilor

cateva poze inapoi spre tunel

ce spuneam mai devreme , legat de santuri

E-republik

ciprebbe

Quote from: adiarc;109063500

acel cort improvizat , de care va vorbeam.......se lucra la rosturile de dilatatie

din nou forfota de la tunel

si in incheiere un update de la conectarea nodului Saliste la Dn 1..doar o poza..adio baterie

ps
- la nodul Cunta se poate da oricand drumul la trafic peste pasaj..mai sunt mici retusuri de facut...la fel si la pasajul de la Cut

de asemenea Impregilo , baga mare la balast peste pasajul Cf de la Miercurea Bai

momentan atat,....enjoy
E-republik

dorum

ce bine arata asfaltu' si tunelu' in departare...nu-mi vine sa cred...Superb :)

...iar pozele de la Sibiu Vest sunt magnifice....imi cumpar si io un quadrocopter cu Zenmuse H3-2D si GoPro...gata, m-am hotarat... :)

MULTUMIM!!!

user201

Mulțumiri și din partea mea pentru efortul depus de către toți cei care au postat informații și fotografii în ultimele două luni pe acest forum și pe SCC!

Oricum și nodul Sibiu Vest nu arată rău și cred că până în preajma a 15 Decembrie se poate fie finaliza, fie face ceva provizoriu. Arată spectaculos și tronsonul Astaldi.

Ionut

Incredibil cum a lucrat Astaldi pe lotul 4. Ce lucrari dificile au avut si cum s-au mobilizat. Acum si mie imi este clar ca putem vedea la 15 decembrie circulatia deschisa, de asfalt si de vreme imi era frica. Acum pot pune parapetele si indicatoarele fara probleme. Chapeau!

dorum

Ai dreptate Ionut....si cat au putut migalii la dealul ala...incredibil...si superb in acelasi timp...

dorum

interpelare CNADNR...sa vedem daca raspund si cand raspund... :) :)

1. In conditiile actuale, dupa respingerea contestatiei Selina din dosarul 7046/2/2013 inregistrat la CAB, imi puteti spune cand se va semna contractul pt proiectarea si executia tronsonului Timisoara - Lugoj lot2 cu castigatorul TS - Condotte?  De asemenea imi puteti spune daca s-a stabilit ceva in legatura cu accesul/descarcarea provizorie de la Sanovita? CNADNR are in vedere aceasta descarcare provizorie sau se va stabilii cu constructorul o urgentare a subtronsonului Sanovita – Topolovatu Mare unde exista nod stabilit in SF?

2. Imi puteti spune daca s-au stabilit datele de deschidere pt cele 4 tronsoane aflate in stadiu foarte avansat de realizare Orastie - Sibiu lot 1,2,4 si Lugoj-Deva lot1?

3. Imi puteti spune cand se lanseaza relicitarea tronsonului Nadlac-Arad lot2 ramas in stadiu avansat de realizare, dar fara constructor in urma falimentului Alpine?

4. Imi puteti spune cand se vor da ordinele de incepere a lucrarilor pe tronsoanele Lugoj – Deva lot2,3,4?

5. Cand estimati anuntarea castigatorilor pt Sebes – Turda lot 1,2,3,4?