Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 57 Guests are viewing this topic.

penad2007

Poate si Straco sa termine podul. Au timp .

Tavi

Daca vineri si sambata hidroizolau, acum ar trebui sa inceapa sa astearna straturile de mixturi. Pana la primul sfarsit de saptamana este gata si marcajul rutier. Apoi poa' sa ninga, poa' sa ploua  :) ca ne-am tras autostrada noua  :)

Remus_av

Quote from: Pellady on November 18, 2013, 06:50:45 PM
Corect ce zici. Eu vreau sa atrag atentia ca se discuta despre mutarea traseului pt conectarea cu o autostrada inexistenta si care vor sa o faca cu banii altcuiva nu stiu când. Este ca si aia cu tiganul care are o potcoava si isi bate fiul ca sa nu-i desele mânzul. Si daca zici ca vor sa atraga UE ca sa se construiasca Brasov - Comarnic din fonduri europene, nu stiu ce sa zic, daca nu cumva UE se uita la ce am zis eu mai devereme, in legatura cu distanta de conectare a coridorului.

Nu au zis ei ca vor sa faca Brasov-Comarnic cu fonduri, eu zic ca ar trebui, asa este logic si normal din moment ce isi doresc sa mute axa prioritara 7 prin Brasov., altfel este un nonsens sa ceri mutarea Axei 7 prin brasov dar sa continui mai departe spre Comarnic prin concesiune sau ppp si defapt noi sa platim autostrada prin taxa si disponibilitati de plata.
Ca si distanta, intre Sibiu-Pitesti-Bucuresti si Sibiu-Brasov-Bucuresti, intrarea in A2,este o diferenta de 28 km , ca si timp sunt convins ca va fi si mai mica diferenta.(vezi googlemaps in linkul de la finalul postului) si asta prin DN1/DN7, dar pe o viitoare autostrada Sibiu-Brasov-Comarnic este posibil ca diferenta sa fie mai mica, deci nu cred ca este neaparat o problema de lungime a traseului final in km sau timp.
Mai mult eu cred ca si pentru EU pica bine sa aiba o ramura de autostrada catre Est. ( Ai nostri conducatori se dau dornici sa construiasca Brasov-Bacau si EU se pregateste sa deschida granitele pentru Moldova si cine stie poate ca va urma Ucraina).

harta aici

dr4qul4

Buc (a2)- Sibiu 283km
Buc (a2) - Bv (pe a3) - Sibiu 191+243= 334

Diferența e de 51 km.
Dar ce te faci ca traficul vine dinspre Giurgiu, și atunci mai creste cu 20 km.

De scăzut nu scade mai mult decât pe VO, unde câștiga vreo 15 km pt ca nu mai ajunge la Rm Valcea.
Pt un camion 50-70 km contează E
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

SILVIUFG

Quote from: Archi on November 18, 2013, 09:17:04 PM
UE a spus de cateva ori ca coridorul nu se muta, fiind si logic. Chiar daca este mai scump Sibiu-Pitesti (ceea ce nu cred), economiile la combustibil si timp, isi scot investitia. Sova doreste mutarea coridorului pentru cresterea traficului pe Comarnic-Brasov, si mai mult ca sigur nu va reusi (Poate cel mult va optine fonduri pe Sibiu Brasov ca un "brat" al coridoruluui, desi nu cred). Eu zic sa terminam cu aceasta vesnica discutie VO vs VP,si lasati-l pe shova in lumea lui.

L.E: Gandindu-ma mai mult cred ca mai bine facem Brasov-Bacau sau Ploiesti-Bacau decat Sibiu Brasov, iar ca sa nu se supere @SilviuFG, facem si o centura Fagarasului. :D

:lol: Nu ma supar deloc!! Nu vreau sa se faca Sibiu-Brasov in detrimentul Sibiu-Pitesti. Eu vreau sa se faca Sibiu-Pitesti!!! Dar daca costa mai putin decat alocarea bugetara pe 2014-2020 sa se faca si Sibiu-Brasov exact cum ai spus tu  :D Desi cred ca UE vrea de un eventual rest sa continue A6.

patratel_ro

Se tot discuta de sibiu-pitesti comparativ cu sibiu -brasov. Eu cred ca ar trebui analizat sibiu-ploiesti (adica lipsesc 230km de autostrada), deocamdata brasov-comarnic nu e inceputa si despre comarnic-ploiesti - toti zic ca e drum cu 4 benzi - dar nu e autostrada.. tot ramane o bucatica intrerupta pe axa nadlac -bucuresti.
Sova zice ca putem face altceva cu banii din 2014-2020 (altceva ce?) ca nu zice clar 1. bucata asta 2. bucata aia 3. 4. - poate nu si-au dat seama dar suntem aproape in 2014  trebuia deja sa stim calr ce vrem sa facem ..nu sa ne apuce harnicia prin 2016 incolo. 

iuli

Quote from: patratel_ro on November 19, 2013, 09:11:44 AM
axa nadlag -bucuresti.

Nădlac!!!! Scrie şi în titlul topicului!!!!  >:(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

alin_simeriaveche

pe SCC, Trifu Horia a anunțat că după ora 16, va veni cu poze surpriză de la Kronospan :D

teocharis

se mai deschide Sebes by-pass la 1 Dec?

ionutz08

poare se apropie de final la pasaj.asta ar fi super

Ionut

Quote from: iuli on November 19, 2013, 01:08:29 PM
Nădlac!!!! Scrie şi în titlul topicului!!!!  >:(

Nădrag. :)

Da, se deschide Sebes bypass la 1 decembrie, nu vad de ce nu s-ar deschide. :D

Tavi

Quote from: alin_simeriaveche on November 19, 2013, 01:15:00 PM
pe SCC, Trifu Horia a anunțat că după ora 16, va veni cu poze surpriză de la Kronospan :D
Asfalt cumva?  ;)

ciprebbe

Termenele vehiculate erau 13.14.15 dec pt cele 3 loturi, nu am auzit nimic oficial pentru 1 decembrie.
Poate nu se va inaugura nimic de 1 dec tocmai ca sa nu fie precum cei de dinainte chit ca Sebes- Orastie poate fi deschis si maine.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

patratel_ro