Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 54 Guests are viewing this topic.

Ionut

Ce tari suntem la planuri. :)

---

Intr-o alta ordine de idei, zic totusi sa va spun si public, cu acceptul lui Eurocopter, sper sa nu se supere ca n-are de ce. A zburat omul ieri insa mai multi nervi si-a facut pentru ca nu i-a mers GoPro-ul. A zburat si cand s-a intors acasa nu era nimic pe camera. Isi asuma, evident, costurile, pentru ca e baiat de nota 10. Doar ca nu stiu cand mai apuca sa zboare, daca mai apuca... sa vedem.

E necajit, asa ca hai sa-i multumim pentru efort! Stiu ca unii dintre voi asteptati filmarea, am spus ca va zbura. Shit happens.

rocklee

eurocopter ....imi pare rau ca nu a iesit filmarea ...o asteptam cu interes ...dar in viata mai avem parte si de dezamagiri ...asta e  :zen:..multumim pentru efortul depus si pentru ca neai rasfatat cu filmarile tale senzationale multumesc mult si succes in continuare .....sanatate iti doresc ....rocklee :D O:-)

rocklee

investiti prioritare pentru 2014 :o...deva orastie ...arad timisiara centura arad ...centura sibiu...interesante propuneri de investiti... :-[  :o

stangabriel

Sunt multi care inca nu au mers pe acele autostrazi,deci nu au auzit de ele. Motiv tocmai bun pentru vot.

Noroc de filmarile de sus care mai apar in presa. Multumim de tot efortul vostru de pana acum,din aer sau pe pamant cu masina.

Inca putin si avem Sibiu Vest. O sa imi fac de drum in iarna doar sa merg pe Autostrada.

rocklee

rocklee

citeva imagini prinse spre seara din intersectia sibot cugir ..de pe pasajul peste dn7 ....si de pe autostrada din spatele hanului surianu

panouri fonice din beton si fibra de sticla

din spatele hanului surianu de pe autostrada sensul sebes

rocklee

iuli

Quote from: rocklee on November 13, 2013, 09:09:53 PM

panouri fonice din beton si fibra de sticla

Sunt panouri fonoabsorbante facute din beton si rumegus si alte resturi lemnoase.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

alin_simeriaveche

Quote from: patratel_ro on November 13, 2013, 11:03:52 AM

Collini face un tunel nu se stie cat de lung( min. 250m) , nu stie unde sa-l amplaseze exact, dar aduce 2 utilaje imense, le asambleaza (de proba) si probabil vor ramane blocate urmatoarelele 3 luni acolo -pentru ca nu-mi imaginez ca o sa toarne Beton la -10°, -15° in perioada 1.dec - 28feb. Ceva nu se leaga, sau nu vor sa dea informatii clare. Parerea mea e ca ei ai trebui sa stie exact lungimea si pozitia tunelului in urma unor calcule exacte. Sau poate proiectantii de la Impreglio.

Acum nu sunt sigur dar eu stiam ca pe timp de iarna se pot turna structuri de beton, depinde de betonul care il utilizeaza. Asta am vazut si la nodul DN7 A1 din Simeria Veche, structurile de beton de la pasaje s-au turnat in ianuarie si februarie atat cei forati in pamant cat si la suprafata, am și poze sa va arat.Pe atunci eram student si pt ca am terminat sesiunea mai repede am mers acasa si 2-3 saptamani tot am mers pe acolo

mishu77

Dupa cate stiu eu se pot face corturi incalzite, sa mai lucrat si pe A2 asa.

alin_simeriaveche

Archi

Plimbandu-ma gu google maps, am observat ca la centura Sebes intre Nod Sebes est si nod Lancram, drumul care duce dinspre Sebes spre Rapa Rosie nu ar avea nici o supra/sub travrsare. Este foarte posibil sa gresesc. Va rog corectati-ma.

Daca nu este nici o traversare, cum se va face accesul spre Rapa Rosie?

rocklee

Quote from: iuli on November 13, 2013, 09:25:31 PM
Sunt panouri fonoabsorbante facute din beton si rumegus si alte resturi lemnoase.

am pus mana pe ele si asa mi sa parut ...a fi fibra de sticla ...marog poate am gresit ....nu sunt de specialitate

Ionut

^ Pe A4 s-a turnat mult beton iarna, puteti vedea pozele mele (sursa secreta) din threadul A2-A4 de acum... cati ani? Doi? (Pe SSC.) Deci se poate. E cam nasol pentru muncitori pentru ca acele corturi sunt incalzite cu niste radiatoare care functioneaza cu motorina, deci nu e prea placut aerul in acele corturi. Ideea e ca daca se vrea, iarna se poate lucra foarte intens la elevatii/structuri.

iuli

Quote from: rocklee on November 14, 2013, 12:00:21 AM
am pus mana pe ele si asa mi sa parut ...a fi fibra de sticla ...marog poate am gresit ....nu sunt de specialitate

Același tip de panouri s-au folosit și pe Timișoara-Lugoj și am discutat cu cei de la UMB și asta a fost explicarea lor. Recunosc că și eu am crezut la fel la început.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog